Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4650 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב לא הניע לי , הנעתי אותו עם כבלים ונסעתי כ חצי שעה , אך המצבר לא נטען והרכב שוב לא הניע .

נסעתי להחליף מצבר ונאמר לי שאכן צריך להחליף את המצבר וזה לא בעיה מהאלטרנטור או משהו אחר .

לאחר ההחלפה (לאחר מספר דקות) הרכב נכבה לי באמצע הכביש ,

לאחר שנכבה יכלתי שוב להדליק אותו ונסעתי , מלבד זה יש גם הרגשה שהטורים קצת השתגעו

מה אפשר לעשות ?

הרכב- מזדה 6 שנת 2007

תודה

פורסם

בדק את המצבר , ראיתי מספר בסביבות 13.7 ושלל בעיה באלטרנטור ( אין לי מושג אם חירטט אותי או לא,כדי לדחוף מצבר חדש)

בכל מקרה , הרכב מעולם לא נכבה לי . גם לפני שהחלפתי את המצבר(לאחר התנעה עם כבלים) נסעתי איתו והוא התנהג כרגיל .

מה עליי לעשות ? בעל העסק שהחליף לי את המצבר, כמה מפתיע, אומר לי שזה לא בגלל ההחלפה

פורסם

בן כמה היה המצבר הישן? אני ממליץ לך לגשת לחשמלאי רכב שיבצע בדיקה מדוייקת לאלטרנטור וגם למצבר החדש שיראה שהכל תקין. מתח של 13.7 במצב שבו רק המנוע עובד ללא צרכני חשמל פועלים זהו מתח טעינה דיי נמוך אך אין לי מושג אם בדק ללא צרכני חשמל שעובדים ולכן גש שייבדקו לך שוב במקום מקצועי למען הסר ספק.

• תוכן חדש...