Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי I30 - סיאט טולדו ועוד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4618 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז חברים היום יום קשה ,אחרי 5 שנים מאושרות ומענגות נפרדנו הפורסטר XT טורבו שלי ,או יותר נכון של אשתי ואני.

האישה רוצה רכב יותר קטן ופחות שתיין בדלק ,אני רוצה אוטו שאני גם עולה עליו אני קצת נהנה.

אני לא מתכוון להכנס לסרט של 250 אלף שוב ברכב לאישתי שתחיה עד 120 אבל אחת שלא יודעת להעריך 250 כ"ס ומנוע מטורף.

החלטתי ללכת לכיוון I30 או אולי סיאט טולדו עבורה, רמת מחיר של 130 .

אשמח לעוד רעיונות לרכבים 4 דלתות מענגים קצת שעולים לכם בראש.

פורסם

לדעתי אין שום דבר מענג ביונדאי i30 או בסיאט טולדו. שתי משפחתיות משעממות אך יעילות שנועדו להביא אותך מנקודה A לנקודה B.

אז אולי כדאי שתסביר מה זה מכונית מענגת בשבילך, כי בשביל חלק נכבד מהחברים שלי מכונית מענגת זאת מכונית שיש לה מזגן מקפיא והיא לא מתקלקלת.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

לדעתי I30 האצ'בק החדשה 2012 ומעלה עם הגג הפנורמי רכב מפנק בהחלט(לא מבחינת הנאה מנהיגה) לא מרגישים את הנסיעה,הישיבה ברכב מאוד נוחה גם לנוסעים מאחור,תא מטען גדול וכו,

מנוע 1.6 6הילוכים עם 135 כ"ס שאמנם לא מנוצלים כמו שצריך,אבל הרכב מרגיש מצויין!!

גילוי נאות:רכשנו את הרכב הנ"ל במשפחה בצבע לבן עם גג פנורמי שחור 8) 8) 8)

TDI POWER

פורסם
לדעתי אין שום דבר מענג ביונדאי i30 או בסיאט טולדו. שתי משפחתיות משעממות אך יעילות שנועדו להביא אותך מנקודה A לנקודה B.

אז אולי כדאי שתסביר מה זה מכונית מענגת בשבילך, כי בשביל חלק נכבד מהחברים שלי מכונית מענגת זאת מכונית שיש לה מזגן מקפיא והיא לא מתקלקלת.

מה שאותי מענג ברכב זה לא משהו שאפשר לקנות ב130.000 שקל בארץ לפחות,מצד שני מנסים להוציא את המקסימום מהקניה של הרכב לאישתי במסגרת התקציב שהוגדר מראש .

לא מתקלקל ומזגן זה פקטור רציני ברכב לאישתי אמינות חשוב מאוד שלא יציקו לי בעבודה לטיפולים ומוסכים,אבל קצת זמינות של כוח ,אחיזה מהנה בסיבובים ,תאוצות ביניים ותחושה כללית נעימה באוטו באמות הגימור והתחושה הכללית זה מה שמחפשכ ערך מוסף ומכאן השאלה באוטו בסכום הזה לחברי הפורום הנכבדים ,ברור לי שזה לא גולייטה תלתן ירוק ולא במוו 135 .

אשמח למוע רעיונות ,ומודבר בI30 האצבק שעומדת על הפרק - מחפש לשמוע אלטרנטיבה .

פורסם

אם לאשתך היה ג'יפון, אולי עדיף להמשיך לתת להנות מג'יפון, רק יותר קטן.

הייתי בודק את הג'יפונים החדשים (קפטור, טראקס)

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

סיאט טולדו החדשה עונה על הדרישות שלך מבחינת זמינות הכוח. עם מנוע ה-1.4 ליטר המצוין היא בהחלט מספקת ביצועים שהם טובים פלוס. אבל בתוך הרכב אין:

תחושה כללית נעימה באוטו באמות הגימור והתחושה הכללית זה מה שמחפש
הרכב מאוד פשוט, פלסטיקה פשוטה והאבזור לא מפנק.

מהבחינה הזאת סיאט לאון החדשה תתאים לך יותר. תא הנוסעים הרבה יותר איכותי, האבזור הרבה יותר מפנק (סאן רוף, מערכת שמע עם מסך מגע ואיכות שמע מצוינת, מושבים יותר טובים ועוד). מצד שני, בתקציב שלך תיכנס כנראה רק גרסת הבסיס האוטומטית (1.2 ליטר), שהיא אמנם נוסעת טוב אבל לא מספקת הרבה יותר מ:

קצת זמינות של כוח
לגבי היונדאי, היא מכונית לא רעה אם אתה לוקח רכב בליסינג. ללקוח פרטי דווקא האחות החורגת קיה סיד החדשה היא אלטרנטיבה טובה יותר - מאובזרת יותר, תא נוסעים איכותי יותר, גיר מתקדם יותר (רובוטי כפול מצמדים) ועוד.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
חורג מעט מהתקציב אבל אחת כזאת או אפילו אם לא אכפת לך להתפשר על הגרסה החלשה יותר, מן הסתם הרכב קשיח l)}, 500)}

תודה רבה על ההמלצה אבל רכב שתי דלתות לא בא בחשבון בגלל הילדים.

פורסם

לטולדו/ראפיד מכלולי מתלים נחותים (או כיול רשלני) אשר בא לידי ביטוי בנוחות נסיעה בינונית מינוס, בנוסף לתא הנוסעים המאד פשוט ללא שמץ של good feel factor, מייתרים את המכונית הזאת כאשר במחיר דומה אפשר לקבל את הליאון אשר טובה משמעותית בכל הפרמטרים (אך עם מנוע ה-1.2 אשר מספק בהחלט).

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

• תוכן חדש...