Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4676 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רגע לא בטוח שאני מגיע כי לא יודע אם אני יעבוד שישי או לא.

HU:Grunding GX3800 ,Amp Speakers :Ausidon.Vrx 4.300 SUB:Hertz es 300 old MidBass:Carwales CL6.5 3L MidRange:Carwales CL 3  Tweeter:  Carwales CL1+RIbbon amt

פורסם

האמת שאין לי שום קשר לפורום אודיו, אבל אני אשמח להכיר עוד כמה חברי פורום. העובדה שאני גר בדיוק 3 ק"מ ממקום המפגש אפילו מקלה עליי :p

המוזיקה היחידה שאני יוכל להשמיע שם תהיה של מנוע דיזל.

לאנשים במפגש תהיה את הסבלנות להסביר דברים או שמדובר בעיקר על הפגנת יכולות של כל אחד?

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

לאנשים במפגש תהיה את הסבלנות להסביר דברים או שמדובר בעיקר על הפגנת יכולות של כל אחד?

אני מרשה לעצמי לומר ביהירות ובזהירות שמפגשי צפון נבדלים מהשאר. המפגשים הם כמו הגרלה.קורה שמגיעים כמה ליצנים מהדרום שבאים לעשות לנו "בום-בום" ולהראות לנו "מאיפה הבאס משתין" ושאותם ,כפי שוודאי הבנת,ניתן לזהות לפי הדציבלים.

וקורה שמגיעים ליצנים מקומיים מתחום האוירונאוטיקה והחלל שמדמיינים שהם מרכז היקום ואין בלתם. ושתבין,הם לא טייסים ואפילו לא טבחים או שקמיסטים בחיל האוויר אלא רק מטיסים עפיפונים או טיסנים.קשה לזהותם כי הם מעטים במיוחד ונטמעים ברכבי האוכלוסיה או במנהרות אבל מבינים דבר או שניים בתורת היחסות של איינשטיין לגבי תדרים לא שמיעים וממברנות לא זזות. הם פועלים באופן יחידני,מתבודדים ולא נקשרים בקלות ובהגיעך למקום ברר מי הוא ה "מארגן" שנקרא מור ובקשנו שיקחך ל "האחד".

יש גם רציניים מדי שמגיעם מחבלי הבלקן,אוסטיה ,קרליה ובעיקר מהרפובליקה הסובייטית הפדרטיבית הסוציאלית שאותם ניתן לזהות על פי ארשת פניהם הרצינית ,וחשיבותם העצמית -שהם אלה שהמציאו את הממברנה והמגנט ומדברים בשפה לא ברורה שנשמעת כקללות בניב לא ברור.ניתן לזהותם בנקל בגלל בקבוקי הבירות ודיסקי הבדיקה המיוחדים רק להם שמלווים אותם תדיר.

מגיעים גם אחרים שחושבים שהם צאצאי האנוסים מספרד,צרפת,אלג'יריה,מרוקו ועוד מדינות מוזרות מיבשת אפריקה שהיקנו להם "תארים" למכביר בעיקר עם שורש ע.ר.ס. ניתן לזהותם לפי גוון עורם הכהה, השפה העברית המתובלת בניב מזרחי העשיר בתיאורים מרטיטים ונוקבים של אתרי רבייה של אימו או אחותו של בן שיחם והכל באהבה. יש בתרבותם דגש על הברתן של אותיות ה ע' ח' ו ס' ובעיקר ,ניתן לזהותם בנקל לפי הנרגילה המסכנה שסביבה הם מתגודדים וממנה יונקים את לשד עצמותיה משל היתה פיטמה של בר רפאלי.

וזהו תיאור ממצה על רגל אחת על סתם אחד ממפגשים הזויים שמאגד תחת כנפי שלט השופרסל הענק שבנשר ,מניפה בלתי אפשרית והגיונית של צבעים,ריחות,טעמים ואף חילוקי דיעות ועל הכל שורה אהבת הבריות ,הרצון לעזור ולהסביר לכל זב חוטם ודרדק ורק שמחה אחת גדולה וענקית שמחברת בין כל השוני למשהו מדהים.

בטוחני שתמצא בנקל את אשר אווה נפשך.

בהצלחה,

ליאור

פורסם
רגע לא בטוח שאני מגיע כי לא יודע אם אני יעבוד שישי או לא.

כרגע *

ליאור משוגע על תקשיב לו, הוא יודע מזה USB ואיך מכניסים אותו זה הכל.

HU:Grunding GX3800 ,Amp Speakers :Ausidon.Vrx 4.300 SUB:Hertz es 300 old MidBass:Carwales CL6.5 3L MidRange:Carwales CL 3  Tweeter:  Carwales CL1+RIbbon amt

פורסם
אני מרשה לעצמי לומר ביהירות ובזהירות שמפגשי צפון נבדלים מהשאר. המפגשים הם כמו הגרלה.קורה שמגיעים כמה ליצנים מהדרום שבאים לעשות לנו "בום-בום" ולהראות לנו "מאיפה הבאס משתין" ושאותם ,כפי שוודאי הבנת,ניתן לזהות לפי הדציבלים.

