Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4660 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יום אחד של הפגנה ואף אחד לא ייסע ברכב האישי שלו ותראו איזה שינוי יש , כל ישראלי בוכה ומחזיק 3 רכבים במשפחה , מה אנחנו מראים לביבי ? שטוב לנו !!

Tuning:lol:

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה לא ריאלי להשבית את כל המדינה ליום אחד ואפילו לא לשעה שאנשים יוותרו על הנוחות של האוטו, ללכת להוציא את הילדים מהגן, לסוע לקניון (חלילה באוטובוס), להרביץ בכביש החוף כדי לנקות את הראש עם מוזיקה...

מר ישראל ישראלי אוהב את האוטו שלו, ולא אכפת לו לשלם על הדלק, גם אם לאחרים כן אכפת, הוא אוהב את הנוחות שלו גם אם זה פוגע לו בכיס.

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם
זה לא ריאלי להשבית את כל המדינה ליום אחד ואפילו לא לשעה שאנשים יוותרו על הנוחות של האוטו, ללכת להוציא את הילדים מהגן, לסוע לקניון (חלילה באוטובוס), להרביץ בכביש החוף כדי לנקות את הראש עם מוזיקה...

מר ישראל ישראלי אוהב את האוטו שלו, ולא אכפת לו לשלם על הדלק, גם אם לאחרים כן אכפת, הוא אוהב את הנוחות שלו גם אם זה פוגע לו בכיס.

אני רוצה לראות את כבודו יוצא מהעבודה ב16:00 כדי להרוויח עוד כמה שקלים כי גם ככה המשכורת ברצפה (מה לעשות שלא כולם מתכנתים או מהנדסים) מגיע לגן של הילד שנמצא במרחק של 10-15 קילומטר מהעבודה במקרה הכי אופטימלי, לוקח את הילד/ים מהגן/ים ואז נוסע הביתה אחרי יום עבודה כשהילד/ים משגעים אותך, או שהם חולים (לא מקרה נדיר) - ועושה את כול זה באוטובוסים הנהדרים במיוחד שיש לנו בארץ בתדירות מדהימה, ובחום והלחות, אז ניראה אותך מדבר.

אם אתה כזה גיבור תמכור את ההונדה ותתנייד באוטובוסים, אתה אחרי פחות משבוע תיהיה מוכן להישבע בכול רמ"ח איבריך שגם אם דלק יעלה 20 שקל לליטר אתה תיסע ברכב.

זה קל לכתוב ולקשקש כמו צדקנים גיבורים ואביריים שכול הישראלים בכיינים ובלה בלה בלה, אבל מה לעשות, שבבוקר צריך לקחת את הילדים לגנים, ללכת לעבודה, לסיים לעבודה, להחזיר מהגנים, לנסוע הבייתה, לעשות קניות, ועוד ועוד.

ניראה את הגיבורים שבכם מוותרים על הנוחות, המיזוג אוויר של הרכב, האפשרות והצורך להתנייד עם ציוד כזה או אחר של הילדים או שלכם, מוותרים על הנוחות לצאת בכול מזג אוויר מבלי לדאוג שאם יש גשם איך תחכו בתחנת אוטובוס חצי שעה לאוטובוס עם ילדים קטנים... מה לעשות שנוחות עולה כסף, במדינה שלנו הרבה כסף לפעמים.

מה תעשו אם פתאום מתקשרים מהגן של הילד, שהוא עם חום וחולה ואתם נדרשים לבוא לאסוף אותו? אתם עובדים בתל אביב, הגן של הילד נמצא בראשל"צ, מה אתם עושים באותו רגע? נסחבים באוטובוסים?

התחבורה הציבורית במדינה לא פחות ממחפירה, עבדתי עד לא מזמן במרחק של פחות מ10 קילומטרים מהבית, לא רק שהיה צריך לקחת 2 אוטובוסים, זה עוד כלל הליכה לא קטנה, ואני לא גר בדימונה לשם ההמחשה.

פורסם

אתה צודק בכל מילה ואם לא הבנת או הצלחת להגיע לנקודה בתגובתי, אני התכוונתי לאותו דבר רק במילים אחרות.

