Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קבלת סים חינם ב 012 Moblie

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4687 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
האם משלמים על משלוח על-ידי שליח ? אני כבר לא מאמין לשום דבר... לא

האם לאחר שניצלת את מלוא חבילת הגלישה מהירות הגלישה יורדת או מחייבים אותך על חריגה ? לא

אתה בטוח לא תאמין למה שאני כותב אבל הם דווקא בסדר.

הקליטה, האינטרנט והמחיר סבירים (אולי אני אשנה את דעתי בעתיד). בארבעה החודשים שיש לי אצלם שני מנויים אין תלונות.

פורסם

יש לי שני קוים אצלם מזה כ-8 חודשים.

פרט לסיוע בניוד (גולן לא שחררו קו אחד) לא נזקקתי לשירות הלקוחות.

הכיסוי הוא של אורנג' - רשת מצויינת מימים ימימה, בלי הגבלות המהירות של פלאפון.

לא יודע אם המבצע עדיין בתוקף, אבל לפני כמה ימים הצטרפתי לסלקום,

59 שקל - למשך 12 חודשים

3 ג'יגה גלישה למשך 3 חודשים ואח"כ - 1 ג'יגה גלישה (באותו מחיר).

(או תוספת 16 ש"ח כדי להמשיך עם 3 ג'יגה).

אחרי 12 חודשים - מדובר בחסכון של כ-100 שקל לטובת סלקום (בהנחה ולא עוברים שוב למתחרה אחרי חצי שנה מ012).

זה 90 שקל בזבוז בהשואה ל-012. בשלושת החודשים הראשונים המחר והחבילה שוים, ב-9 החודשים הבאים החבילה המקבילה של 012 עולה 49 ש"ח לחדוש. להעיר כי בחבילת ה-59 ש"ח של 012 כלולות גם שיחות לארה"ב וקנדה, לא יודע מה נותנת סלקום בתחום הבינלאומיות.

לא הבאתי בחשבון את מחיר הסים כיון שאיני יודע מה מחיר הסים בסלקום.

לגבי נדידה - ללא ספק שגולן עולים על כל המתחרים. אחריהם הוט, אחריהם כל השאר. לא התעמקתי בנשוא אצל ה-MVNO's.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בבקשה. האם לעשות מנוי ל 012 או לא?

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=3963183#post3963183

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

59 שקל - למשך 12 חודשים

3 ג'יגה גלישה למשך 3 חודשים ואח"כ - 1 ג'יגה גלישה (באותו מחיר).

(או תוספת 16 ש"ח כדי להמשיך עם 3 ג'יגה).

זה השלב שבו אני קם והולך. לא אוהב את הקומבינות האלה - בסוף בחשבונית אתה מוצא משהו שונה לגמרי, ואז מסבירים לך שבחודש הראשון אתה בעצם משלם מחיר מחירון

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...