Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4643 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

קיבלתי הצעת מחיר על סך 2300 להחלפת רדיפות (קדימה ואחורה), חריטה קידמית ותופים אחוריים לטויוטה אוריס 2010.

קראתי קצת והבנתי שיש חליפים טובים ואפשר להוזיל עלויות

הבעיה היא שאחרי שעשיתי טלפונים ל8 מוסכים, לא מצאתי אחד שמבין מה אני רוצה כשאני מדבר על רפידות OEM.

אז ראשית, האם הבנתי נכון ורפידות OEM הינן תואמות לרכב והחברות הללו TRW, TEXTAR,BREMBO, BOCHE טובות ?

שנית, מישהו יכול להמליץ על מוסך בו אוכל לבצע את התיקון בלי לקחת משכנתא ?

פורסם

גש למוסך רון - מידיעה ולא מניחוש - הוא יטפל לך ברכב למרות שזו טויוטה והוא מוסך פולקסווגן.

העלות תהיה זולה בהרבה ביחס להצעת המחיר שקיבלת.

פורסם

אני מציע לך לחפש מוסך שיסכים לבצע רק את העבודה וגש לאחת מחנויות החלקים בת"א וקנה את החלקים בעצמך כך תוכל לחסוך לא מעט כסף! וגם תקבל חלקים איכותיים ולא חלקים שבמוסך החליטו להרכיב לך(עלומי שם...).

חברות איכותיות שאני מכיר וגם התנסית בהם הם של : TRW-LOCAS, BREMBO.

לגביי מחירים כדאי לך להתקשר לפרסי בת"א ואני בטוח שלא תתאכזב.

בהצלחה.

• תוכן חדש...