Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4645 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תלוי במברשת, תעבוד עם מברשות רכות ולא אלימות.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

zuza קודם כל אני חושב שצריך פה איזה גילוי נאות, החנות הזאת שלך.

דבר שני, יש לך את זה (vix מביאים את זה לארץ).

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
zuza קודם כל אני חושב שצריך פה איזה גילוי נאות, החנות הזאת שלך.

דבר שני, יש לך את זה (vix מביאים את זה לארץ).

תגיד מאיפה אתה יודע יא נוכל?

באמת נכנסת לאתר אהה.

פורסם
נכנסתי לשם במקרה לגמרי.

אבל מאיפה אתה יודע ?

אתה חייב לשלוח לי בפרטי מה חיפשת ואיך הגעת אליו. נטו מסקרות איך מגיעים לאתר בשיפוצים.

פורסם

zuza (ערן), ברכות על האתר החדש ועל פתיחת עסק שמתמחה בטיפולי דיטיילינג :mm_yeah: :mm_yeah:

יש לי כמה הערות/ביקורות אודות האתר, אם תרצה לשמוע דבר איתי.

המון בהצלחה :-)

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם
zuza (ערן), ברכות על האתר החדש ועל פתיחת עסק שמתמחה בטיפולי דיטיילינג :mm_yeah: :mm_yeah:

יש לי כמה הערות/ביקורות אודות האתר, אם תרצה לשמוע דבר איתי.

המון בהצלחה :-)

האתר ממש לא שלי זה של הבעלים של החברה פשוט נתתי לכם דוגמא בנתיים לא ניתן בכלל להזמין בו כמובן שהמוצרים גם קיימים באוטו סטור פשוט זה היה הכי זמין באותו רגע כל מקרה תודה על הברכות.

פורסם

הייתי בטוח שזה עסק שלך, אתה מפרסם אותו בפייסבוק הפרטי שלך, עשיתי 1+1 והיה נראה לי הגיוני שזה אתה. (ציפתי ממך כבר לפתוח עסק :lol: , זכרתי שאמרת שאתה דיטיילר והיה לך את העגלה המטורפת הזאת של CG).

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
הייתי בטוח שזה עסק שלך, אתה מפרסם אותו בפייסבוק הפרטי שלך, עשיתי 1+1 והיה נראה לי הגיוני שזה אתה. (ציפתי ממך כבר לפתוח עסק :lol: , זכרתי שאמרת שאתה דיטיילר והיה לך את העגלה המטורפת הזאת של CG).

סוג של תחביב והפירסום בפייסבוק זה של העסק

• תוכן חדש...