Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4609 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

לפני הכל אני חייב לציין שאני נהג צעיר (23), אוטוטו 3 שנים על הכביש.

וזאת הפעם הראשונה שאני מקבל דו"ח/קנס כולשהו.

לפני פחות מחודש קבלתי קנס על שימוש בפלאפון על סך 1000 שקל ו4 נקודות.

למי שמכיר את הכניסה לנתב"ג מכביש 1, יש מפסי האטה בכניסה.

שם עמד השוטר על יד המאבטח.

המכשיר היה כבוי ומונח על הרגל שהיד הימנית עליו כדי שלא יפול שאני עולה על פסי האטה.

שהתקרבתי למחסום השוטר אמר לי לעצור בצד ושאל למה הייתי עם הטלפון ביד? עניתי לו שהוא מונח על הרגל וללא שימוש, כמו כן שאלתי אותו אם הוא ראה שהשתמשתי בו, דברתי בו או עשיתי כל שימוש? הוא ענה לי שלא.

למרות שדברתי איתו והסברתי לו שאף פעם לא קבלתי קנס ושיביא לי הזהרה הוא לא נתן הזהרה (בטענה שלא נותנים הזהרה על שימוש בפלאפון, חייב לציין שבררתי את זה בתחנת משטרה ואמרו לי שזה נכון)

בנוסף להכל, בדברי הנהג הוא רשם א.מ.ל (אין מה להוסיף) ואז חתמתי, אחרי שחתמתי הוא לקח את התופס עשה קישקוש על הא.מ.ל וכתב מתחתיו "כן החזקתי אותו ביד!!"

הוא גם לא לבש אפוד זוהר ולא כובע.

אז השאלה שלי מה אפשר לעשות בכל העניין? להגיש בקשה להזהרה או ללכת לבית משפט?

זאת התמונה. (לא נותן לפרסם קישור כי יש לי פחות מ20 הודעות בפורום)

siz.co.il/my.php?i=yhidfgzaztzo.jpg

פורסם

תקנות התעבורה 28:

. (א) נוהג רכב חייב להחזיק בידיו את ההגה או הכידון כל עוד הרכב בתנועה; אולם רשאי הוא להסיר יד אחת מן ההגה או הכידון אם עליו לעשות בה דבר להבטחת פעולתו התקינה של הרכב או לקיום כללי התנועה.

תק' (מס' 2)

תשס"ח-2007

(ב) (1) בעת שהרכב בתנועה, הנוהג ברכב – (א) לא יאחז בטלפון קבוע או נייד, ולא ישתמש בהם ברכב אלא באמצעות דיבורית;

(ב) לא ישלח או יקרא מסרון (s.m.s);

(2) בתקנת משנה זו –

"דיבורית" - התקן המאפשר שימוש בטלפון בלא אחיזה בו ובלבד שאם ההתקן מצוי בטלפון, הטלפון יונח ברכב באופן יציב המונע את נפילתו;

"טלפון" - מכשיר המיועד לתקשורת אשר קיימים בו לחצנים לחיוג.

על פי דבריך, יש יסוד לעבירה. הרגל שלך והאופן בו אחזת במכשיר עומדים בניגוד לתקנה

לעניות דעתי, יש טעם לפגם בזה שהשוטר קשקש על מה שכתוב בדברי הנהג. אבל זה לא יפיל את הדוח

פורסם

זה ממש לא משנה אם השוטר עם כובע או עם אפוד כתום צהוב.

תגיש בקשה להשפט וקח לך עורך דין.

בהצלחה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

ההמלצה ללכת למשפט לא חכמה.

מי יוכיח כי השינוי נעשה לאחר החתימה או לפניה, מה עוד שבמקרה הזה השוטר כבר כתב את עניין ההחזקה ביד בדבריו.

החוק כפי שהובא אוסר להחזיק את המכשיר ביד . יותר פשוט מזה אין. לא צריך לגרד איתו את האף ולא להתקשר כדי להימצא אשם.

לכן למד את הלקח שלם ושכח זאת המלצתי החמה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
תקנות התעבורה 28:

. (א) נוהג רכב חייב להחזיק בידיו את ההגה או הכידון כל עוד הרכב בתנועה; אולם רשאי הוא להסיר יד אחת מן ההגה או הכידון אם עליו לעשות בה דבר להבטחת פעולתו התקינה של הרכב או לקיום כללי התנועה.

תק' (מס' 2)

תשס"ח-2007

(ב) (1) בעת שהרכב בתנועה, הנוהג ברכב – (א) לא יאחז בטלפון קבוע או נייד, ולא ישתמש בהם ברכב אלא באמצעות דיבורית;

(ב) לא ישלח או יקרא מסרון (s.m.s);

(2) בתקנת משנה זו –

"דיבורית" - התקן המאפשר שימוש בטלפון בלא אחיזה בו ובלבד שאם ההתקן מצוי בטלפון, הטלפון יונח ברכב באופן יציב המונע את נפילתו;

"טלפון" - מכשיר המיועד לתקשורת אשר קיימים בו לחצנים לחיוג.

