Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4676 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

הרכב- וולוו s70 שנת 2000, מנוע 2400 (לא טורבו).

עכשיו החלפתי בית מצערת לאד מפירוק, אבל אחד שפורק מוולוו s80 אבל עם אותו מנוע (2.4).

לאחר ההחלפה, כשהרכב בעמידה, הטורים לא סדירים, עולים ויורדים לבד מ1000-1500 בלי שלוחצים על דוושת הגז בכלל.

השאלה הא למה זה קורה- האם צריך לכוון את המצערת איכשהו עם מחשב או שהיא פשוט לא מתאימה לרכב הזה?

כי במקור של החלק שהבאתי מהפירוק, הוא היה על s80 חדש (לפי המדבקה ) ואז הורכב על s70 שאותו פירקתי במגרש הפירוק ושמתי אותו על שלי.

תודה

שלומי

פורסם

אם המצערת תואמת אחד לאחד לא אמורה להיות בעיה עם זה. לאחר שהרכבת את המצערת נתק את אחד הקטבים של המצבר ולאחר מספר דקות החזר אותו ובצע כמה נסיעות, תן למחשב הרכב ללמוד את המצערת החדשה. אם גם אחרי כמה נסיעות המצב לא מיסתדר אתה כניראה תצטרך לבצע כיול ממוחשב בחברה.

פורסם

המצערת שהרכבתי לא תואמת אחד לאחד..זה עם ברקוד שונה קצת.

השאלה היא אם בכלל אפשר לכייל מחדש/לתכנת את המצערת עם תוכנה חדשה או שזה בכלל לא אפשרי, ויש צורך ללהחליף לאחת זהה בדיוק.

כי ראיתי בפורומים בחו״ל שהיה ריקול על דבר כזה..

שלומי

פורסם

אני לא יודע בדיוק לדגם הספציפי שלך, אבל מניסיון שלי (עבודה בענף הרכב), אחרי החלפת מצערת ברנו מגאן 2, הרכב זייף,

חשבו שיש בעיה במצערת והחליפו עוד אחת, לאחר שזאת עבדה בדיוק כמו הקודמת,

אחרי בדיקה עם מכשיר נמצא כי יש לעשות "כיוון" שהוא מתבצע ע"י המכשיר כשהוא מחובר לשקע הOBD של הרכב.

ברנו לימוד המחשב תוך כדי נסיעה לא עזר, אני לא יכול להגיד שלא יעזור לך, הכל יכול להיות, ברנו הלימוד הוא חלק מהתוכנה ולמרות שהוא היה אוטומטי (לא צריך לעשות כלום) היה צריך לתת לו את ה"טריגר" לעשות את הלימוד ואז זה כבר עשה הכל אוטומטית.

פורסם
שלום

הרכב- וולוו s70 שנת 2000, מנוע 2400 (לא טורבו).

עכשיו החלפתי בית מצערת לאד מפירוק, אבל אחד שפורק מוולוו s80 אבל עם אותו מנוע (2.4).

לאחר ההחלפה, כשהרכב בעמידה, הטורים לא סדירים, עולים ויורדים לבד מ1000-1500 בלי שלוחצים על דוושת הגז בכלל.

השאלה הא למה זה קורה- האם צריך לכוון את המצערת איכשהו עם מחשב או שהיא פשוט לא מתאימה לרכב הזה?

כי במקור של החלק שהבאתי מהפירוק, הוא היה על s80 חדש (לפי המדבקה ) ואז הורכב על s70 שאותו פירקתי במגרש הפירוק ושמתי אותו על שלי.

תודה

ak שלום רב . אני בעל מוסך וולוו בהולנד וכעט בארץ בקרית באליק במיספר טל 0524690018 אהרון כסאר
  • תוכן חדש...