Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4663 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בבקשה

http://www.ebay.com/itm/370885867401?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

בנוגע למכשיר הוא מגיע עם בקבוקון הקצפה.

הבקבוקון מתחבר על קצה האקדח, והוא מכיל צינורית קטנה ששואבת את הסבון מן הבקבוק.

אני שם די הרבה סבון ומים גם בכמות בינונית, מה שנותן קצף סמיך, אך לא בסמיכות כמו בסרטונים של כימיקלגייז וכו', אבל בהחלט מספק מאוד!

לא לא לאאא, לא שמים הרבה סבון!!!

צריכה להיות תערובת ביחסים נכונים על מנת שהמים "יפעילו" את הסבון, על מיכל של 0.6 ליטר אני שם 0.05 סבון.

וזה הקצף שאני מקבל

http://www.youtube.com/watch?v=Yd72NzPdezA דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
פורסם
אז זהו שלא ציינתי שאני כן נותן לסבון לעמוד. אני מודע ליכולת של הסבון הזה ואת האמת מעדיף להשתמש בו מבחינת מקציף.

כשקניתי את המכשיר השתמשתי בסבון של קארפלן הפולימרי אם אני לא טועה. לא משנה מה כמות הסבון שהכנסתי לבקבוקון, ההקצפה לא התקרבה להקצפה של מר פינק.

עכשיו מבחינת שיטת הדליים פשוט לא היה לי צורך, מכיוון שהרכב היה די נקי ואקדח מים מנקה די טוב את הרכב מאבק או חלקיקים כאלה ואחרים. לכן החלטתי שלאחר שטיפה טובה, ולאחר מכן הקצפה, ניתן לנקות את הרכב עם דלי אחד בלבד של מים נקיים.

אוקיי הבנתי, אבל עדיין גם זה לא טוב, ברשותך אסביר.

נותנים לסבון לעמוד כדי שיעלה על פני השטח את הלכלוכים הקשים יותר שנדבקו לרכב (עם ווקס זה קורה פחות אבל עדיין), חלקיקי חול ואבק בעיקר, עכשיו תתאר לך מה קרה, שטפת עם מים הרכב נראה לך נקי אבל בעצם עדיין יש (תמיד יש לכלכוך, אלא אם אתה עושה את זה במעבדה) קצת לכלוך ועם הסבון הרמת אותו, עכשיו יש בתוך הסבון לכלוך, עכשיו במקום להוריד אותו (ואיתו את שאר הלכלוך) בעצם לקחת כפפה ושפשפת אותה על הרכב תוך כדי שאתה אוסף את הלכלוך ומשפשף אותו על הרכב ויוצר סווירלים חדשים, אם כבר אתה עושה ככה (כפפה וסבון שעל הרכב) תשטוף עם מים, אחרי זה קצף שיעמוד כמה דקות, תוריד אותו ואז עוד פעם קצף שישמש כסבון.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
אוקיי הבנתי, אבל עדיין גם זה לא טוב, ברשותך אסביר.

נותנים לסבון לעמוד כדי שיעלה על פני השטח את הלכלוכים הקשים יותר שנדבקו לרכב (עם ווקס זה קורה פחות אבל עדיין), חלקיקי חול ואבק בעיקר, עכשיו תתאר לך מה קרה, שטפת עם מים הרכב נראה לך נקי אבל בעצם עדיין יש (תמיד יש לכלכוך, אלא אם אתה עושה את זה במעבדה) קצת לכלוך ועם הסבון הרמת אותו, עכשיו יש בתוך הסבון לכלוך, עכשיו במקום להוריד אותו (ואיתו את שאר הלכלוך) בעצם לקחת כפפה ושפשפת אותה על הרכב תוך כדי שאתה אוסף את הלכלוך ומשפשף אותו על הרכב ויוצר סווירלים חדשים, אם כבר אתה עושה ככה (כפפה וסבון שעל הרכב) תשטוף עם מים, אחרי זה קצף שיעמוד כמה דקות, תוריד אותו ואז עוד פעם קצף שישמש כסבון.

מובן, תודה!

להבא אעשה זאת כפי שהסברת.

בנוגע לגשם שאמרתי לכם אתמול, די מבאס מכיוון שהגשם היה די מלוכלך, והאוטו עכשיו עם קצת סימני טינופת של הגשם...

אחחח חוק מרפי הזה!

אין צורך בחתימה....

פורסם

חברים שאלה נוספת שיש לי.

מכיוון שלאחר ישום הווקס על הרכב, ובגלל ירידת הגשם המלוכלך, האם ישנה אפשרות לרסס האת הדיטיילר לניקוי יבש שיש לי של מגווירס? על רכב יבש?

האם זה יכול לפגוע בווקס של טרטלווקס?

והאם את הקוויקדיטיילר אפשר לרסס גם על החלונות? (במהותו רשום כי אינו משאיר סימנים לבנים כאלה או אחרים)

ווקס.jpg

אין צורך בחתימה....

פורסם
המוצר שפרסמת הוא לא דיטיילר, הוא ווקס בתרסיס שמשתמשים בו לאחר שטיפה.

אין לו יכולת ניקוי.

\

ניתן להשתמש בו על רכב מאובק, כמו רכבי תצוגה, אבל שכמו שאמרת שהיו לאחר שטיפה ונקיים.

אך האם ניתן להשתמש בו גם על החלונות?

אין צורך בחתימה....

פורסם
\

ניתן להשתמש בו על רכב מאובק, כמו רכבי תצוגה, אבל שכמו שאמרת שהיו לאחר שטיפה ונקיים.

אך האם ניתן להשתמש בו גם על החלונות?

טועה ומטעה.

השימוש היחידי של המוצר הזה, הוא לתת בוסט לגלוס והגנה קטנטנה בין שטיפות, משמש אך ורק לאחר שטיפה כשהרכב נקי למשעי.

להבדיל ממוצר כמו cg v7, שהוא מעיין שילוב של דיטיילר ואוטם, לווקס בתרסיס הזה איך שום יכולת ניקוי.

(אגב להגיד שניתן להשתמש בו על רכב מאובק אבל שטוף ונקי, קצת סותר).

ולשאלתך כן, ניתן להשתמש בו על חלונות.

"יאללה בירי".

פורסם
טועה ומטעה.

השימוש היחידי של המוצר הזה, הוא לתת בוסט לגלוס והגנה קטנטנה בין שטיפות, משמש אך ורק לאחר שטיפה כשהרכב נקי למשעי.

להבדיל ממוצר כמו cg v7, שהוא מעיין שילוב של דיטיילר ואוטם, לווקס בתרסיס הזה איך שום יכולת ניקוי.

(אגב להגיד שניתן להשתמש בו על רכב מאובק אבל שטוף ונקי, קצת סותר).

ולשאלתך כן, ניתן להשתמש בו על חלונות.

תודה רבה! ארסס אותו היום על החלונות.

אין צורך בחתימה....

פורסם
שוב קח בחשבון שגם לגבי חלונות, הוא לא מחליף ניקוי קלאסי.

מה שכן, תקבל ברק נחמד עד השטיפה הבאה.

הוא לא מחליף אני יודע, אבל אחרי הניקוי עם אוטוגלוס של CG הגשם השאיר את החלון די מלוכלך.

אני משער לעצמי ששכבת ווקס דקה תגרום לחלון להיות קצת יותר נקי בגשם הבא.

אין צורך בחתימה....

• תוכן חדש...