Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4658 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ,

אני צריך להחליף ארבעה צמיגים ברכב שלי , יש לי הונדה אקורד מנוע 2.4 שנת 2006

המידה של הצמיגים 225/45R17

הייתי בכמה פנצ'ריות ובדקתי מחירים וסוגים של צמיגים , כל אחד אמר לי משהו אחר וכל מני סיפורים על צמיגים .

רוב ההצעות היו סביב המחיר 400 שקל לצמיג .

התחלתי להתבלבל כבר מרוב כל השמות של הצמיגים , אני אשמח אם תעזרו לי ותמליצו לי על איזה חברה ללכת ומה פחות או יותר

המחיר שזה אמור לעלות לי .

נתונים כללים על סגנון הנסיעה שלי ברכב, אני לא מאלה שנוסע מהר מדיי אבל כמובן שמדיי פעם נהנה שיש אפשרות ,

אני עושה בשנה +15000 ק"מ .

תודה מראש על העזרה

פורסם

קודם כל - לא להקשיב לצמיגאים. או שאין להם מושג או שהם מנסים לדחוף לך מה שנוח להם (או שתי האופציות בו"ז).

אתה יכול ללכת על פאלקן ZE912, צמיג סביר וזול יחסית :

http://www.tiredeal.co.il/web/8888/nsf/ProLookup.taf?_ID=2976&PF=&did=1518&G=&SM=&_UserReference=025E17A8ACB0776252516C59

אם אתה מוכן להשקיע קצת יותר (מומלץ) - לך על טויו T1 SPORT. אין להסיק מהשם שזה צמיג שמיועד לרכבי ספורט

או לנהגי מירוצים. הוא פשוט אוחז יותר טוב, ביבש ובעיקר ברטוב, נשחק פחות, רועש פחות וכו'.

לא ללכת על הדגם השני - T1R.

http://www.tiredeal.co.il/web/8888/nsf/ProLookup.taf?_ID=3579&PF=&did=1518&G=&SM=&_UserReference=025E17A8ACB0776252516C59

אני אישית קניתי דרך טיירדיל בהחלפה האחרונה, והם היו הכי זולים והכי נוחים מבחינת שירות. יש להם גם ייעוץ טלפוני,

והם באמת מבינים בצמיגים, בניגוד לפנצ'ר מאכער הממוצע.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

• תוכן חדש...