Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3201 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה לכל המגיבים! אשמח לדעת למה אורבן פחות מומלץ? לגבי הסיטי טאואר, באמת שווה בדיקה, אני רק חושש שהוא יהיה קטן על 200+ אנשים. כמובן עוד המלצות יתקבלו בברכה.

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

התחתנתי לפני כשנתיים וחצי והיו לי כ 150 מוזמנים (שמתוכם הגיעו כ 140) כי הזמנתי רק משפחה ואנשים קרובים.

חיפשנו די הרבה ורוב המקומות דורשים מינימום התחיבות של 250 מוזמנים וגם אז מדובר על מקומות גדולים מידי שיראו ריקים עם כמות מוזמנים נמוכה.

בדקנו בזמנו את חוות אלנבי אבל המחיר היה גבוה מידי והחדר אוכל / רחבת ריקודים מאוד מיושנים.

היינו גם במוסקט בראשון. יש אולם בקומה העליונה שהוא יחסית קטן. ויש עוד אולם בקומה השנייה שהוא גדול אבל באמצעות קיר שנוסע על גלגלים הם משנים גודל האולם. המחיר היה אטרקטיבי אבל לא התחברנו למקום.

היינו בעוד כמה מקומות ממש קטנים בראשון אבל היה קטן מידי ולא הרגיש נכון.

בסופו של דבר אחרי המון חיפושים הגענו לסאלוט ארועים

המקום היה חדש לגמרי ופעל רק כמה חודשים שהגענו לשם. יש שני אולמות האחד קטן והשני בינוני. שניהם עם תקרה גבוהה ועיצוב מודרני עם תאורה ומערכת סאונד מתקדמים. המקום מכוון רק לארועים קטנים/בינוניים. הבעלים הוא שף והאוכל שונה משאר המקומות וכל האורחים התלהבו ונהנו מהאוכל. המחיר בזמנו גם היה אטרקטיבי כי הם היו חדשים. ממליץ בחום לבדוק.

אסף

פורסם

אם תהינה גם דרישות תקציביות זה יהיה הכי קל.

הבאר של סבא גדול מדי

חוות אלנבי זה אחלה אבל עדיין בטווח המחירים העליון

הקומה הרביעית במידה אך לא זול

ואומות בפתח תקווה חדש, נקי, גבוהה ויפה והסטייק מעולה (יהיה גם הכי נגיש תקציבית)

על סאלוט הייתי מוותר (בר מצווה מדי)

לפרנס, קליף, חאן זה יותר לאוהבי הז'אנר וגם לא זול.

יש עוד המון מקומות אבל לפני המלצות כדאי לדעת תקציב.

-חתונה יפה ל200 מוזמנים מבלי להגזים אמורה לעלות כ60.000₪ (מנות, תקליטן...)

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

אני מניח שזה בערך גם התקציב. 300 שקל למנה. לא להשתולל ושגם ישאר יותר כסף להשקיע בדירה.

אנחנו מדברים על האיזור שבין חיפה לב"ש כן :)?

אני לא מצליח למצוא את האולם שכתבת עליו בפ"ת. הוא נקרא "אומות"?

פורסם

עכשיו אחרי שפרסמת תקציב (והוא ממש הגיוני וכדאי שתקפיד להישאר באזור הזה כי מאוד קל להתפזר) אתה יכול למחוק לפחות 75% מהאולמות שהציעו לך פה.

בשביל לסיים חתונה של 200 מוזמנים ב-300 ש"ח לראש אתה צריך מקסימום לשלם 240 ש"ח למנה (ברור שכמה שפחות יותר טוב), רק בשביל להכניס אותך לפורפורציות.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

באשדוד יש את גני חוות לכיש, מקום המשלב גם אופציה לאולם קטן.

התחתנתי שם בחודש מרץ בשנה ואני יכול רק להמליץ עליו:

משלב סולידיות עם אלגנט

גם לנו היו בדיוק 220 מוזמנים, בפועל הגיעו 210.

אוכל מאוד טעים! קיבלנו רק משובים חיוביים מהאורחים,

המחיר ששילמתי שם למנה היה 140 ₪.

אני מאוד ממליץ לך לבדוק, ייתכן שתאהבו את המקום כמו שאנחנו אהבנו.

עריכה; נכון לשנת 2010.

Gn'f'R

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא ממליץ על הגן השקוף שהומלץ פה למעלה,

בפעמיים שהייתי שם האוכל היה בינוני מינוס (אפילו התלוצצנו על זה שהטבח צריך לקום מחר מוקדם כדי לעשות פתיחה בחדר אוכל של הקיבוץ).

פורסם

בתור אחד שנמצא בתחום הזה כבר קרוב לעשור אני אשמח לייעץ לך ואפילו לעזור לך במחירים אם אפשר.

אבל זאת שיחה שנצטרך לעשות בפרטי או בטלפון מאחר ואני אצטרך שתענה על שאלות בסיסיות על מנת לצמצם אפשרויות. (יש למעלה מ-100 אופציות בין חדרה לגדרה)

פורסם
(יש למעלה מ-100 אופציות בין חדרה לגדרה)

מצאתי 4:

חדרה

-זדרה

-ודרה

-הדרה

-דדרה

גדרה

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

וואמוס, מקום חדש מול קסאנדו, שייך למשפחה שבבעלותה מספר אולמות באיזור המרכז.

