Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עד k45, נוטה לפיאט בראבו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4618 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, אני נהנה מזה זמן לקרוא בפורום הזה, לומד, מתעניין ובעיקר מתכנן .

אני בן 23 בדיוק ו-6 שנים יש לי רשיון.

כבר חודשים שאני חושב על קניית רכב חדש אך אני לא בטוח שאני ידוע לאן אני נכנס, כמה אני הולך להפסיד, ומה הרכב האידיאלי בשבילי .

באופן עקרוני אני לא יודע "עם איזה סכום נכנסים לעסק כזה", אני לא בטוח אם חישוב פשוט של עלות רכב, ביטוח,טסט, חלפים והדבר הכי מטריד דלק !!

אז לאחרונה די נסגרתי על רכב אך אני לא בטוח אם הרכב הוא לא יקר מידי (אני יודע שזה סובייקטיבי "יקר מידי") אך עדיין אשמח לסוג של פרופורציה שתכניס בי איזו שהיא פרספקטיבה לגבי המשך התהליך ברכב צמוד.

אני מחפש מה שכולם מחפשים:

נוחות - אמינות - טיפולים זולים - צריכת דלק נמוכה - ביצועים (הכל יחסי כמובן) ובעצם הכל בכלום כסף . !

...כמו שהתחלתי לומר לאחרונה די נסגרתי על רכב - Fiat Bravo ! . (שנת 2009, לפי הקריאה ברשת אין כל כך הבדל בינה לבין שנתונים מאוחרים יותר, אפילו יתרונות רבים לשנתון 2009 על פני הצעירות.)

ברכב הזה מוצע הכל מהכל - נוחות, אמינות, ביצועים, חוויה, סלון יפה ביותר והכל ב"כלום" כסף .

ראיתי מחירים בין 48 - 60 אלף לשנתון 2009.

מצאתי מודעה שמישהו מציע 44 אלף על הרכב עם אפשרות להתמקחות .

שנתון 2009 כמו שאמרתי, 90 אלף ק"מ, הוא מתחייב לגיר שלדה ומנוע .

מה עוד לבדוק ? ללכת על זה או לא ? אשמח לייעוץ !

פורסם

בשנת 2009 הוא נמכר ברמת גימור מגניפיקו בלבד שכללה גלגלים קלים בעיצוב מיוחד, מנופי הילוכים מאחורי ההגה, פסי כרום וידיות חיצוניות בציפוי כרום, כל אלו נעדרו מרמת הגימור היקרה יותר בדגמים שנמכרו משנת 2010 ואילך. יחד עם זה ב 2009 לא היתה מערכת בקרת יציבות ESP באוטו ונדמה לי שגם ארבע כריות אויר במקום שש. לגבי השאר, ערוך חיפוש בפורום, כמעט הכל כבר נכתב על האוטו הזה.

ואגב בראבו 09, ראיתי באתר של fiatclub בראבו כזו למכירה שמצוידת במספר שיפורים והחשוב שבהם כיסאות קדמיים של ג'ולייטה במקום המקוריים שהם, לפחות לדעתי, נקודת התורפה העיקרית באוטו הזה.

פורסם

אוטו מצויין. לא מעורך כראוי. אני ממליץ לחפש רק את זו מ 2009.

תצרוכת דלק משולבת 1 ל12 בערך. חזקה מאוד.

אין לי דבר רע אחד להגיד על האוטו. פשוט לא ברור לי למה הוא לא הצליח.

נ.ב

גילוי נאות אני הבעלים של הבראבו עם הכיסאות של הגוליטה. האוטו שלי משופר בעוד כמה הפתעות.

שחר

2.jpg

חרדון מקבוצת החרדוניה :roll:

פורסם

בכמה צריכה להיות מתומכרת בראבו (ליסינג/השכרה/פרטית)כזו דגם סנסיישן/מגניפיקו? מה המנימום והמקסימום שצריכים לבקש על הרכב הזה.

אם אקח רכב כזה לבדיקה? על מה לשים דגש במיוחד ? (מלבד הדברים שנראים לי טריוויאלים כמו מנוע גיר שלדה ) ..

?

עריכה:שחר הרכב שלך מפורסם ביד 2 אני טועה?

פורסם
בכמה צריכה להיות מתומכרת בראבו (ליסינג/השכרה/פרטית)כזו דגם סנסיישן/מגניפיקו? מה המנימום והמקסימום שצריכים לבקש על הרכב הזה.

אם אקח רכב כזה לבדיקה? על מה לשים דגש במיוחד ? (מלבד הדברים שנראים לי טריוויאלים כמו מנוע גיר שלדה ) ..

?

עריכה:שחר הרכב שלך מפורסם ביד 2 אני טועה?

המחיר שציינת משקף השכרה לשעבר.

פרטית קצת יותר גבוה.

הכל מתייחס לבראבו סטוק.

עושה רושם שישנה התעוררות לגבי דגם זה. פעם המודעות ביד 2 היו נתקעות יותר זמן.

הכל מתייחס כמובן ל2009.

הבראבו לא הצליחה בארץ במכירות. הערכה שישנן פחות מ1000 רכבים כאלה בכלל.

לפי פיאט ב 2012 נמכרו רק 104 בארץ.

20,000 בכל העולם שהעיקר הוא בברזיל.

יפעע..

• תוכן חדש...