Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4613 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לפני כחצי שנה התנגש בי מישהו כאשר אני לא הייתי ברכב והרכב חנה בחניה , למזלי זה קרה בבית עסק של חבר (מתקין מערכות) והרכב חיכה בחניה ציבורית להתקנה אצלו .

הרכב היה חדש בין 200 ק"מ ,הרכב נגרר למוסך המרכזי ,כמובן שהוחלפו פרטים .

הרכב תוקן בסכום של 8600 ועוד 850 שקל שמאי . לאחר חודש וחצי קיבלתי את הצק מהביטוח שעמד על סכום של 8114 ש"ח בלבד, כמובן שפניתי לסוכן ביטוח שלי הוא פנה לחברה והחברה אמרה שהפוגע מילא את זה שהוא נסע רוורס ופגע בצד ימין של הרכב .

לעומת זאת שבתאונה הוא פגע בי בצד ימין אבל הרכב עלה המדרכה בצד שמאל ונפגע גם ג'אנט שמאל שהוחלף לחדש .

עכשיו אני מעוניין לתבוע את הפוגע /חברת ביטוח שלו על ה1400 שקל החסרים . עכשיו זה פעם ראשונה שאני תובע בבית משפט קיבלתי מהסוכן ביטוח שלי טופס כתב תביעה אבל אני לא יודע מה לעשות איתו מה לכתוב בו ודברים כאלה האם מישהו יכול לעזור לי בניסוח כתב התביעה .

ונגד מי להגיש חברת הביטוח או הפוגע אישית .

סליחה על החפירה ותודה מיכאל .

פורסם

שלום לך.

אם קיבלת את את ההוצאה מהביטוח שלו ,אז אתה צריך לתבוע את הביטוח שלו בלבד.

אתה תובע בתביעות קטנות ,תוציא טופס מהאינטרנט ותמלא בדיוק מה קרה וכמה קיבלת.

אני מאמין שיש לך קבלות על התיקון וכמו כן את מה שקיבלת. בתביעות קטנות אין עו"ד ,מגיע נציג של חברת הביטוח וטוען מה שטוען. כאשר אתה מגיש תביעה , הם מגישים כתב הגנה,את התביעה שלך אתה מגיש ב-3 העתקים.

מניסיוני הרב כאשר מגישים תביעה על סכום כזה לחברת ביטוח,ואתה מציג את כל האישורים(קבלות),הם יגיעו איתך לידי הסדר.

שיהיה לך יום טוב.

פורסם

מספר דברים

ראשית החלף את סוכן הביטוח שלא מסייע לך בהכנת כתב התביעה

שנית הנזק שנגרם לך הוא גם בתשלום ההשתתפות העצמית ובעליה של הפרמיה השנתית

יחד עם הסוכן הכן דף מפורט של הנזקים הנוספים שנגרמו לך צרף אליו מכתב נחמד לחברת הביטוח של הצד הפוגע ותן להם 14 יום להסדיר את החוב.

לא יעשו זאת הגש את התביעה וצרף את מכתב ההתראה גם כן.

לגבי זה שבבית המשפט לתביעות קטנות לא מגיעים עו"ד נכון, אבל האיש שמופיע מטעם חברת הביטוח הוא כריש יותר מהעו"ד

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...