Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3202 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ארוסתי דיברה עם "וואמוס". המחיר שנתנו לה מעט חשוד.

200 למנה כולל הגשה. כמו שהציעו לנו ב"גן הקונגרסים".

אשמח לתגובות מאנשים שהיו ב"וואמוס"...

חבל שלא אמרו 300, מראה עיניים וטעימה של האוכל עדיפים על לשאול זרים, גם חיפוש בגוגל יעזור יותר מבדיקה בפורום.

200 אורחים בעלמה ייקחו אתכם רחוק מאוד מ300 ₪ למנה (עיצוב, תאורה, הגברה, הקרצות ספציפיות לאולם).

אתם צריכים להיסגר על כיוון ותקציב, אין ספק ש"עלמה" מאוד יפה, אין ספק גם שתשלמו על האירוע בערך 30,000 יותר.

יגידו כלל הנשואים בפורום (אלו שתבונה בראשם), שעדיף להתחיל את החיים המשותפים ללא מינוס בחשבון הבנק.

במידה וסביב ה300 למנה זה הכיוון שלכם הייתי הולך על

הקומה ה4

http://www.4floor.co.il/

קצת יקר יותר אבל מאוד יפה, מכובד, נקי ואוכל טעים (מקום ייחודי מאוד).

טופ דוראן רחובות

http://www.duran.co.il/

קצת זול יותר, יפה מכובד ודי טעים

קסיופאה הרצליה (מחיר מפתיעה לטובה)

http://www.cassiopeia.co.il/

מבלי להישמע (להיקרא) שחצן, הייתי בהמון מקומות (זו הפרנסה) וכמו כל דבר גם בתחום האירועים יש שמועות ותחרות עזה.

ההמלצה שלי היא לראות מספר אולמות, להבין מה אוהבים ואת הכיוון התקציבי ולאחר מכן לחפש חוות דעת.

אני גם ממליץ לא לסגור עד הדקה ה90 היות והמחיר יורד דרסטית כאשר בעלי המקום לחוצים שלא יעמוד ריק

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

מסכים מאוד עם הכותב מעליי.

אאל"ט לטופ דוראן יש מבצע מיוחד בחורף של "הכל כלול" (מכניסים את כל המסביב לעיסקה) שיוצא באיזור ה-280 ש"ח למנה (לפחות זה היה נכון ללפניי שנתיים). גילוי נאות, אני התחתנתי שם.

אני לא מאמין שקיים אולם + קייטרינג בראף שיפיק לך אירוע אפילו ב-350 ש"ח למנה (וזה עוד לפני המסביב).

כפי שרשמתי לך מקודם, גם אנחנו בזבזנו כמה ימים מיותרים בביקורים באולמות של 400 ש"ח וצפונה למנה.

אנחנו יכלנו להרשות את זה לעצמו אבל החלטנו שחבל לבזבז כ"כ הרבה כסף על מסיבה.

ההמלצות שלי:

תדבוק בתקציב שלך.

תשקיע בדברים שחשוב לכם (עיצוב/דיג'יי/אוכל/אלכוהול וכו').

אי אפשר להשקיע בהכל, במיוחד כשיש כ"כ מעט מוזמנים.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

כבר שנים שאין לי מושג לגבי עלויות של הפקת ארוע אבל קיבלת כאן טיפים טובים בנוסף להמלצות.

מה שלי יש להוסיף זה בעניין התקציב, אין לי מושג אם יש לכם יכולות כלכליות או לא אבל תיקח בחשבון שמתנה ממוצעת לאדם בארוע זה 250-270 ש"ח(לדעתי האישית,לא מכיר סטטיסטיקה מוכרת בנושא), כשמדובר בכמות אורחים קטנה כמו אצלך ,הסטטיסטיקה לרעתך.

כל שקל שיעלה לך להפיק את הארוע מעל ,יהיה מהכיס שלך והתחלה של חיי הנישואים במינוס

בהצלחה.

פורסם

במבט על אני תוהה: מדוע לשלם 300 ש"ח ומעלה למנה ולהעמיד את האורחים במצב שהם צריכים לכסות את העלויות בפועל? אני במצב כזה הייתי מארגן לעצמי תירוץ נח ומשאיר את בעלי השמחה להיחנק עם האוכל הנפלא שלהם. במצב הכלכלי של היום זה כבר עובר את גבול הטעם הטוב.

פורסם

זאת בדיוק הנקודה, שהיום אנשים לא מכסים הפקות גרנדיוזיות שבעצם ממומנות על ידי בעל השמחה בעצמו.

כשאני מגיע לארוע ,אני נותן מתנה בגבול יכולתי (תלוי בקרבה) ללא שום תלות היכן ומי האולם, אם מופיע זמר אורח או כל פלוץ (סליחה,נפיחה) אחר.

