Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4672 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום היקרים,

ברצוני לבצע סקר בין משתמשי הפורום איזה מוצרי דיטיילינג לדעתכם (לא מה שהיצרנים מצהירים)

הכי טוב בקטגוריה שלו? (למשל מי הכי טוב בקטגוריה של פלסטלינות, חומרי סיכוך, פוליש עדין, פוליש גס, גלייז, ווקס, אוטם צבע, חומרים להגנה על חלקי פלסטיק וכו').

אשמח לשמוע דעתכם ונסיונכם (ואני מניח שעוד אנשים ישמחו :) ),

איתמר.

פורסם

האמת היא שהכל עניין של העדפה. כל אחד מוצא את סדרת המוצרים שנוחה לו ומתאימה לו מבחינת: עלות\כמות\תוצאות\זמן עבודה\אורך חיים\ריח\צבע ועוד.

פורסם

כמו שנאמר מעלי זה תלוי במשתמש, מה גם שלדוגמא בסבונים יש כמה קווים שונים:

1. קו הסבונים לפרה וואש- snow foam

2. קו סבונים עדינים שלא מורידים ווקס.

3. קו סבונים אגרסיבי אשר מורידים ווקס.

מאמין שיש עוד פיצולים.

אני רציתי קצת לגשש בנושא הסבון הרגיל והטוב, והגעתי למספר מוצרים מאוד ממולצים:

1) Zaino Z-7 Show Car Wash

2) Dodo Juice Sour Power Wash and Gloss

3)Dodo Juice Born To Be Mild Maintenance Shampoo

4)Autoglym Bodywork Shampoo Conditioner

5)Pinnacle Bodywork Shampoo 16oz

אז ככה האחרון נחשב לאחד השמפו הטובים שיש היום, והאוטוגלים אחד הטובים ביחס למחיר.

אני הזמנתי אחד מהרשימה ואבדוק אותו בקרוב.

פורסם

אל תשכח שבשביל השוואה כזאת של "איזה מוצר הכי טוב בקטגוריה" , צריך נסיון עשיר ביותר עם מגוון רחב של מוצרים, מכל הקטגוריות.

רובנו בפורום בוחרים את המוצרים שלנו לפי המלצות של חברים, ובדר"כ כלל מסתפקים באותו מוצר לאורך תקופה ארוכה.

ככה שכל עוד אנחנו לא detailing world, קצת קשה לענות על השאלה הזו.

"יאללה בירי".

פורסם

איתמר,

(אם אין לך זי* לקרוא תעבור ישר לשורה האחרונה, יש שם תקציר :wink: )

מה הפרי הכי טעים? המשקה? איפה החוף הכי יפה בארץ? הבירה הכי טובה? השווארמה? המלון הכי איכותי? היכן מוכרים את חולצות הפולו האיכותיות ביותר? מה הקפה הכי איכותי שקיים? מה הרכב המשפחתי הטוב ביותר עד 100K? ועד 15K?

שאלות אלו יסייעו לך להבין שמסקר כזה לא ניתן להפיק ולהסיק כלום (חוץ מכאב ראש) ואבוי למי שיתייחס ברצינות לממצאים כאלו.

אם אני X ועד היום הייתי רוכש מאוטודיפו אז המוצר הטוב ביותר שלי יהיה כזה שנמכר באוטודיפו. :?

אם אני X שעשה טיפול דיטיילינג אצל אלטר אז המוצרים הטובים ביותר שלי יהיו אלו שהוא מייבא ומפרסם (נניח polishangel)

אם אני X שהכיר את VIX (קלטתם את החרוז..) באוטומוטור ומשוכנע שמלבדם אין חברות אחרות אז אני אבחר במוצרים שלהם.

אם אני X שטיפל ברכבו אצל PDR+ אזי לטעמי מוצרי Carpro הם הטובים ביותר שכן זה המידע "שמכרו" לי.

אם אני X שנסה בחייו 2 סבונים אז אני אקפוץ ואומר שאחד מהם טוב מהשני , אתה מחפש תשובות כאלו?.

