Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4638 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

המצבר שלי שבק בלי אזהרה מוקדמת לפני כחצי שעה.

האוטו הניע עם כבלים אבל אצטרך לארגן מצבר מחר (בהנחה שיניע).

מישהו יודע איפה אפשר למצוא מצבר באיזור ר״ג או גבעתיים בשבת?

תודה

פורסם

אוטודיפו (שנמצאת בתוך סניף של אייס שפתוח בשבת) בצומת ירקונים בפ"ת זה הכי קרוב שקופץ לי כרגע לראש.

אולי ביפו יש כמה מוסכים שיהיו פתוחים בשבת ויוכלו לעזור לך.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אגב, האוטו תיקתק (לא מת) כשניסיתי להניע וגם עם הכבלים תיקתק עד שבנסיון השלישי הניע.

הולך מצבר כל שנה ותשעה חודשים, כמו שעון.

פורסם

נשמע כמו זמן קצר מדיי. איזה תוצרת המצבר?

האם יש מערכת באוטו? האם מתח המצבר תואם את ההמלצות של היצרן?

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

שנפ, כמו זה שהיה לפניו.

יש ר״ד סטנדרטי, בלי הגברה או משהו שצורך חשמל באופן מיוחד.

המצבר הקודם היה 66Ah כמדומני, והנוכחי 72Ah.

האיש באוטודיפו הציע לשים מצבר גדול יותר בשביל שיחזיק יותר.

המלצת היצרן היא 60Ah או 65Ah.

פורסם

1. המצבר מת בטרם עת, נסה לבדוק את זרם הזליגה של הרכב במצב כבוי ואת מתח הטעינה כשהרכב מותנע.

2. החודש חבר רכש מצבר של VARTA בקיבול דומה לשלך תמורת 550 ש"ח, כדאי שתהייה לך אינדיקציה למחיר.

פורסם

2. החודש חבר רכש מצבר של VARTA בקיבול דומה לשלך תמורת 550 ש"ח, כדאי שתהייה לך אינדיקציה למחיר.

באמת, איפה? חדש ולא מחודש?

לפני קצת יותר משלוש שנים עלה לי 800 ומשהו ש״ח (אחרי הרבה ויכוחים) אצל האיש מהחילוץ של הביטוח ולפני קצת פחות משנתיים עלה 700 ומשהו ש״ח (אחרי הנחה) באוטודיפו.

פורסם
1. המצבר מת בטרם עת, נסה לבדוק את זרם הזליגה של הרכב במצב כבוי ואת מתח הטעינה כשהרכב מותנע.

בנסיעה לילית, כאשר עומדים בסרק עם אורות דולקים, כל האורות מרטטים (כולל תאורת דשבורד). ייתכן וזה קשור, למיטב הבנתי יש בעיה בשנתונים האלה של המונדאו, שקשורה בוסת.

מאידך, נורת טעינה מעולם לא דלקה והמצברים נוטים למות בפתאומיות בלי שום סימן מקדים.

למזלי, זה תמיד קורה ליד או בסביבות הבית.

פורסם

בשבת, לפני כמה חודשים שבק הרכב של האישה.

הגרריסט ניסה לדחוף לי משהו אחרי הנחה ב 950 שקלים.

הנענו ונסעתי לאוטודיפו בשפיים. 800 שקלים למצבר (נדמה לי ורטא). 72 אמפר.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

הגרריסט ניסה לדחוף לי משהו אחרי הנחה ב 950 שקלים.

קרה לי מקרה דומה: האיש מהחילוץ הצליח למצוא רק מצבר בסביבות 1200₪, אצלו באוטו.

משיסרבתי בכל תוקף (ידעתי שיש מבצע באוטדיפו, סביבות 700₪), הוא מצא שנפ, ככה פתאום אחרי שעשה טלפונים, ב - 900 ומשהו ש״ח.

אחרי שהתעקשתי, קיבלתי אותו ב -800 ומשהו.

הוא גם נורא כעס, בתחילה, שאני מסרב והגיע רק בשביל כבלים ואז בפראותו שבר את מכסה הפלסטיק של המצבר (במונדאו הכל מכוסה בפלסטיקים, לא רואים מנוע).

פורסם
באמת, איפה? חדש ולא מחודש?

המצבר נרכש אצל איציק מצברים שהתגלה כזול ביותר.

בנסיעה לילית, כאשר עומדים בסרק עם אורות דולקים, כל האורות מרטטים (כולל תאורת דשבורד). ייתכן וזה קשור, למיטב הבנתי יש בעיה בשנתונים האלה של המונדאו, שקשורה בוסת.

אני בטוח שזה קשור, הווסת יוצר עומס על המצבר שמביא למוות מוקדם.

פורסם

אתמול בלילה נתתי למנוע לרוץ איזה רבע שעה, בלי אורות.

עכשיו ירדתי לאוטו, שוב תקתוקים ולא מניע.

הקטע הוא שתאורה פנימית עובדת, שכיביתי כרגע, ואתמול בלילה (אח״כ כיביתי) גם הרדיו עבד.

פורסם
סע לכפר קאסם.

אני קצת חושש לנסוע עד שם בשבת עם אוטו שעלול להיתקע שוב.

אולי אחכה למחר בבוקר, איאלץ לאחר לעבודה, אבקש לחבר כבלים אל מישהו ואקפוץ לבני-ברק.

• תוכן חדש...