Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4653 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביום רביעי האחרון התחלתי סשן של עירות עד יום שישי בערב (אני בין עבודות כך שעד שאני אסיים עבודה אחת התחלתי כבר אחרת).

יצא שכמעט לא ישנתי במהלך כל הזמן הזה.

ביום שישי בשש בבוקר כשכבר הייתי מותש מכל בחינה עלה במוחי רעיון והלכתי ליילו הקרוב ורכשתי 4 XLים (בחישוב מהיר ליטר של משקה אנרגיה). שתיתי את כולם במהלך שמונה השעות האחרונות של העירות שלי (זה בנוסף לגרעינים שחורים החזיק אותי ער את השעות הקשות).

אני אעצור כאן ואציין שאני לא שותה קפה בדר"כ וכשאני שותה זה לא מצורך אלא כאקט חברתי.

לענייננו, מיום ראשון אני סובל מעייפות יתר (ישנתי טוב מאז), עצבנות, צמרמורות, כאבי ראש ועור רגיש. לפי מה שקראתי באינטרנט הבנתי שאני סובל מהתמכרות לקפאין.

החדשות הטובות הן שזה לא פסיכולוגי (להפך מרגע שהבנתי שזה הקפאין אני נגעל מהמחשבה עליו בכל צורותיו.) וזה רק מערכות הגוף שרוצות את הסם. הפתרונות שמצאתי באינטרנט מסתכמות בלך לישון ארבעה ימים וזה יעבור. הבעיה שאני לא יכול להרשות לעצמי לישון ארבעה ימים...

אני מקווה שיש לכן פתרונות אחרים כי אני נואש ויוצא ב23:00 למשמרת לילה. כל תרופת סבתא תתקבל בברכה. כל תרופה מבית מרקחת (ללא מרשם) כמובן גם תתקבל בברכה.

תודה!

פורסם

שתה לפחות כוס קפה ביום כדי שהגוף יתרגל לאט, עובד אצלי תמיד אחרי תקופות של עומס קפאין.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תוכן חדש...