אם אני בן 40+ ואני עוסק בטיפוח הרכב עוד לפני שהמציאו את המונח הייעודי לשם כך אזי, ישנו סיכוי שהטכניקות שלי והמוצרים שברשותי יהיו מהדור הישן שחלקנו בכלל לא נכיר.

אם אני X ששוטף את רכבו עם סבון כלים מדי שבוע ואת הגאנטים עם חומר שמיועד לנקות תנורים ואת הצמיג אני מורח בעזרת משחה לנעליים. :roll:

נניח שאני X ויש לי נסיון עם מוצרי דיטיילינג רבים, אז זה אומר שאני יודע יותר טוב מאחרים מה טוב עבורם?

בדוגמאות שהצגתי בחרתי בעיקר קהל יעד שלא "חי" את התחום, הרשה לי לומר לך שגם אלו שחיים את התחום ומבקרים בפורום, גם את בחירתם צריך לקחת בערבון מוגבל כי זה באמת תלוי בהעדפות אישיות, ניסיון, תקציב, אופן שימוש וכו'. כלכך הרבה פעמים עבדתי עם מוצר שראיתי לגביו פידבקים בינוניים (מאנשים שלא טורחים לקרוא את הוראות היצרן) ומצאתי שהוא מעולה עבורי! ובדיוק להפך, מוצרים נוצצים שעלו ביוקר ואכזבו אותי כבר בשימוש הראשון.

תוכל למצוא בפורומים בחול כמה שרשורים גדולים בנוסח של ;

'המוצר הכי טוב בארסנל שלכם'

'5 מוצרים שלא היית מוותר עליהם'

'המוצר הגרוע ביותר שרכשתם'

'המוצר שנותן את התמורה הטובה ביותר בהתאם למחירו'

וכדומה.

אני בטוח שתוכל ללמוד משהו מהשרשורים הללו שכן המדגם שלהם יותר גדול ויותר בקיע מהמדגם פה בפורום.

אם אמצא את השרשורים אצרף לך בהמשך.

תקציר: חסר לך שאתה מדלג ישר לפה!! תתחיל לקרוא מהשורה הראשונה עצלן :vamp: :vamp:

עריכה: אני חושב שאני אכין טבלה שתרכז שמות של כל החברות, תחת כל חברה יופיעו כלל המוצרים שלה (נדאג לעדכן מדי פעם)

ולנו תיהיה את האפשרות לעשות ליד כל מוצר פידבק כלשהו (נניח או חיובי או שלילי או משהו בסגנון), הטבלה תדע לסדר את עצמה אוטו' כך שהמוצרים שקבלו הכי הרבה פדבקים טובים יופיעו בחלקה העליון של הרשימה.

נגיד שמישהו רוצה לבדוק מוצר כלשהו, הוא נכנס לטבלה->יצרן->מאתר את המוצר ורואה כמה פידבקים חיוביים וכמה שליליים קיימים.

נשמע חיוני או מפגר?

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

לגבי שמפו לרכב ניסיתי כמה וכמה והמוצר שלדעתי אין עליו עוררין הוא ONR, מפרק את הלכלוך, לא פוגע בווקס והכי חשוב משאיר ברק מטורף

פורסם

עריכה: אני חושב שאני אכין טבלה שתרכז שמות של כל החברות, תחת כל חברה יופיעו כלל המוצרים שלה (נדאג לעדכן מדי פעם)

ולנו תיהיה את האפשרות לעשות ליד כל מוצר פידבק כלשהו (נניח או חיובי או שלילי או משהו בסגנון), הטבלה תדע לסדר את עצמה אוטו' כך שהמוצרים שקבלו הכי הרבה פדבקים טובים יופיעו בחלקה העליון של הרשימה.

נגיד שמישהו רוצה לבדוק מוצר כלשהו, הוא נכנס לטבלה->יצרן->מאתר את המוצר ורואה כמה פידבקים חיוביים וכמה שליליים קיימים.

נשמע חיוני או מפגר?

ככה אנשים קונים היום את רוב המוצרים. נכנסים לזאפ ובודקים איזה מוצר קיבל הכי הרבה תגובות וציון גבוה.