פורסם

אם כולם היו מתנהלים כלכלית כמו דריש אז היינו נוסעים בטויוטה קורולה במקום מרצדס S קלאס.

למה כאשר יש משהו ש"מדבר" אלייך אתה כן מוכן "לזרוק" עליו כסף (לדוגמא דירה, רכב וכו') אבל כאשר יש לך משהו שלא "מדבר" אלייך כל השקעה בו נראת לך מיותרת?

אני מסכים שיש היום הרבה אנשים שמגזימים, ואני רואה את זה אצל החברים שלנו. מצד שני גם הקיצוניות השניה היא לא הדרך הנכונה להתנהל בחיים. הסוד הוא למצוא את נקודת האיזון הנכונה.

בנוסף אתה צריך לזכור שלא כולם בוחרים באירוע הזה מרצון, יש הרבה אנשים שנאלצים לבחור עקב לחץ משפחתי, חברתי וכו' (כמו הרבה נושאים אחרים בחיים).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אם כולם היו מתנהלים כמוני הייתם נוסעים בכליל השלמות - פאביה. :lol:

ברצינות אבל, נראה לי שלא הבנת את כוונתי. בוא נחדד. הנורמה החברתית בישראל היא שהארוע מכוסה ע"י הצ'קים של האורחים, מבלי להיכנס כרגע לסיבות ההיסטוריות זה המצב. אם אתה רוצה לעשות ארוע גדול, מבחינתי יש שתי אפשרויות: או שתצטייד באורחים המתאימים (למשל כאלו שנוהגים ב-S קלאס) או שתרשום על ההזמנה "לא מקבלים צ'קים" ואז הם ידעו שהם באים נטו להנות ולשמוח איתך ולא צריכים לדאוג לעלות המנה או האולם.

אישית, אני לא מקבל מתנות כספיות כבר שנים רבות, מאז שהייתי נער. כשאני עושה מסיבה או חוגג יום הולדת אני עושה את זה על חשבוני והאורחים באים לשמוח איתי, נקודה. מי שרוצה להביא מתנה שימושית - סבבה, מי שלא - גם טוב. מבחינתי בחתונה שלי אני מעדיף שיביאו קבלה על תרומה סמלית לארגון הצדקה החביב עליהם, הדבר האחרון שאני רוצה שאנשים יחשבו עליו בזמן הארוע זה הכסף שהושקע על ידם או על ידי לטובת העניין.

דא עקא, בישראל עלות הארוע מגולגלת בסופו של דבר לאורחים, אלא אם כן הובהר להם אחרת מבעוד מועד. אלו כללי המשחק וכולנו ישבנו בהזדמנות זו או אחרת עם חברינו לאחר הארוע ושמענו את השיחות על זה שהביא "רק מאתיים" וזה ששם אלף. אני לא רואה סיבה לאדם הממוצע להשקיע בארוע ראוותני וליצור "ציפיות שכר" בקרב המוזמנים. יש מעגלים חברתיים מסויימים בהם צריך לשמור על פאסון ולהרים הפקה, אבל רובנו לא משתייכים לקטגוריה הזאת ודומני שכך גם פות"ש.

• 3 שנים מאוחר יותר...
פורסם
טוב חברים. סגרנו בסוף ב"גלריה" בכפר ויתקין.

תודה לכולם על ההמלצות והטיפים גם כאן וגם בה"פ.

הבוקר ראיתי את השרשור לראשונה, וזה אחד משני המקומות רציתי חהמליץ עליהם. השני היה לילות קסומים ליד גדרה, שם אנחנו התחתנו. בגלריה אחותי התחתנה.

שיהיה במזל ולא פחות חשוב- בהצלחה

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

אני אחזור על המלצתי לגבי חוות אלנבי כמו שכתבתי כאן בזמנו. היינו לא מזמן (דווקא בבריתה מושקעת) והיה מצוין.

מה שבאמת חסך לנו הרבה כסף הוא שסגרנו אתם חודשיים בלבד לפני החתונה.

בהרבה אולמות וגני אירועים יהיו כמה תאריכים פתוחים לזמן קרוב יחסית ולמקום עדיף לסגור על חתונה במחיר מוזל ולא להסתכן בערב ריק או אירוע פחות רווחי כמו בריתות וכו'.

אם אתם יכולים להתארגן על כל השאר בזמן קצר יחסית ואין לכם העדפה ברורה לתקופה מסוימת בשנה, זה שווה ביותר וכדאי לבדוק לגבי תאריכים קרובים.

Ford Fiesta Ambiente 2012

Ford Focus Active Tourer  2020

Magenta Workshop

• תוכן חדש...