וקורה שמגיעים ליצנים מקומיים מתחום האוירונאוטיקה והחלל שמדמיינים שהם מרכז היקום ואין בלתם. ושתבין,הם לא טייסים ואפילו לא טבחים או שקמיסטים בחיל האוויר אלא רק מטיסים עפיפונים או טיסנים.קשה לזהותם כי הם מעטים במיוחד ונטמעים ברכבי האוכלוסיה או במנהרות אבל מבינים דבר או שניים בתורת היחסות של איינשטיין לגבי תדרים לא שמיעים וממברנות לא זזות. הם פועלים באופן יחידני,מתבודדים ולא נקשרים בקלות ובהגיעך למקום ברר מי הוא ה "מארגן" שנקרא מור ובקשנו שיקחך ל "האחד".

יש גם רציניים מדי שמגיעם מחבלי הבלקן,אוסטיה ,קרליה ובעיקר מהרפובליקה הסובייטית הפדרטיבית הסוציאלית שאותם ניתן לזהות על פי ארשת פניהם הרצינית ,וחשיבותם העצמית -שהם אלה שהמציאו את הממברנה והמגנט ומדברים בשפה לא ברורה שנשמעת כקללות בניב לא ברור.ניתן לזהותם בנקל בגלל בקבוקי הבירות ודיסקי הבדיקה המיוחדים רק להם שמלווים אותם תדיר.

מגיעים גם אחרים שחושבים שהם צאצאי האנוסים מספרד,צרפת,אלג'יריה,מרוקו ועוד מדינות מוזרות מיבשת אפריקה שהיקנו להם "תארים" למכביר בעיקר עם שורש ע.ר.ס. ניתן לזהותם לפי גוון עורם הכהה, השפה העברית המתובלת בניב מזרחי העשיר בתיאורים מרטיטים ונוקבים של אתרי רבייה של אימו או אחותו של בן שיחם והכל באהבה. יש בתרבותם דגש על הברתן של אותיות ה ע' ח' ו ס' ובעיקר ,ניתן לזהותם בנקל לפי הנרגילה המסכנה שסביבה הם מתגודדים וממנה יונקים את לשד עצמותיה משל היתה פיטמה של בר רפאלי.

וזהו תיאור ממצה על רגל אחת על סתם אחד ממפגשים הזויים שמאגד תחת כנפי שלט השופרסל הענק שבנשר ,מניפה בלתי אפשרית והגיונית של צבעים,ריחות,טעמים ואף חילוקי דיעות ועל הכל שורה אהבת הבריות ,הרצון לעזור ולהסביר לכל זב חוטם ודרדק ורק שמחה אחת גדולה וענקית שמחברת בין כל השוני למשהו מדהים.

בטוחני שתמצא בנקל את אשר אווה נפשך.

בהצלחה,

ליאור

ליאור מי זה אותו מטיס הטיסנים המדובר?

פורסם
ליאור מי זה אותו מטיס הטיסנים המדובר?

והעתקת את כל מה שכתבתי בשביל לשאול שאלה כזו קצרה והכי פחות חשובה? :roll:

שמו שמור במערכת הצפונית. מתי מעט יודעים את מיקומו מסתתר באחת מהמנהרות הרבות שבכרמל ושמו נישא בפי כל ברעד ובכבוד.

ורק יחידי סגולה יודעים את שמו האמיתי אבל כינויו הוא "האחד". מקווה שחיי לא תלויים בכך אבל אוכל לרמוז ששמו מתחיל באות י' ומסתיים באות י' ומדובר בארבע אותיות. :wink:

ומקווה שלא חשבת לרגע שמדובר בך.אומנם אתה מיחידה עלומה וסודית ביותר בחיל האויר אבל מקומך מובטח בפנתיאון הכבוד של הפורום לעולמי עד בזכות ההתקנה המרהיבה ועבודות הפיבר שיוצרו בידייך השריריות ושגרמו אפילו לאמן כליאונרדו דה וינצ'י להסמיק מבושה לאור העובדה שזוהי יצירת המופת הראשונה (!!!) שלך.

ליאור

פורסם

אין ספק שמצב רוח זה חשוב. אתן גיחה. עם "המדף" שלי. גרעינים מתאים? אולי אביא לפטום לתת הסבר על חישוב תיבות. נראה. 1630 זה זמן סביר?

Skoda Van+ '98 -> Citroen Berlingo '00 -> Citroen ZX '93 -> Suzuki Swift '91 -> Suzuki Jimny '09-> Daihatsu Terios '11

• תוכן חדש...