לדעתי זה רעיון טוב. זו תהיה טבלה (או איך שזה ייראה בסוף) ענקית.

פורסם

נשמע חיוני או מפגר?

נשמע כמו פרויקט שייקח לך המוןןן זמן פנוי :?

אבל למה לא אם בא לך:-D.

אגב יש לדעתי מעל 50 חברות טובות בתחום עם אלפי מוצרים איך תדע מה להכניס?

פורסם

E-A

זה אכן פרוייקט שיקח זמן, אבל בסופו של יום הוא יכול להיות מאוד מתגמל, אין כמו חכמת ההמונים בשביל להחליט החלטות כאלו.

אני רואה את כסוג של טבלה שלעולם לא נגמרת ותמיד מתחדשת (לא על ידי באופן אישי אלא על ידי כל אחד שרוצה)

ולכן הנטל שאני לוקח על עצמי הוא לבנות את המודל הזה אבל את התכנים שלו כולם יזינו בהדרגה, כל אחד לפי ראות עיניו.

מבחנתי שכל המוצרים וכל החברות יכנסו לשם, זה רק עניין של זמן.

בטבלה הראשונית והבסיסית אני אכניס רק חברות מוכרות ומוצרים מוכרים ומשם זה יתפתח.

בכל מקרה זה דורש עוד מחשבה אבל אני מאמין שזה בר ביצוע.

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

פורסם

נכנסתי כדי לראות את התגובה של קנוורת׳ לנושא הלא הגיוני בעליל הזה- לא התאכזבתי :-D

הצעה שלי אם כבר- כדי לרכוש ניסיון ולדעת להשוות בין חומרים שונים אני ממליץ לשתף אנשים בדוגמיות של חומרים שיש לכם. אם לי ולמר X יש סוגי שמפו שונים אנחנו נתן אחד לשני קצת כדי שנוכל להתנסות ולראות מה ההבדלים.

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

דימה, זה סתם כאב ראש, כמו שכתבת, וזה לא יתן דבר.

לכל אחד יש נסיון עם המוצרים שהוא רכש ובוודאי יכול להגיד

אם מרוצה ממוצר מסוים או לא.

הרבה תלוי גם באופן השימוש, למשל, חלק יגידו שמרוצים מפלסטלינה סינית וחלק יגידו שלו.

בקיצור, זו התעסקות רבה ולא בטוח שהתוצאה מספקת מישהו או בעלת אפקט כלשהו ארוך טווח.

בתור ״סקר״ לשמו זה יכול להיות נחמד אבל כהמלצה לחומרי טיפוח לא הייתי סומך על שיטת הצבעת הרוב.

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם

sharki25 אני חושב שאתה צודק, קצת רגעים פנויים והראש שלי לרגע התבלבל וקפץ על הרעיון.

מחזיר אותו למגירה עד לפעם הבאה.

פורסם
נכנסתי כדי לראות את התגובה של קנוורת׳ לנושא הלא הגיוני בעליל הזה- לא התאכזבתי :-D

הצעה שלי אם כבר- כדי לרכוש ניסיון ולדעת להשוות בין חומרים שונים אני ממליץ לשתף אנשים בדוגמיות של חומרים שיש לכם. אם לי ולמר X יש סוגי שמפו שונים אנחנו נתן אחד לשני קצת כדי שנוכל להתנסות ולראות מה ההבדלים.

תודה I.G :mm_yeah:

ההצעה שלך בהחלט מעולה וגם אני בעבר כיוונתי לשם, משום מה זה לא 'זורם' יותר מדי.

כמעט תמיד כשאני מציע מוצר למכירה אני גם מאפשר אופציה להחלפה לשם ההתנסות.

פורסם

אולי יותר פרקטי לפתוח "תת פורום - ביקורות\סיקורים " (כמו שנהוג בפורומים מחו"ל ) .

לפתוח באותו תת פורום אשכולות דביקים עם מוצרים שונים וכול אחד שהשתמש במוצר ,

ייכנס לתת פורום ויכתוב ביקורת\סיקור\התרשמות משלו .

• תוכן חדש...