Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4595 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה לכולם אין על הפורום הזה!

שאלה נוספת

האים חלקים מכנים יפגעו כתוצאה מהרכבת גאנט

17?

כגון מנוע,גיר,מיתלים,ציריות שאר המכלולים?

ואים יש למישהו ניסיון עם רכב כזה שמורכב עליו

גאנט 17 שיחווה דעה על צריכת דלק נוחות נסיעה

ועוד.

תודה.

imprza new age

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מה אתה מתחייב למשכנתא ?? ממילא תחליף רכב עוד שנתיים עד ארבע וגם ככה תקנה ג׳אנט סיני ,אז מבחינת המראה אני לא בטוח :lol: .

פורסם

אתה רציני אחי?

מה קשור משכנתא?

שאלתי עם מבחינה מכנית יגרם נזק לרכב

זה הכל.

ולמה התכוונתה מבחינת מראה אתה לא בטוח?

imprza new age

פורסם

נראה כמו ג׳אנט סיני ,אם זה לטעמך אז סבבה .

לגבי בלאי ,מה אתה דואג ?? ממילא תחליף את הרכב עוד כמה שנים ,לא תספיק לחוות את תופעות הלוואי .

למה להיות כזה קשה ?? בא לך תקנה ,זה לא שאתה מתחתן ובוחר לעצמך כלה ,סה״כ גלגל לרכב משפחתי חלשלוש ,לא צריך לעשות מזבוב פיל ,זה לא שפתאום הרכב שלך יהפוך למכונת נהיגה קטלנית עם 17 אינץ או 16 אינץ :)

הג׳אנט במקרה הספציפי שלך הוא נטו ליופי ,מה שפחות מקשה על העין זה מה שתקנה .

פורסם

הייתי הולך על 16.

17 על הרכב הזה זה overkill לדעתי.. בכל זאת הרכב איננו רכב ספורטיבי שדורש אחיזה פסיכית, ו 16 מספיק יפה לדעתי ויספק את הסחורה.

17 מוגזם ל 1.6 עצל אבל אם יש כסף אז בבקשה. :lol:

פורסם

גם 20" ניראה טוב. השאלה איך זה מרגיש בנסיעה ומה משמעות של זה על הרכב שלך.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

האימפרזות של 2006 ואילך הגיעו עם חישוקי 16" יפהפיים שממלאים יפה מאד את בתי הגלגלים מבלי לבלוט ולמשוך תשומת לב שלילית. בין זה לבין העובדה שיש לך (למיטב ידיעתי) גלגל רזרבי קטן ולא בגודל מלא, הייתי מתמקד ב-16" ולא רץ להשיג את הכי גדול שאפשר מתוך פרינציפ. בהנחה ואתה מחפש פרופורציה וזרימה אופטימלית עם עיצוב הרכב, אני לא רואה טעם לשים 17" - המידה הזאת תתאים יותר לדגמים הספורטיביים בעלי הפגושים המנופחים.

5_Spoke_Alloy_Wheel_large.jpg

כדאי לבדוק מראש גם את נושא הצמיגים - מחיר וזמינות. יש מבחר מצומצם למדי אפילו במידה הסטנדרטית, אני מניח שב-16" הוא יהיה אף קטן (ויקר) יותר וב-17" כבר בכלל לא כלכלי.

אין לך מה לשפר אחיזה. אימפרזה 1.6 לא תזרוק תחת גם עם 15.

כנראה שאין לך הרבה שעות טיסה על הדגם הזה. בפניות ספציפיות ב-40 קמ"ש יצא לי לא פעם לזרוק תחת אפילו עם אימפרזה 4x4 של אמי על צמיגים סטנדרטיים. בידיים הנכונות יש לה יכולות לא רעות בכלל, למרות שה-2.0 בהחלט יותר טובה בזה מה-1.6.

פורסם

בוקר טוב לכולם

מה לדעתכם עלות התקנת גאנטים וצמיגים

עם אני מביא את שניהם לפנצרייה ?

והאים יש מקום פתוח בראשון לציון היום?

imprza new age

פורסם
בוקר טוב לכולם

מה לדעתכם עלות התקנת גאנטים וצמיגים

עם אני מביא את שניהם לפנצרייה ?

והאים יש מקום פתוח בראשון לציון היום?

אתה רוצה אולי מתנדב שיסע איתך לחזיק לך את היד ולראות שהוא מתקין נכון את הצמיגים?

Dodge Ram Lariat 2018

ŠKODA Yeti 2.0 TDI 2011

Isuzu Dmax 3.0 TD 2005

פורסם
אתם אמיתיים?

סך הכל ביקשתי לדעת מה עלות התקנה של גאנט

וצמיגים כולל איזונים לגלגלים זה הכל.

חבר, גש לכמה פנצ'ריות עם דף ועט(מומלץ שיהיו בולטים) ובקש הצעות מחיר - בעל מקצוע שמכבד את עצמו יבוא לקראתך.

Dodge Ram Lariat 2018

ŠKODA Yeti 2.0 TDI 2011

Isuzu Dmax 3.0 TD 2005

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

טוב נמצא גאנט 17 של b4

כולל צמיגים במחיר מצחיק.

עכשיו הנושא הכי חשוב: האים יהיה לי בעיה לאשר אותם?

שום מידה 17 45 215?

imprza new age

• תוכן חדש...