Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4598 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים לכולם

אני מעוניין להגדיל גנט וצמיגים ברכב

ויש באפשרותי שני בחירות חוקיות:

או גנט 16 שנועל צמיגים 16 50 205

או גנט 17 שנועל צמיגים 17 45 215

אין לי מושג מה יהיה יותר טוב מבחינת יציבות

דבר נוסף אין לי בעיה לאשר באופן חוקי את שני

הסטים האלו.

כרגע הרכב נועל גאנט 15

צמגים 60 195.

מה לבחור?

תודה לכולם!

imprza new age

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הייתי הולך קודם על ה-16 ואחרי זה מחליט אם לעבור ל-17.

שים לב ככך שאתה עולה במידה, אתה עובר לחתך נמוך יותר שאמנם תורם לאחיזה, אבל פחות נוח, נשחק מהר יותר וגם עולה יקר יותר שמחליפים צמיגים.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

מה זה 'קודם' עובר ל16, עכשיו שיקנה סט ג'אנטים וצמיגים ועוד סט ג'אנטים בעוד 3~4 שנים? עצה לא כלכלית במיוחד.

לעניינינו; אין לך מה לשפר אחיזה. אימפרזה 1.6 לא תזרוק תחת גם עם 15.

כנראה הרעיון הוא שיפור אסתטי בלבד, ומכאן ש17 ייראה יותר טוב מ16 (שבתורו ייראה יותר טוב מ15).

כמובן שאתה תשלם על זה במחיר יותר גבוהה לג'אנטים ולצמיגים, צריכת דלק יותר גבוהה, ופגיעה בנוחות הנסיעה.

נקודה למחשבה: עדיף להישאר ב15 ולקנות צמיגים איכותיים מאשר לעלות ל17 ולהסתפק בצמיגים סיניים זולים (שיעלו יותר מצמיגי 15 איכותיים..).

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

בתור מישהו שלאביו הייתה B4 2007 עם צמיג 17" וחתך 45 ובדגם החדש אמנם גם 17 אבל חתך 60 אני חייב לציין שמבחינת נוחות

עדיף משמעותית חתך גבוהה יותר.

מבחינת קוטר הגנט' לדעתי אין הבדל בנוחות רק במחיר שתשלם עליהם ועל הצמיגים אבל מבחינת חתך יש הבדל דיי משמעותי בנוחות .

השאלה מה אתה מחפש אם מבחינת מראה חיצוני ברור שחתך נמוך שנועל 17" יראה יותר מרשים.

אבל אני אישית הייתי הולך על איכות נסיעה במיוחד לאור המצב העגום של כבישי ישראל.

HONDA CIVIC hatchback-RED

פורסם

לא רואים את התמונה.

אני אישית נסעתי על ג'אנט 17 באימפרזה. לא נוח בכלל. אומנם לא נסעתי על אחת עם 16 אינצ' אבל אני מאמין שיהיה נוח יותר (בגלל החתך הגבוהה יותר) ולכן ממליץ על זה.

אלא אם אתה רגיל לנסוע על קרש ואז לך על ה17 :wink:

פורסם

ממליץ להשאר על 15 אחרת יהיה לך נוחות של כרכרה. חוץ מזה, זה יעלה לך צריכת הדלק ויוריד כוח מנוע שיש ממנו גם ככה לא הרבה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
אז אתה ממליץ על גאנט 16?

דרך אגב הינה תמונה של גאנט 16 שמצאתי היום

ביד 2

במחיר מצוין לא כולל צמיגים.

16 אבל עם חתך סביר (60 ומעלה).

שוב פעם זאת דעתי האישית לדעתי מתאים יותר לכבישי ישראל.

HONDA CIVIC hatchback-RED

פורסם
16 אבל עם חתך סביר (60 ומעלה).

שוב פעם זאת דעתי האישית לדעתי מתאים יותר לכבישי ישראל.

הוא רשם שתי מידות ספציפיות, 205/50R16 ו 215/45R17, איפה אתה רואה פה חתך 60?

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

חד משמעית 17".

ה-16 קטנים מידי ועם ה-17 האוטו יראה אחרת לגמרי.

נהגתי על STI צורה כמו שלך עם 18" וחתך עוד יותר נמוך עם מתלים פי מליון יותר קשיחים משלך ושרדתי לספר...הכל יחסי...

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

לפי הבנתי אתה רוצה להחליף את הג'אנטים בשביל המראה, ולכן רק 17".

צריכת הדלק תעלה במעט עד כדי לא מורגש.

אחיזת כביש תעלה במעט עד כדי לא מורגש.

הנוחות תרד באופן ניקר אך ניתן לחיות עם זה.

באחד מרכבי יש 205/40/17 .

אני נמנע מבורות וכבישים משובשים, ומאט מאוד במעברי חצייה מוגבהים.

ניתן למצוא צמיגי חתך נמוך במחירים טובים מאוד, שלא יפחידו אותך.

הכל מסתכם ב- הקרבת נוחות למען מראה.

.When a man opens a car-door for his wife, it's either a new car or a new wife

טבלאות השוואה לפולישים,פדים ועוד.

• תוכן חדש...