Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4231 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בתור אחד שהרס מצמד בהתחלה, זה לא קשה,אתה פשוט גורם לחיכוך רב ולחימום שגורם לעיוות,למשל אתה לא מפריד מצמד בזמן,אם יש עליה לוקח לך הרבה זמן לעזוב אותו,כמה פעמים כאלה ושהתאמנתי בזינוק בעליה גרמו למצמד לבלאי מאוד גבוה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

צריך עזרה.

הכנסתי את הפיאט פנדה ליישור קו החלפתי פלאגים וטיימינג ועוד כמה שסתומים במוסך באשדוד.

סיבבתי סוויץ' ונדלקה נורה של צ'ק,

חזרתי למוסכניק והוא טוען שצריך לעבור על הטיפול מחדש משום בדגמים חדשים צריך לעדכן את המחשב.

האם תוכל להמליץ לי על מוסך שיכול לסדר זאת?

הוא אומר לי שזה בסדר לנהוג ככה אבל אח"כ בבעיה אמיתית לא אוכל לדעת אם קרה משהו או לא.

פורסם

קיצר מוסך חאפר אם הוא אומר לך שזה בסדר לנסוע עם נורית מנוע שלא דלקה לפני.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
בתור אחד שהרס מצמד בהתחלה, זה לא קשה,אתה פשוט גורם לחיכוך רב ולחימום שגורם לעיוות,למשל אתה לא מפריד מצמד בזמן,אם יש עליה לוקח לך הרבה זמן לעזוב אותו,כמה פעמים כאלה ושהתאמנתי בזינוק בעליה גרמו למצמד לבלאי מאוד גבוה.

שלום

רציתי לשאול אם תוכל לומר כל כמה זמן אני שם את הפיאט בטיפול?

20/30?

ובנוגע לשמן ונוזל במערכת קירור,אילו אני צריך לשים?

תודה ויום טוב

פורסם

שנה או 20 אלף.

נוזל קירור מקורי בשם פארפלו

שמן היו ממלאים לי במורשה יבואן 5/40

פורסם

ליתר דיוק הנוזל קירור הוא פארפלו אדום וחשוב שיהיה כזה ולא איזה סתם מים ירוקים או נוזל קירור זול כלשהו.

והשמן המומלץ הוא AGIP 5W40.

citroen c3 picasso 1.6 hdi mt

פורסם (נערך)

בחוברת רשום שמן של סלניה בזה אתה צודק, במציאות המוסכים של סמל"ת משתמשים בשמנים של agip ואלו שמנים טובים.

וד"א עד כמה שזכור לי בפנדה החדשה מרווח הטיפולים גדול יותר והוא כל שנתיים או 30000 ק"מ, מעניין אם מדובר באותו שמן כי המנוע זהה.

עריכה אחרונה על ידי zivk

citroen c3 picasso 1.6 hdi mt

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

שכחתי לעדכן, אז עדיף מאוחר מאשר אף פעם.

לפני כחודשיים, בערך ב-76 אלף ק"מ, הרכב עבר טסט.

מכיוון שהיה עדיין בתקופת אחריות, הוחלפו ללא חיוב תושבות בולם ומשולשים ובוצע כיוון פרונט.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

שבוע טוב לכולם.

רציתי לשאול בנוגע לפנד 2011 שברשותי.

יש לי מסלול קבוע שאני נוסע 5 פעמים בשבוע יבנה-חדרה וחזור, לפעמים בזמן הנסיעה הרכב מקבל שלוש נורות :

1.הגה ננעל וקשה מאוד לסובב.

2.מצב הידרדרות מפסיק לעבוד.

3.נורה בצורת משולש אזהרה.

רק כאשר אני מכבה את המנוע ומתנע שוב זה נעלם.

עברתי איתה כבר 11k לבנתיים.

מישהו יכול להסביר למה זה מופיע?

• תוכן חדש...