Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4646 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

כבר הרבה זמן שאני מסובך עם איביי.

הייתה תקופה שהייתי מזמין המון דברים מאיביי, ובחלק מהזמן הזה היו בעיות בדואר ישראל.

כידוע לכם, ההגנה למוכר מאיביי תקפה 45 יום מיום הרכישה כך שברגע שהתקרבתי ל 45 יום וניסיתי לדבר עם המוכר ולא קיבלתי תשובה מספקת - פתחתי קייס כדי להיות מוגן.

משום שזה קרה הרבה, יום אחד חסמו לי את החשבון בטענה ש"החשבון בעל סיכון גבוה" ופתחו אותו רק לאחר כמה חודשים, ומאז בוטלה לי הגנת הצרכן של איביי.

נעשו מספר ניסיונות לפנות לאיביי- ואין תשובה.

יש מה לעשות בנידון? נכון לעכשיו אני מפחד להזמין דברים יקרים כי אם תהיה בעיה- אכלתי אותה.

תודה

פורסם

מסקרנות, כמה מוצרים הזמנת וכמה קייסים פתחת?

אני הזמנתי עד עכשיו מאיביי 66 מוצרים, רק על אחד מהם פתחתי קייס בגלל עיקוב במשלוח. (טפו טפו טפו שלא נצטרך לפתוח בכלל קייסים)

פורסם
יש מה לעשות בנידון? נכון לעכשיו אני מפחד להזמין דברים יקרים כי אם תהיה בעיה- אכלתי אותה.

פתח חשבון חדש ואל תפתח דיספיוט כל כך מהר.

דני

פורסם
מסקרנות, כמה מוצרים הזמנת וכמה קייסים פתחת?

אני הזמנתי עד עכשיו מאיביי 66 מוצרים, רק על אחד מהם פתחתי קייס בגלל עיקוב במשלוח. (טפו טפו טפו שלא נצטרך לפתוח בכלל קייסים)

איך בודקים את זה? יש לי איביי כמה שנים טובות:roll:

dny- עשיתי את זה, לא עוזר.

עריכה:

אני יכול לראות רק מוצרים שהזמנתי מה- 3 שנים האחרונות. יש 266:lol:

פורסם

רשמתי 66 לפי הפידבקים שיש לי, למרות שאני חושב על זה כעת, יש כאלה (בודדים) שלא רושמים פידבקים, אז נניח שקניתי בן 70 ל 75 מוצרים.

עדיין לא ענית כמה קייסים פתחת, או מכיון אחר, כמה מוצרים מגיעים אליך באיחור?

פורסם

לגבי הקייסים שפתחתי- אני יכול לראות קייסים מה- 18 חודשים האחרונים.

רשום לי 26 קייסים שמתוכם קייס אחד זה קייס שמוכר פתח כדי שנבטל עסקה (קייס חיובי, הייתה אי הבנה וסיכמנו שנבטל את העסקה כדי שאוכל להזמין מחדש)

ועוד 20 קייסים שנפתחו בגלל בלאגן שהיה לי עם מוכר שקניתי ממנו 20 מוצרים בהזמנות נפרדות והוא חיבר את ההזמנות לחבילה אחת למרות ששילמתי על המשלוח בנפרד.

השאר (5 קייסים) אלו קייסים על מוצרים שלא הגיעו במסגרת הזמן של ה 45 יום.

סביר להניח שהיו עוד קייסים לפני ה 18 חודשים האחרונים אבל זה לא משהו שאני יכול לראות.

פורסם

נראה שלא כל כך על עוול בכפך, אך כמות הקייסים שפתחת מרשימה.

מוזר שההצעה של דני לא עבדה, מעניין איך הם הצליבו את נתוניך עם החשבון ה"מוגבל".

פורסם

האם החשבון החדש שלך באיביי נשען על אותו חשבון בפייפאל? אם כן זה מסביר את הענין, כי איביי ופייפאל משתפים פעולה (ואולי אפילו חברה אחת).

פתח חשבון חדש גם בזה וגם בזה.

דני

פורסם
האם החשבון החדש שלך באיביי נשען על אותו חשבון בפייפאל? אם כן זה מסביר את הענין, כי איביי ופייפאל משתפים פעולה (ואולי אפילו חברה אחת).

פתח חשבון חדש גם בזה וגם בזה.

דני

חיובי, נשארתי עם אותו חשבון פייפאל.

יש אפשרות לפתוח חשבונות חדשים על אותו מייל? כי יהיה מבאס להתחיל להתעסק עם מייל חדש

פורסם

לי הייתה בעיה דומה לשלך

אחרי מעל כ-500 פידבקים (בפועל היו לפחות 600 עסקאות), נצברו לי ברזומה יותר מ-30 קייסים,

כמה בודדים נגדי כמוכר, וכל השאר שאני נגד מוכרים.

באיביי דווקא הכל היה בסדר, זה נתן לי לקנות.

אבל פייפאל לא נתנו לי לשלם.

נוצר מצב הזוי שיושב לי מוצר בהיסטורית רכישות ללא יכולת לשלם עליו.

אחרי שהתייאשתי מלדבר עם פייפאל, החלטתי להתחיל דף חדש.

פתחתי יוזר חדש בפייפאל ואיביי והכל בא על מקומו בשלום.

ממליץ גם לך. כמובן עם מייל חדש, ועדיף אפילו עם שם וכתובת אחרים.

או לפחות לבלגן קצת את הפרטים כדי שלא תזוהה כאותו אדם.

(אני השתמשתי בשם השני שמופיע לי בתעודת הזהות, וככתובת ראשית כתבתי את תיבת הדואר שאבא שלי שוכר בדואר המרכזי)

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

אין לי נסיון - אבל אולי המנוסים כאן יציינו אם המערכת מזהה את כרטיס האשראי - ויש צורך במספר כרטיס אחר?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
אין לי נסיון - אבל אולי המנוסים כאן יציינו אם המערכת מזהה את כרטיס האשראי - ויש צורך במספר כרטיס אחר?

קשה לי להאמין שהם עד כדי כך מתוחכמים.

מה שכן אני בספק לגבי הכתובת, שאותה לא אוכל לשנות

פורסם

כמעט כל רחוב בעברית תוכל לרשום לפחות בשלוש צורות שונות באנגלית.

בפעם אחת שסילקו אותי מאיביי היה כתוב שלא אוכל לפתוח יוזר יותר לעולם. ושאין לי בכלל מה לנסות כי הם ידעו לפי השם והכתובת.

כל הקטע שאם יש איזה אלגוריתם שמחפש נתונים שמצטלבים בין משתמשים אז יהיה לו קשה לאתר אותך.

כרטיסי אשראי במילא מחליפים כל כמה זמן. אז פשוט עושים את היוזר החדש בהחלפה הקרובה.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

• תוכן חדש...