Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4669 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נכנסתי לברוך, והסיפור הוא כזה:

נרשמתי לקורס "קאוצ'ינג" בחברה מסוימת שלא אזכיר את שמה. נאמר לי שיש לשים דמי הרשמה על סך 200 שקלים אותם בשום פנים לא אקבל בחזרה. שילמתי.

כחלק מההסכם, שכן לא הייתי בטוח בטיבו של הקורס - נאמר שאוכל לקבל את מלוא התשלום על הקורס במידה ולא אהיה מרוצה.

ביום הקורס, בתחילתו נאמר לי שיש חובה לשלם את מלוא הסכום של כל ימי הקורס. שילמתי.

הקורס נערך במשך שלושה ימים, כאשר במהלך היום השני כבר הבנתי שאין הוא מתאים לי ואין לי בו כל ערך מוסף.

ביקשתי החזר, אך היה זה סוף שבוע ולכן נאמר לי כך: אני טס לחו"ל לתקופה קצרה, אחזור תוך 16 יום, אם עד אז לא תרגיש את השפעותיהן הטובות של הקורס - אחזיר לך את הכסף.

מיותר לציין שהם נמנעים מלהחזיר לי את הכסף, ולכן פניתי אליכם - האם מותר לבטל את החיוב בכרטיס האשראי? שכן עברו 14 יום מביצוע העסקה.

האם עבדו עליי? - בהחלט נראה שכן.

אשמח לשמוע הצעות.

זיו.

פורסם

אתה לא יכול לבטל את התשלום בכרטיס אשראי בגלל שקבלת את אשר הובטח לך (הקורס), זה שאתה לא מרוצה מהתוצאה לא צריך לעניין את חברת האשראי.

אתה צריך לפעול מול בית העסק כדי שיעמוד בתנאים המובטחים.

פורסם

כפי שרשם טרונצ'ו -

ע"פ חוק כרטיסי אשראי- רק בעל העסק יכול לבטל עסקה שהתקיימה.

פנה אליו שוב בבקשת ביטול, איים בתביעה אם לא עומד בהבטחתו הכתובה (אני מניח), פנה במקביל למועצה לצרכנות וכו'... יישמחו לסייע לך.

בהצלחה

|fiat punto 16v Speedgear 2006|

• תוכן חדש...