Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שידרוג hu

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4622 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני רוצה לשדרג את ה hu ברכב חשבתי על ה clarion cz702, כרגע מותקן אצלי jvc kd-r320 .

המחיר בארץ מאוד יקר לכן אני חושב לקנות מאיביי, אף פעם לא קניתי מאיביי מוצר במחיר כזה..

השאלות שלי הם כאלו:

1. יקחו לי עליו מס? אם כן כמה בערך?

2. cz702 רגיל בלי e תומך ברדיו של הארץ?

3. יש אולי מקום אחר יותר זול שאתם ממליצים לקנות דרכו?

4. והכי חשוב האם אני ירגיש הבדל משמעותי בסאונד?

תודה לעוזרים

פורסם

כל קניה באיביי יש לך 15% מכס 18% מעמ ותבדוק עלות משלוח . ממליץ על פיוניר או jvc . לא ציינת איזה רמקולים יש לך ברכב.

איזה רכב ואיזה שנה ?

פורסם

מקדימה יש לי קומפוננט מורל טמפו מאחורה יש לי קלריון 6/9 אני לא זוכר את הדגם אבל הם חדשים יש לי מגבר קראנץ 900.4 וסאב פיוניר tsw309d4 והרכב הוא יונדאי אקסנט 2008

פורסם

הר"ד שמיובא מארה"ב (בלי ה E) לא תומך ברדיו ישראלי עד כמה שידוע לי.

לגבי ההבדל בסאונד- הוא שריר וקיים, אם אתה תשמע את זה או לא- רק אתה יכול לענות על זה.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

האמת שממש נדלקתי על המכשיר הוא עם נתונים ממש טובים והזמנתי אותו עכשיו בלי ה e משום מה הוא עולה משמעותית יותר.

לגבי מכס ביקשתי מהמוכר שירשום שזה עלה 75 דולר, לא יודע עד כמה זה יתפוס ואם הוא יסכים.. אבל גם אם לא אני חייל בסדיר והבנתי שחיילים מקבלים 30 דולר מכס חינם ככה שזה יוצא ממש משתלם מלקנות בארץ.. אגב הזמנתי עוד כבל rca כי כרגע הוא מחובר רק עם אחד (יציאה אחת מה hu)

פורסם

המס חל על 75 דולר כולל משלוח, כך שאם המשלוח נוסף על כך- אתה משלם זאת.

דבר נוסף- על מוצרי אודיו לרכב לא משלמים מכס אלא מס קניה ולכן ההטבה לא בתוקף על מכשירים מהסוג הזה.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

הפיוניר יוצא בערך 1600,השאלה היא מה הם שאר הרכיבים שלו, אולי הוא יכול להסתפק במכשיר זול יותר.

ההבדל בין הקלריון לפיוניר הוא לא גדול מבחינת סאוונד לדעתי.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

עבור הרכיבים של פותח השרשור, ההבדל בין המכשירים לא יהיה שמיע.

לדעתי העדיפות תהיה לזה בעל יותר פיצ'רים/ ממשק משתמש עדיף.

מתחדשת*

פורסם

לדעתי הפיוניר עדיף, גם מבחינת נוחות ונראות, וגם כיוון שהקרוס של הקלאריון די מוגבל (סלופ או 6 או 12, בניגוד לפיוניר שיש לו קרוס הרבה יותר גמיש).

בכל אופן, המחיר של הקלאריון מעולה, וההשוואה לפיוניר מאד צמודה, תתחדש!

אני בטוח שתהנה ממנו.

SCANSPEAK

פורסם

האמת שראיתי בהתחלה גם את הפיוניר והתלבטתי אבל הפרש המחירים גדול בשבילי..

המס המוגזם עם מחיר הרכישה והמשלוח הגיעו לסכום מאוד גבוה והמוכר החזיר לי היום מייל שהוא לא מסכים לכתוב מחיר אחר, נקווה לטוב אולי בכל זאת תגיע לי איזושהי הנחה או זיכוי בגלל שאני חייל..

תודה רבה לכולם על העזרה!!

• תוכן חדש...