אני פשוט עניתי לבחור בתגובה מעליי שזה לא יהיה ושזה בכדי משהו דימיוני לגרום לאנשים לוותר על הרכב גם לשעה.

אני לא רואה את עצמי בלי רכב, התחבורה הציבורית בארץ לא ראויה להיקרא תחבורה ציבורית, כי בישראל לא יודעים מזה לכבד נתיב תחבורה ציבורית בין השאר, תמיד תראה את האידיוט התורן נדחף ונוסע קילומטרים ארוכים ברכב פרטי בנתיב תחבורה ציבורית, עד שהוא רואה צק'לקה מכמה קילומטרים אחורה או קדימה זז לנתיב השמאלי ואז חוזר לסורו.

אני מודה שגם אם הדלק יעלה 10 ש''ח אני אמשיך לתדלק ופשוט אקרע את התחת יותר בעבודה כדי לכסות על ההפרש, אבל על הרכב אני לא אוותר גם אם תהיה תחבורה ציבורית יעילה באפילו 70% למרות שהיום היא אפילו לא שואפת ליעילות של 2%.

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם

מי שגר בחדרה בדור אלון באזור תעשייה היום תידלקתי ב7.20 ללא כרטיס הנחות מיוחדים וכו' .

אני כמעט בטוח שהמחיר הוא לימי שלישי בלבד ( הנחה קבועה)

חובב רכב , לא חובב תקלות :evil:

פורסם
אתה צודק בכל מילה ואם לא הבנת או הצלחת להגיע לנקודה בתגובתי, אני התכוונתי לאותו דבר רק במילים אחרות.

אני פשוט עניתי לבחור בתגובה מעליי שזה לא יהיה ושזה בכדי משהו דימיוני לגרום לאנשים לוותר על הרכב גם לשעה.

אני לא רואה את עצמי בלי רכב, התחבורה הציבורית בארץ לא ראויה להיקרא תחבורה ציבורית, כי בישראל לא יודעים מזה לכבד נתיב תחבורה ציבורית בין השאר, תמיד תראה את האידיוט התורן נדחף ונוסע קילומטרים ארוכים ברכב פרטי בנתיב תחבורה ציבורית, עד שהוא רואה צק'לקה מכמה קילומטרים אחורה או קדימה זז לנתיב השמאלי ואז חוזר לסורו.

אני מודה שגם אם הדלק יעלה 10 ש''ח אני אמשיך לתדלק ופשוט אקרע את התחת יותר בעבודה כדי לכסות על ההפרש, אבל על הרכב אני לא אוותר גם אם תהיה תחבורה ציבורית יעילה באפילו 70% למרות שהיום היא אפילו לא שואפת ליעילות של 2%.

אם ככה מחילה ממך בבקשה, סליחה. פשוט התעצבנתי כבר מכול הצדקנים שמבלבלים את המוח שאנשים סתם מפונקים.

התחבורה הציבורית בארץ זה ביזיון מתחת לכול ביקורת, הלוואי ויכולתי להשתמש בה, אני גר פחות מ5 דקות הליכה מהתחנה המרכזית.

פורסם

אתה יודע למה אני נמנע מלטוס לאירופה? או חלילה לארה''ב? שוב אני מתכוון?, כי הרגשת התסכול העמוקה שאתה חוזר לארץ פשוט בלתי נסבלת (זאת שבאה אחרי שחיבקת ונישקת את אמא ואת המשפחה ושמחת לראות שוב את הבית), אני מדבר על זאת שאתה עולה על הגרוטאה שלך כאן בארץ, ביודעין שבמחיר שלה כאן בארץ יכולת לקנות רכב יוקרה פרימיום שם בארה''ב, או שאתה מחכה בתחנת אוטובוס כדי להגיע לעבודה במרחק נטו נסיעה באוטו 5 דקות ובמרחק של 7 ק''מ מהבית שלך ולאוטובוס לוקח שעה וכמה דקות להגיע ליעד שלך , שבאותו זמן בתחבורה ציבורית יעילה בחו''ל אותו אוטובוס יכל לחצות 3 ערים!.