האוכל בכמה רמות מעל המחיר, סטייק מעולה והמקום יפה ומכובד (המחיר בפרטי, גם הקונקשן).

באשדוד וידה, טעים ומעולה.

לדיל של דקה 90 גם האולם הקטן בטופ דורון יכול להתאים במחיר.

צלם ~8000

תקליטן ~ 4000

עיצוב ~ 3000

שמלה ~ 5000

איפור ~ 1500

חליפה ~ 1200

טיפים ~ 1500

אלכוהול ~ 2500

שטויות ובלתי צפויים ~ 2500

סה״כ כ28-+

33000 ל200 מנות, 165 למנה, שים לב שעליה של 20₪ תשדרג את המיקום ותעלה 4000₪ נוספים בלבד.

8 שנים בתחום, לדעתי המתכון להצלחה הוא - מקום מכובד (לא חייב הכי יקר), תקליטן שיודע לקרוא את הקהל (בלי להתערב לו יותר מדי ברשימת השירים) וצלם תותח שיהיה לו הידע המקצועי ושמחת החיים לתעד הכל ליום שאחרי.

------חברים ומשפחה כמובן------

אטרקציות לאירועים

פורסם

אני בדיוק בגיל הזה שכולם מסביב מתחתנים, אז הנה כמה חוויות מהשנים האחרונות:

חבר אחד התחתן בטופ דוראן שהומלץ פה - היה גנרי למדי וחסר השראה, סתם גן אירועים טיפוסי. כל מגרש החניה הוא משטח כורכר חשוך, בעלי השמחה משום מה חונים מאחורה ליד המטבח, בכניסה יש שלטי LED עם שם החתן והכלה שתופסים את האולם באותו יום... מין תחושה כזאת של "להיכנס ולצאת", לא של ארוע אישי או של אווירה ביתית מזמינה.

חבר אחר התחתן באולמי דניאל שעל כביש ת"א-סביון. מקום נחמד עם גישה קלה מהכבישים הראשיים, חולק חניה מסודרת עם מרכז מסחרי גדול ומציע מקום חניה שמור ומחובלל בכניסה לרכב השרד. באחת הקומות העליונות יש מרפסת גדולה שבה עשו את החופה וקבלת הפנים, משם המשכנו לסעודה בקומה אחרת. אולי זה לא הכי נח, אבל בכל שלב בדרך היה איש צוות אדיב שליווה את האורחים ובסה"כ החווייה הייתה הרבה יותר נעימה וזורמת מאולמות רבים אחרים שביקרתי בהם. במזג האוויר הנכון זה יכול להיות אחלה דבר.

אחותי הלכה בדרך פחות סטנדרטית והתחתנה בבית הכנסת הגדול בת"א, ביום שישי בבוקר כשהעיר עוד ריקה, בלי לחץ ובלי הרבה קהל. זה היה אחד הארועים המוצלחים שביקרתי בהם, גם ברמת הארגון וגם באווירה הכללית. המגבלה היחידה שם זה חניה מצומצמת, אבל במקרים כאלה אפשר לארגן כמה אוטובוסים קטנים להסעות ואז גם כל האורחים יוכלו לשתות בשקט ויעזבו באותה שעה.

מה שלא תבחרו - שיהיה בהצלחה.

פורסם

חבר אחד התחתן בטופ דוראן שהומלץ פה - היה גנרי למדי וחסר השראה, סתם גן אירועים טיפוסי. כל מגרש החניה הוא משטח כורכר חשוך, בעלי השמחה משום מה חונים מאחורה ליד המטבח, בכניסה יש שלטי LED עם שם החתן והכלה שתופסים את האולם באותו יום... מין תחושה כזאת של "להיכנס ולצאת", לא של ארוע אישי או של אווירה ביתית מזמינה.

זה הכל עניין של מה הזוג מחפש.

אנחנו לא חיפשנו להשאיר רושם, אחרת היינו הולכים לעשות אירוע ב"ביער" והיינו משלמשים פי 3 ממה שתכננו.

מבחינת מה שהאולם נותן אז לנו היה הרבה יותר חשוב האוכל (תפריט, מגוון וכו') ובתחום הזה יש לאולם הזה יתרון.

ד"א, האולם נראה הרבה יותר טוב באור יום מאשר בלילה ולכן זו אחת הסיבות שעשינו את האירוע בשישי בצהריים.

פורסם
תודה לכל המגיבים! אשמח לדעת למה אורבן פחות מומלץ?

מנה עיקרית מאכזבת והמקום אינו מרשים יחסית למחיר הנדרש.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

שמשי צהריים זה סופר מעולה, כיפי ופחות ״רישמי״.

גם מחיר המנה משתנה לטובה

אטרקציות לאירועים

פורסם
שמשי צהריים זה סופר מעולה, כיפי ופחות ״רישמי״.

גם מחיר המנה משתנה לטובה

קלעת בול למשפט שאני תמיד אומר!

אותנו הכריחו לתכנן את האירוע המיותר הזה אז חיפשנו לעשות אותו כמה שפחות רישמי כדי להתאים אותו לאופי שלנו.

ממש לא עשינו את זה מטעמי מחיר. כפי שכבר רשמתי, ואני ממש לא מנסה להתרברב, בדקנו אולמות ברמות מחירים הגבוהות ביותר ובהחלט יכלנו לבחור בהם אם היינו רוצים.

• תוכן חדש...