על פי דבריך, יש יסוד לעבירה. הרגל שלך והאופן בו אחזת במכשיר עומדים בניגוד לתקנה

לעניות דעתי, יש טעם לפגם בזה שהשוטר קשקש על מה שכתוב בדברי הנהג. אבל זה לא יפיל את הדוח

אבי לפי מה שאתה כותב מותר לאחוז מבלי להשתמש בידיוק כמו שמותר להשתמש באמצעות דיבורית מבלי לאחוז.

פורסם

מצויין במפורש שלא יאחז בטלפון נייד או קבוע...

אין לך כל עילה לביטול הדו"ח. שלם וראה זאת כשכר לימוד.

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם
שלום לכולם.

לפני הכל אני חייב לציין שאני נהג צעיר (23), אוטוטו 3 שנים על הכביש.

וזאת הפעם הראשונה שאני מקבל דו"ח/קנס כולשהו.

לפני פחות מחודש קבלתי קנס על שימוש בפלאפון על סך 1000 שקל ו4 נקודות.

למי שמכיר את הכניסה לנתב"ג מכביש 1, יש מפסי האטה בכניסה.

שם עמד השוטר על יד המאבטח.

המכשיר היה כבוי ומונח על הרגל שהיד הימנית עליו כדי שלא יפול שאני עולה על פסי האטה.

שהתקרבתי למחסום השוטר אמר לי לעצור בצד ושאל למה הייתי עם הטלפון ביד? עניתי לו שהוא מונח על הרגל וללא שימוש, כמו כן שאלתי אותו אם הוא ראה שהשתמשתי בו, דברתי בו או עשיתי כל שימוש? הוא ענה לי שלא.

למרות שדברתי איתו והסברתי לו שאף פעם לא קבלתי קנס ושיביא לי הזהרה הוא לא נתן הזהרה (בטענה שלא נותנים הזהרה על שימוש בפלאפון, חייב לציין שבררתי את זה בתחנת משטרה ואמרו לי שזה נכון)

בנוסף להכל, בדברי הנהג הוא רשם א.מ.ל (אין מה להוסיף) ואז חתמתי, אחרי שחתמתי הוא לקח את התופס עשה קישקוש על הא.מ.ל וכתב מתחתיו "כן החזקתי אותו ביד!!"

הוא גם לא לבש אפוד זוהר ולא כובע.

אז השאלה שלי מה אפשר לעשות בכל העניין? להגיש בקשה להזהרה או ללכת לבית משפט?

זאת התמונה. (לא נותן לפרסם קישור כי יש לי פחות מ20 הודעות בפורום)

siz.co.il/my.php?i=yhidfgzaztzo.jpg

אחי, קרה לי מקרה דיי דומה, שוטר עצר אותי וטען שהחזקתי את הטלפון ביד (לא דברתי או שלחתי מסרון)

התווכחתי איתו ולא עזר.

לקחתי עו"ד (אין ברירה, לבד אי אפשר להגיד לבית משפט תעבורה, כאילו אפשר אבל הסיכוי שלך הוא אפסי) והוא הוציא אותי זכאי לחלוטין ואפילו נזף בשוטר...

ממליץ בחום לקחת עוד, ואני גם ממליץ על העוד שטיפל בי.....(אי אפשר להביא לינק ישיר, פחות מ20 הודעות)

tabura.co.il

חובב רכבים מתחיל :)

פורסם

תעלה לנו בבקשה את הפסיקה/ פרוטוקול בדיון.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
מצויין במפורש שלא יאחז בטלפון נייד או קבוע...

אין לך כל עילה לביטול הדו"ח. שלם וראה זאת כשכר לימוד.

זה לא מצויין במפורש

במפורש מצויין : שלא יאחז... ולא ישתמש

פורסם

יגאל

סידרתי לך תור לאופטומטריסט מחר בשעה 1700

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
יגאל

סידרתי לך תור לאופטומטריסט מחר בשעה 1700

סידרתי לי תור

זה גם נחשב ?

גם תור וגם אופטמטריסט ביחד ??!?!

אני צריך לחשוב על זה

פורסם
תסביר את "ישתמש".

ל'

הגדרה במילון:

שימוש

(ז') spc.gif השתמשות, הפעלה, ניצול, צריכה; שירות, תחזוק, אחזקה, מילוי תפקיד עזר; אימון, תרגול, פרקטיקה

דוגמאות לשימוש בטלפון נייד:

GPS, שעון, מחזיק ניירות על ה דאשבורד, גרוד באוזן עם האנטנה, שימוש ברטט לצרכים כלשהם.....

אה, שכחתי - לקבל שיחות ו/ואו מסרונים

פורסם

השוטר לא טען שהנהג השתמש בטלפון אלה רק החזיק אותו .

בכל מקרה מתאור הנסיבות לא בוצעה עבירה כלל.

אין תאור כי הרכב היה בתנועה, אין תאור נתיב נסיעה , אין תאור כיוונים.

שום דבר המעיד כי הרכב היה בתנועה .

• תוכן חדש...