אבל שיט נו אין לי ארץ אחרת וכל הקראפ הזה, וכבר נתתי את ה3 שנים שלי למדינה (בליטרים של זיעה ולכלוך עם מינימום היגיינה וסגירות של שבוי מלחמה) ובידיוק השתחררתי אז פאק איט, אני פשוט אשב כאן אחיה כאן ושלפיד וביבי ימשיכו לחרבן לי ולך ולכל שאר המדינה על הראש.

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם

בשנת 2009 כשקניתי את רכבי הראשון הדלק עוד עלה 4 ומשהו...

מאז שביבי נבחר, המצב נעשה כל כך רע.....

וחכיתי לבחירות...וחכיתי, ידעתי שזה זמני הרי עם ישראל לא טיפש

לא טיפש?

ביבי נבחר שוב... הדלקים עולים, ועולים ביוקר.

פורסם
למי אכפת כל עוד יש דלקן :-P תדלקתי היום 320 :))))

WTF?? מה אתה חושב, שאם הדלק יעלה אז המחיר לחודש לרכב חברה ישאר אותו דבר? בסופו של דבר- כולם כולל המתדלקים במאה שקל כמוך נדפקים..

פורסם
WTF?? מה אתה חושב, שאם הדלק יעלה אז המחיר לחודש לרכב חברה ישאר אותו דבר? בסופו של דבר- כולם כולל המתדלקים במאה שקל כמוך נדפקים..

על מס הכנסה הוא לא שמע חביבי. בסופו של דבר הישראלים תמיד אוכלים אחד את השני..אם הוא ימלא דלקן יורידו לו עוד יותר מהרכב הצמוד בגלל שהדלק עלה :)

Tuning:lol:

פורסם
בשנת 2009 כשקניתי את רכבי הראשון הדלק עוד עלה 4 ומשהו...

מאז שביבי נבחר, המצב נעשה כל כך רע.....

וחכיתי לבחירות...וחכיתי, ידעתי שזה זמני הרי עם ישראל לא טיפש

לא טיפש?

ביבי נבחר שוב... הדלקים עולים, ועולים ביוקר.

למה אתה חושב שאם ראש ממשלה אחר היה נבחר ההחלטות הכלכליות היו שונות? ודרך אגב ביב כבר לא שר אוצר, יש לך שם את יו"ר מפלגת יש עתיד שמתפקד שם...

פורסם

על מנת להוריד את מחירי הדלק צריך להראות להם שאנחנו לא פוחדים לעבור לדלקים אחרים כמו גז.

לי אישית אין את הרצון לשלם 7000 ש"ח להסבה על סוזוקי בלנו ואני לא רואה את החסכון בטווח הקצר במיוחד לרכבים ישנים.

מה שכן אפשרי זה ללחוץ על חברות לעבור לדלקני גז או לרכבים שלא צורכים נפט ברמה של רכב בנזין או סולר או רכבים חשמליים עד הסוף.כי רוב הרכבים שנעים על כביש הם רכבי ליסינג.

שר תחבורה או פוליטקאי שיעשה את יקבל את הקול שלי בקלות בבחירות הבאות.

פורסם
יום אחד של הפגנה ואף אחד לא ייסע ברכב האישי שלו ותראו איזה שינוי יש , כל ישראלי בוכה ומחזיק 3 רכבים במשפחה , מה אנחנו מראים לביבי ? שטוב לנו !!

נראה לך? ביבי יראה שיש ירידה בהכנסות המס-גניבה שהוא לוקח באמצעות הדלק ויעלה את המחיר על מנת למנוע הפסד,

אל תהיו עם זכרון קצר, ראו את חברת חשמל, שנים אומרים לנו לחסוך ולחסוך ולחסוך,

לפני שנה העלו את התעריפים בתואנה שרמת ההכנסות ירדה להם (משום שהצרכנים חסכו מסתבר)

חברת חשמל וביבי עשויים מאותו חומר.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

• תוכן חדש...