Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4645 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
GUGY מהתגובה שלך אני מבין שכן, לעשות כמו שפירטתי זה טוב, נכון ?

Kenworth חזר למלאי בCYC + 50% ללא תשלום (אבל הוא יותר יקר מבארץ אז אני חושב שזה כן בתוספת תשלום).

הSONAX הוא במידה חומר שמפרק ברזל,בדומה ל IRONX,אין צורך להשתמש בשניהם.

אתה יכול לקנות ממשה את הWONDER WHEELS,שהוא חומר מבוסס על חומצה לניקוי העיקרי,ואז לתת סיבוב עם SONAX.

שאתה משתשמש בחומרים האלה,במיוחד בחומרים החזקים יותר תלביש כפפות..חובה!.

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני משתמש ב premium blue wheel & rim cleaner של CG בדילול 1-6 בתרסיס ועובד מצוין בלי חומצות למיניהן. אפשר גם לנקות את דופן הצמיג שמקנה לו מראה חדש יחסית.

פורסם

אז מה אתם ממליצים לעשות?,מצד אחד חומרים יעודיים לג'אנטים מכילים חומצה שפוגעת בשכבת הלקה ומצד שני זה כמעט החומר היחידי שמצליח לפרק את הלכלוך?

m7kj.jpg
פורסם
אז מה אתם ממליצים לעשות?,מצד אחד חומרים יעודיים לג'אנטים מכילים חומצה שפוגעת בשכבת הלקה ומצד שני זה כמעט החומר היחידי שמצליח לפרק את הלכלוך?

לא מדויק,

מים עם סבון יפרקו את רוב הלכלוך בדר'כ.

עבודה עם מברשות תקל על התהליך.

לא חסר מוצרים נטולי חומצה שיורידו היטב את המזיקים שנותרו (הם בטוח לא הרוב אלא מיעוט בדר'כ).

ואם אתה חייב אז תקנה מוצר אגרסיבי, תעבוד איתו בזהירות אחת לכמה שטיפות, ותשטוף אותו היטב עם צינור.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

דור-ל

ממליץ להשתמש פעם ב בחומר לניקוי (עם חומצה או בלי מה שבא לך) ולתחזק עם סבון טוב.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם
שלום לכם.

א התזה קלה וממש רואים את הלכלוך יורד מהג'אנטים, אבל לא הכל וורוד...או שלא הכל מבריק בעצם (: עם הזמן, הלכה מתחילה להתקלף בג'אנטים, יש כאלה שרואים פחות ויש ג'אנטים שרואים עליהם יותר.

(:

חברים אני טוען את זה כבר הרבה מאוד זמן, החומרים הייעודים לג'אנטים הם מאוד מאוד חזקים!!

אני משתמש פעם בשבוע בסבון כלים של "פריי" והלכלוך יורד ממש בקלות! בעזרת כפפת שטיפה פשוטה שמוכרים בחצי חינם ב13 ש"ח.

פעם בחצי שנה אני משתמש, ב WONDER WHEELS של CARPLAN, שבאמת מוריד לי את המשקעים שנותרו והם לא רבים.

המשקעים מצטברים במקומות שקשה להגיע אליהם עם הכפפה וגם זה בעיקר בחורף, שהמים מתערבבים עם אבקת הבלמים ויוצרים עיסה מגעילה.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

הזמנתי את הסונקס לג'אנטים (אין בCYC את החומר של קארפלן) וגם כפפות.

כמו שכבר אמרתי אני מתכוון ליישם לאחר מכן אוטם ואז הג'אנט ייתנקה יותר בקלות.

כיום אני מנקה את הג'אנט עם מברשת יעודית וגם עם מברשת לא יעודית קצת יותר אגרסיבית, אבל האם המברשות האלה לא ישרטו ויורידו את האוטם ? איך בעצם לנקות כל שבוע\ שובעיים\ שלושה ?

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

אני משתמש ב-APC של שופרסל שכבר המליצו עליו קודם,

דילול של 1:3 עושה עבודה מצויינת.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם
הזמנתי את הסונקס לג'אנטים (אין בCYC את החומר של קארפלן) וגם כפפות.

כמו שכבר אמרתי אני מתכוון ליישם לאחר מכן אוטם ואז הג'אנט ייתנקה יותר בקלות.

כיום אני מנקה את הג'אנט עם מברשת יעודית וגם עם מברשת לא יעודית קצת יותר אגרסיבית, אבל האם המברשות האלה לא ישרטו ויורידו את האוטם ? איך בעצם לנקות כל שבוע\ שובעיים\ שלושה ?

אני מתנקה בשיטה הזאת, הכי פשוט בעולם:

1) התזה של מים בלחץ (אם יש לך עליהם אוטם השלב הזה כבר יוריד לך את רוב הלכלוך)

2) התזה של סבון ולאחר מכן להבריש עם מברשת

3) לשטוף במים ואם אתה רוצה שלמות אז תייבש עם מטלית מיקרופייבר הכי פשוטה שיש לך אבל נקיה.

פורסם
אני מתנקה בשיטה הזאת, הכי פשוט בעולם:

1) התזה של מים בלחץ (אם יש לך עליהם אוטם השלב הזה כבר יוריד לך את רוב הלכלוך)

2) התזה של סבון ולאחר מכן להבריש עם מברשת

3) לשטוף במים ואם אתה רוצה שלמות אז תייבש עם מטלית מיקרופייבר הכי פשוטה שיש לך אבל נקיה.

לא בטוח שהשיטה הזו מתאימה לבני אדם..:multi: אבל היא בהחלט תתאים לגאנטים!

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

בתור אחד שגמר meguiars hot rims אני יכול להגיד לך שהוא מאוד חלש! והייתי חייב להשתמש במברשת כדי להשלים ניקיון. היה לי בעבר SONAX והוא היה מצוין ניקה כמו שצריך בלי מברשת. היום בשטיפה נשברתי:( אפילו עם מכונת שטיפה בלחץ הלכלוך לא ירד, העברתי על הלכלוך יד וזה היה חלק כמו ווקס כאילו אין שם כלום. בקיצור meguiars מאוד אכזבו אותי מהמוצר הזה שלהם.

פורסם
לא בטוח שהשיטה הזו מתאימה לבני אדם..:multi: אבל היא בהחלט תתאים לגאנטים!

זה בדיוק מה שתכננתי לעשות אבל החלק שמדאיג אותי הוא המברשת, זה לא ישרוט למוות את האוטם ?

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

• תוכן חדש...