Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אספקת גז לבתים חדשים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4646 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום. מדובר באחים שבונים על קרקע שקיבלו בירושה וכרגע יש להם 3 בתים צמודי קרקע בתהליך בניה, אחד על יד השני.

הם מעוניינים לקבל המלצות לאספקת גז:

עם מי להתקשר? איך עושים זאת? האם ללכת לכיוון של צובר גז וממנו פיצול לשלושת הבתים? או בלונים בניפרד?

האם לצרוך גז רק לבישול או גם לחימום? ייבוש כביסה?

הם מתייעצים עם חברים וגם איתי, אמרתי שבפורום שבו אני חבר האנשים כבר עברו הכל, יוכלו לעזור, פורום רציני...

תודה מראש.

פורסם

עם מי להתקשר? עם מי שייתן את ההצעה הכי משתלמת. (משמע-לקבל הצעות מכולם, להתמקח, לשסות אותם אחד בשני, ולבחור את החוזה הכי משתלם). זה, לפחות בתיאוריה.

במציאות, כמו שמקובל בעולם התחתון, החברות חילקו בניהן את איזורי השלטיה ולא מתחרות זו בזו.

לגבי צובר או בלונים- בלי לראות את תכנית הבינוי, אני מנחש שאין לכם איפה לקבור צובר.

מצ"ב קטע קטן (התקן הוא כ-50 עמודים של פנינים ספרותיות) מת"י 158, שממחיש את ההגבלות. שים לב בעיקר לטבלה בעמוד 17.

(אגב, הנגטיב של המסמך, זה בגלל ההגנה של מת"י על זכויות היוצרים שלהם על הקובץ לאדריכלים. סורי...)

אף חברה לא תקבור/תתחזק לכם צובר שהותקן בניגוד לתקן.

כמו כן, החברות דורשות שהצובר יותקן בשטח המוגדר "ציבורי" (כלומר שאינו מוצמד ברישום המקרקעין לדייר פרטי, אלא אם הוא הנהנה היחיד מהצובר).

טטט.pdf

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם

בלונים בנפרד לכל דירה ,

כך אפשר בעתיד לעבור בקלות מחברה לחברה , ולא להיות אסירים של חברה מסויימת

חוץ מזה כאשר המערכת משותפת , כמו בלונים או צובר ישנו תשלום חודשי בסיסי קבוע גם אם לא נצרך גז באותה תקופה

או נצרך פחות מ 1מ"ק

לעומת זאת בלונים (לשים 2 גדולים לכל דירה או יותר ) החיוב הוא רק עבור החלפת הבלונים (הגז עצמו)

ולאורך זמן זה הרבה יותר משתלם....

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

ובכל מקרה - להכין חיבור תלת פזי לכיריים, וכן חיבורים למזגנים או מתקני חמיום אחרים אם האזור מצריך אותם.

לי היה ברוך בשיפוץ דירה - כנראה שאחד העובדים חתך צינור גז, ואי אפשר היה להתקין כיריים. למזלי הכנתי מראש חיבור תלת פזי, אז רצתי וקניתי כיריים אינדוקטיביים (הוצאה של 3500 ש"ח, כולל סט סירים ראשוני מתאים), ואשתי מברכת על השינוי כל יום.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...