Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4671 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חיפשתי בכמה חניות את הספר ״סימני דרך - 121 שירים נבחרים״ של נעמי שמר. לאף אחד לא נשאר וכולם אומרים שכבר לא ניתן להשיג אותו. האם למישהו רעיון איך להשיגו?

בכלל שמתי לב שלהשיג תווים לשירי ארץ ישראל הישנים זה דיי בעייתי. אם למישהו יש משהו שהוא מוכן לחלוק אשמח (עדיפות לשתי ידיים).

פורסם

אכן, ההדפסה האחרונה הייתה מזמן.

ניסית ב"מרום"?

מעבר לחנויות, יש לל פורומים של ספרי יד שנייה,

או אפילו יותר טוב מזה - פורומים של שירה בציבור / מקהלות (רציני לגמרי).

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

היי, איני מכיר את הספר ולא הבנתי אם אתה זקוק לתכנים או לספר פיזית, לצורך מתנה, למשל.

הנה כמה קצוות חוט:

לטלפן לחנויות ספרים גדולות ולעודפי סטימצקי בבני ברק.

לברר את שם ההוצאה ולברר דרכם. אגב, לעתים יש הוצאות ישנות או חדשות של ספרים דומים מאוד, בשנוי שם.

חנויות ספרים משומשים כמו לוטוס בתל אביב, משהו באלנבי 99 כמדומני ועוד שציינו כאן, חלקן באזור אלנבי בתל אביב, ישנה גם חנות ברמת אביב הירוקה, ללא קשיי חנייה [סמוך לחנות אופטיקה פולק, כמדומני וסניף בורגר ראנ'צ]

ישנה חנות בשם חפציבה ברחובות, ברר. אם יש שם, ארכוש עבורך.

ישנו מחפש ספרים נחמד בשם הלל פוסק [קרוב של כתב הרכב באותו שם] יושב ביבנה.

אולי ניתן למצוא בספרייה ציבורית ולרכוש מהם, כלומר להציע לרכוש עבורם ספר אחר.

אם ממש אין, לחפש תכנים ברשת ולהדפיס לך אלבום בעצמך בסיוע אי בוק, פיק א בוק ודומיה.

אגב, אני מניח שאת זמרשת אתה מכיר.

עריכה:חיפשתי בחפציבה, אין. המליצו על אתר "סימניה".

פורסם

למעשה הייתי מסתפק גם בסריקה/צילום של כמה שירים נבחרים אך הייתי מעדיף את כל הספר.

אנסה את מזלי בחנויות המשומשים. אגב ביררתי גם במרום, לא נשאר.

• תוכן חדש...