Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4600 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עו"ד, שמאי, מכונאי... זה כסף שאדם צריך לשלם על לא עוול בחפו!

אם אין כוונה להחזיר את הרכב לחיים - להפקיד רשיונות.

פותחים תלונה במשטרה, שולחים לרשויות את התמונות בצירוף מכתב ואישור על פתיחת תיק במשטרה, אם בוצע אז גם העתק של הורדה מהכביש וסוגרים את זה ככה.

מניסיון, פניתי לרשויות מספר פעמים לגבי דוחות ולמרות שלא כולם בוטלו, זכיתי לטיפול הולם. למרות הקשיים, יש שם בני אדם והם אפילו די הגיוניים.

Live fast, die young - leave a better looking corpse

פורסם

תראו לאיזה מצב הגענו ... מדינת חוק ? לא ! בדיחה , בדיחה עצובה . כמה שזה מקומם ...

בן אדם לא אשם , לא עשה כלום , חוגגים עם מס" הרישוי שלו על ימין ועל שמאל , ולמשטרה נוח להם לשבת ולא לעשות כלום ורק

המחשב שלהם שולח הביתה דוחות תנועה , חניה , צילומי מהירות ועוד צרות כאלה ועוד למי ? לאנשים חפים מפשע !

ויש כאלה שחושבים כך : "תיפתר מהרכב " . מעניין ... אם הוא יגרור את רכבו מול תחנת משטרה וישרוף אותו שם , עם צילום

המשטרה תרד ממנו ? רשויות החנייה והכביש 6 יירדו ממנו ?

מה צריך לעשות כדי שהמשטרה הזאת תעשה את עבודתה כמו שצריך ? במקום להתחבא כל היום בין השיחים אם אקדח הלייזר או

להופיע ב-YOUTUBE כשהם מצולמים על כך שהם עוצרים נהגים שלא ביצעו עבירות ?

פורסם
עו"ד, שמאי, מכונאי... זה כסף שאדם צריך לשלם על לא עוול בחפו!

אם אין כוונה להחזיר את הרכב לחיים - להפקיד רשיונות.

פותחים תלונה במשטרה, שולחים לרשויות את התמונות בצירוף מכתב ואישור על פתיחת תיק במשטרה, אם בוצע אז גם העתק של הורדה מהכביש וסוגרים את זה ככה.

מניסיון, פניתי לרשויות מספר פעמים לגבי דוחות ולמרות שלא כולם בוטלו, זכיתי לטיפול הולם. למרות הקשיים, יש שם בני אדם והם אפילו די הגיוניים.

עדיף לשלם לעו"ד כדי שיפעל מול כל הגורמים שצריך ! משטרה ,ביטוח וכו' , הוא אומנם לא אשם אבל עדיף לשלם את הכסף הזה מאשר שפיתאום תגיע תביעה על תאונה פגע וברח וחס וחלילה בפגיע בנפש ותשלום של מיליונים !

:fadein:
פורסם

לא לשלם שום דוח ! ברגע ששילמת את הדוח אתה למעשה מודה בביצוע העבירה {לפי מה שרשום בגב הדוח עצמו }

אל תתקפל מול אף רשות ! תלחם על שלך , או על הצדק {אם יש כזה אצלנו }

פורסם
אם הוא לא מניע ובכל מקרה מוגדר כגרוטאה לברזל, למה לא לדווח עליו כגנוב?

זה בהחלט ימשוך הרבה יותר תשומת לב לרכב המשוכפל מאשר תלונה באיזה תחנת משטרה.

תפעיל את ההיגיון הבריא לבד. דיווחת על רכב כגנוב והוא עדיין ברשותך. זה מה שנקרא הונאה. אפילו אם לרכב אין ביטוח מקיף, לא הייתי עושה את זה. שיקרת למדינה פעם אחת בזה שאמרת שהרכב גנוב, יהיה מאוד קשה לשכנע אותם שזה באמת לא אתה שעושה את העבירות הללו. לא תסביר לרשויות שאין לך אחות.

למכור את הרכב למישהו אחר זה באמת לא נחמד, על גבול הנפשע לאור הנסיבות,

להוריד את הרכב מהכביש זה אפקטיבי אפילו פחות, בטופס ההורדה רשום שאתה מודע שאסור לנסוע עם הרכב יותר ואתה מבטיח להוריד ממנו את לוחיות הרישוי.

למעשה - אתה עדיין נחשב הבעלים של הרכב גם אחרי ההורדה. כל תלונה תבוא אליך. (יש כאן אינספור מקרים של אנשים שקיבלו דוחות על רכבים שירדו מהכביש לפני שנים, אפשר להריץ חיפוש)

מה נשאר? פתרונות יצירתיים.

כמובן שהכול לשיקולו של פות"ש, ויש לקחת כל עצה בערבון מוגבל.

לפי דעתי, הורדה של הרכב מהכביש. הצהרה של בעל פירוקייה שהרכב נמסר לו לנצח. אם בעל פירוקיה אז עסק מכובד שעובד עם קבלות והכל ולא אצל אבו חליל מברטא.

