Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4626 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יגאל, לא מסכים אתך.

בתי המשפט קבעו לא אחת כי פירוש המילנ יכול להיות motion (בתנועה, בחיריק) או traffic (בתנועה בפתח)

אתה צודק בזה שהדוח כתוב בצורה רשלנית ביותר.

זה אולי הקש שיציל אותו מטביעה בבית המשפט

דילמה!

פורסם
יגאל, לא מסכים אתך.

בתי המשפט קבעו לא אחת כי פירוש המילנ יכול להיות motion (בתנועה, בחיריק) או traffic (בתנועה בפתח)

אתה צודק בזה שהדוח כתוב בצורה רשלנית ביותר.

זה אולי הקש שיציל אותו מטביעה בבית המשפט

דילמה!

מכיר את הפרשנות הנ"ל

לא רלוונטי לעניין כיוון שבדוח לא רשום דבר וחצי דבר על מצב הרכב.

האם עמד בחניה , האם היה בנתיב וכו...

פשוט אין כלום.

פורסם

בקיצור, אם אשכתב את דבריך, אתה ממליץ לו ללכת למשפט ולשקר לשופט? לא מאמין עליך!:lol:

אני מעריך כי אם יילך למשפט, כל תובע בר דעת יציץ בדוח ויפסול אותו מיד

אבל, אתה יודע למי ניתנ ההנבואה...

פורסם
בקיצור, אם אשכתב את דבריך, אתה ממליץ לו ללכת למשפט ולשקר לשופט? לא מאמין עליך!:lol:

אני מעריך כי אם יילך למשפט, כל תובע בר דעת יציץ בדוח ויפסול אותו מיד

אבל, אתה יודע למי ניתנ ההנבואה...

אתה מתכוון במידה וישאל אם היה בתנועה ?

פורסם

במעמד החתימה, האם לנהג מותר לכתוב את מה שהוא רוצה בחלקה של "דברי הנהג"?

מה עושים אם שוטר כתב שאני מודה בזמן שאני מכחיש הכל? מה ניתן לעשות מול שוטר במצב שכזה?

כמובן בקשה למשפט לא נכללת כאפשרות להתמודדות עם מצב שכזה.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
במעמד החתימה, האם לנהג מותר לכתוב את מה שהוא רוצה בחלקה של "דברי הנהג"?

מה עושים אם שוטר כתב שאני מודה בזמן שאני מכחיש הכל? מה ניתן לעשות מול שוטר במצב שכזה?

כמובן בקשה למשפט לא נכללת כאפשרות להתמודדות עם מצב שכזה.

מי שמחזיק בדרך כלל בפנקס הדוחות הוא השוטר.

לא נהוג לתת את הפנקס לנהג לרשום בעצמו, מטעמים ברורים (נהג אחד אצלי גרם נזק גם לניידת)

אם השוטר כתב מה שכתב בניגוד גמור למה שאתה אמרת, תוכל להקליט אותו, לרשום לעצמך זכרון דברים ולהחתים עד (אם יש לך)

אתה לא דן עם השוטר על כלום במקום. ההחלטה ללכת למשפט תלויה אך ורק בך. לא לחינם נקרא הדוח "ברירת קנס"

יוצא מהכלל הוא הזמנה לדין.

פורסם
אני מתכוון כאשר התובע יעלה אותו לחקירה.

קודם יעלה השוטר לחקירה.

ויסביר מתי ובאיזה תנועה היה הרכב.

כשלא יוכל להסביר לפי התרשומת שלו עצמו,גם הנאשם לא יזדקק להסבר כלשהו ולמעשה החקירה שלו תיהיה מיותרת.

פורסם

אני יודע שדי בהתנהלות רשלנית של השוטר כדי לפטור את הנהג מהאחריות לעבירה. בלי להתייחס לשאלה אם הוא עבר את העבירה או לא - בית המשפט לא ירשיע אותו אם השוטר לא נהג בדיוק על פי הנהלים, כאשר עצר את הנהג וכתב לו דוח. אז אני לא בטוח שהייתי ממהר לנצל את ברירת המשפט, אבל אני בפירוש הייתי מתייעץ עם עו"ד תעבורה, ומברר איתו את הסיכויים ואת הסיכונים

פורסם

הדו''ח נרשם בצורה דיי לא מקצועית, לא צויין קשר עין רציף בין העבירה לבין העצירה, לא נרשם שהיית בנסיעה, לא נרשם באיזה יד הוחזק הטלפון, לא נרשם איזה צבע הטלפון ועוד ועוד, דו''ח דיי חובבני לטעמי. ממליץ לנסות להישפט! דו''ח על טלפון אמור להיות הרבה יותר מפורט, בנסיעה מהיכן ולאן, קשר עין רציף, באיזה יד הוחזק הטלפון, תצוגה כבויה או לא, ראות טובה או לקויה באותו מצב ובאותו יום, נסיעה או עמידה וכמו שאמרתי עוד ועוד. עורך דין בטוח יפיל את הדו''ח רק חבל על הכסף לעורך דין. לטעמי נסה להשפט, בספק שתקבל עונש חמור יותר.

החתימה היא על קבלת הדו''ח בלבד (ז''א שהשוטר מסר לך אותו) ולא על שום חלק שכתוב בו (לא דברי הנהג ולא הנסיבות) ככה שהחתימה לא ממש משנה דבר.

שוטר לא מחוייב לכובע או לאפודה זוהרת ואפילו לא למדים בצורה המשפטית (עניין הכובע הוא נוהל משטרתי בלבד שלא משפיע על הדו''ח), גם בלש על אזרחי שרואה עבירת תנועה במידה והזדהה כשוטר רשאי לבקש רשיונות ולרשום דו''ח במידה וראה עבירת תנועה.

בהצלחה.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

• תוכן חדש...