Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4496 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

רציתי להייעץ איתכם על 2 בעיות לא כ"כ מטרידות אך אשמח לפתור אותם אם זה ילך בקלות.

החלון בצד נוסע עולה ויורד יותר לאט מחלון בצד הנהג, (זה כך כבר שנתיים) מה הסיבה לכך? (ניסיתי לשים ספריי סיליקון אך זה לא עזר) - אשמח להפניה למדריך \ תמונות איך פותרים זאת.

הבעיה השניה - הנעילה המרכזית לא עובדת פיקס כלומר לעיתים רחוקות אני לוחץ על השלט וכל הדלתות נפתחות חוץ מדלת הנהג (לפעמים חוץ מדלת הנוסע), שמתי לב שאם אני פותח ומיד סוגר ושוב פותח אז כמעט תמיד זה לא יתפקד תקין, אך בשימוש נורמלי יומיומי זה בד"כ בסדר.

מה יכולה להיות הבעיה?

אציין כי חיפשתי בפורום אך לא מצאתי תשובה.

תודה, אהד.

פורסם

לגבי נעילה מרכזית - כמעט בוודאות הבעיה במנועים של נעילה מרכזית בדלתות שמתחילם להתעייף. בעיה מוכרת בדגם זה. ניקוי לא עוזר או עוזר לזמן קצר.

מנוע כזה חדש מקורי עולה בארץ כ 700 ש"ח.

אפשר להזמין מחו"ל מקורי בסביבות 40-50 דולר או תחליפי מיצרן לא ידוע ב 10-15 דולר.

ערך לחיפוש:

door lock actuator + דגם ושנה

אם אתה לא מפחד מפירוק ריפוד הדלת, אפשר להחליף אותם לבד.

מדריך - קיים ברשת. אם אתה מעניין, אשלח לך לינק בה"פ.

פורסם

לגבי החלון , מנוע עייף בדרך כלל, אך יכול להיות שמדובר במסילה מלוכלכת או יבשה. נסה עם וזלין למסילה, יכול להיות שיפתור לך את הבעיה.

לגבי הנעילה מרכזית, האם שאתה נועל ידנית את דלת הנהג מבפנים, הנעילה מתבצעת בנסיון הראשון? אם כן מדובר במנוע הנעילה המורכב על המוט הנועל. לעיתים כיוון קל של מיקומו יפתור את הבעיה.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

לגבי הנעילה מרכזית, האם שאתה נועל ידנית את דלת הנהג מבפנים, הנעילה מתבצעת בנסיון הראשון? אם כן מדובר במנוע הנעילה המורכב על המוט הנועל. לעיתים כיוון קל של מיקומו יפתור את הבעיה.

אם תשים לב, זה קורה אצלו לא רק בדלת נהג.

יש תופעה בדגם זה, שפשוט אין למנוע מספיק כוח להזיז את המנעול. רואים את הכפתור בדלת קופץ קצת ונשאר באותו מצב, לא עולה או יורד.

• 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

הי,

המוצר הנ"ל לא מתאים, רשום שם בפירוש שזה לדלת אחורית.

חפש לדלת קידמית צד נהג, הוא עם "שליטה" על יתר הדלתות. אחרים ללא שליטה.

החלפה לא מסובכת. צריך לפרק את ריפוד הדלת ולפתוח 3 פיליפס בדופן האחורית של הדלת ואז כל המנגנון יוצא. מחליפים את מנוע הנעילה ומחזירים חזרה. לקח לי כשעה -שעה וחצי עבודה, באתי ללא שום ניסיון עם הדגם הזה וזו הייתה הפעם הראשונה.

עריכה:

בדגם שלי, שהוא 5 דלתות מיקום המנוע שונה ממה שמתואר בסרטון. אם אצלך זה כמו בסרטון, זה הרבה יותר פשוט.

אצלי זה כמו בסרטון הזה:

פורסם

זה המקורי שכנראה מתאים, אני השתמשתי בכזה רק לדלת אחורית (כי זה מה שהתקלקל אצלי, האוטו שנת 2003).

http://www.ebay.com/itm/New-OEM-Honda-CR-V-Civic-Si-EP3-K20-Fit-LEFT-FRONT-Drivers-Door-Lock-Actuator-/380857659168?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&fits=Model%3ACivic&hash=item58ace2af20&vxp=mtr

נראה דומה מאוד לתחליפי שאתה צירפת, יותר מזה אני לא יודע לאמור.

פורסם

לפני החלפה תבדוק כמובן שמבחינה חשמלית הכל תקין, כלמר מגיע מתח לפלג של מנוע הנעילה בעת נעילה/פתיחה של הדלתות.

פורסם

Buki תודה על העזרה.

אחרי הפתיחה ע"מ לראות איזה חלק לרכוש - קצת השתבש לי המנגנון כך שגם ידנית מבפנים הוא לא כ"כ עבד טוב, כלומר לא פתח וסגר את כל הדלתות,

אך אחרי כמה נסיונות הוא החל לעבוד טוב - וגם השלט חזר לעבוד,

כנראה עשיתי בטעות איזה כוונון:)

• תוכן חדש...