ובשביל לעשות את זה עוד יותר רישמי, הייתי הולך לנוטיריון שישים חותמת שלו על ההצהרה.

לא יודע עם כל הנ"ל אפשרי בכלל, אולי אני חי בלה לה לנד אבל שווה לנסות.

עוד מקרה, גיסי קנה את הפיאסטה העלובה שלו דאז מבאר שבע. אוטו מצ'וקמק שהיעוד שלו בחיים זה בתור רכב שני מהבית לעבודה. אנחנו גרים בכלל בצפון. בקיצור, הבעלים הקודמים דיווחו שאבדה להם לוחית רישוי. הרי שאתה רוצה להכין לוחית חדשה במכון טסטים הם רוצים הצהרה מהמשטרה. בקיצור, אני נוסע עם הגרוטאה יום אחד ופתאום עוצרת אותי משטרה. אני שואל בנימוס האם יש בעיה, השוטרת הנחמדה ביקשה לבדוק רשיונות והיא הסבירה לי שדיווחו בעבר על הלוחית כאבודה. בקיצור, סרטים.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

פשוט מאד,

תגיש בקשה להחלפת מספר עקב גניבה שלו. אם זה לא אפשרי תמכור את הרכב לזה שהציע לך למכור אותו, הוא בטח ישמח

פורסם

חברים תודה רבה על העצות שלכם, היום הרכב הורד מהכביש במשרד ברישוי ,

אני טס לחול ושאני חוזר אני נפגש עם עו"ד שינחה אותי מה לעזאזל לעשות במצב המחורבן הזה

הקטע העצוב פה זה שגם אם יתפסו את בן בלייעל הזה יעצרו אותו לדקה וחצי וישחררו אותו הביתה

מדינה ביזיון! אין שום פיתרון למצב הזה!

פורסם

יש חוק במדינה, וכל עוד הוא לא ישתנה לא יהיה ניתן לעשות כנגד הנהג מעבר למה שנכתב.

כן זה מעצבן, אבל כך פועלת מדינה דמוקרטית, עם זכויות לאזרחים.

מקווה שיסתדר על הצד הטוב ביותר.

תעדכן אותנו מה העורך דין יעץ לך ומה המשך הטיפול.

טיסה נעימה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
פשוט מאד,

תגיש בקשה להחלפת מספר עקב גניבה שלו. אם זה לא אפשרי תמכור את הרכב לזה שהציע לך למכור אותו, הוא בטח ישמח

בדיון ששצרפתי, כתב שמיל:

תשובת תם - אין חיה כזו.

רכב נולד עם מספר, ואפילו אחרי שהוא נגרט, מפורק או מה לא - המספר ממשיך להתייחס רק אליו.

ולי נותר רק להוסיף:

ברוב מדינות העולם המספר יכול להיות מנוייד מרכב לרכב או מוחלף. ישראל היא אחת המדינות הבודדות בהן ה-VIN הוא בעל אותה החשיבות של לוחית הזיהוי. מטופש ומשרת רק את הנוכלים.

גם בניו זילנד יצא לי לאבד לוחית זיהוי לרכב, ניגשתי להדפיס חדשה, במקום הנפיקו לי 2 לוחיות חדשות ושונות ואת הישנה שנותרה, גרסו לנגד עיני.

שלחת פקס למשרד ממשלתי ואתה רוצה שיענו לך? אתה עולה חדש? אתה לא מכיר איך דברים עובדים פה?
פורסם

מניסיון אישי.

1. הודעה למשטרה וקבלת אישור.

2. שליחת האישור למחלקת הגבייה של כביש 6.

3. בוטל החיוב בגין נסיעה שלא בוצעה ברכב.

איל

פורסם
היי חבר'ה , מדובר ברכב של אחי, שנה וחצי הרכב עומד בחניה ללא תנועה.

לפני כשנה הגיע חיוב מכביש 6 , מכיוון שהרכב לא נוסע הבנו שכנראה שיכפלו את המספר (ימח שמם וזכרם!!)

מבירור עם כביש 6 מסתבר שהרכב הוא אומנם אותו רכב אבל בצבע אחר (בכוונה אני לא רושם פרטים) וכאמור הוגשה תלונה במשטרה וכמובן שהם לא עשו כלום ...

היום הגיע לאחי דו"ח על מעבר צומת באור אדום ובצילום רואים בירור שמדובר ברכב עם צבע אחר, אחי אוכל סרטים קשים,

הוא כתב היום מכתב למשטרה עם פרטי כל המקרה וצירוף התלונה הישנה ,

מחר הוא מתכוון ללכת למשרד הרישוי ולהוריד את הרכב מהכביש, אני מאמין שעם הטמטום הישראלי אם החלאה ימשיך לעשות עבירות תנועה/תאונה/כביש 6/ וכו זה ימשיך להגיע לאחי, מה לעזאזל עושים במצב הזה ?

למה אתם לא הולכים עם הרישיונות למשרד הרישוי ומבטלים את הרישיון רכב, פעם הבאה שיגיע דוח כזה תוכלו לבטל אותו בלי בעיה כי במחשב במשרד הרישוי תהיה הודעה שהרכב ירד מהכביש

• תוכן חדש...