Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תוצאות בדיקה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4695 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני שוקל לרכוש רכב מנהלים עם 93K ק"מ שנת 2011 מסוכנות משומשות גדולה.

בכוונה אינני מציין את סוג הרכב, כי אני מאמין שתשובותיכם אינן קשורות לרכב אלא לחשיבות, משמעות והשלכות הנתונים המצורפים.

למען הסר ספק, מדובר במנוע 1800 טורבו, אני מקבל אחריות מכלולים לשנה והנחה של כ-20% מהמחירון (במקום 131K, אשלם 105K).

אז מה, יש לי מה לדאוג? (יובהר שבדיקה זו נערכה על ידם, כי טרם בדקתי בעצמי, וכל יתר הפרמטרים יצאו תקינים עם V לצידם)

בדיקת סקודה.jpg

אני לא נוסע מהר, אני טס נמוך!

פורסם

הייתי בודק לעומק את משמעות הפגיעות המתוארות. על פניו לא נראה שיש איזו בעייה אקוטית, אבל נראה שהרכב הזה אכל פ33ות מכל הכיוונים, סתם מבאס.

סימני פגיעה מלפנים + שמשה שהוחלפה יכולה לרמוז על פתיחת כרית אוויר. עוד משהו שהייתי בודק לעומק.

הייתי גם בודק טוב טוב את המחירון ואת הסכומים בו הרכבים האלה נמכרים בפועל, אל תאמין רק למחירונים היבשים ולהנחה הנאה (כביכול) שהמגרש מציע לך.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

לגבי הפיצוצים שכנראה אכל- איאלץ לתהות עליהם בבדיקה שאני אערוך מטעמי, אבל מעניין אותי לדעת אם בכלל כדאי להמשיך ולהשקיע בבדיקה של רכב "מפוצץ" שכזה.

לגבי המחירים- כמעט ולא נתקלתי בסופרבים מתחת ל110K ש"ח והם בהחלט נמכרות מתחת למחירון מחד, אך במחיר לא נמוך כלל מאידך.

פורסם

איזו סוכנות זו ? אני חושב שההנחה לא מספיק אטרקטיבית לרכב בן 2.5 עם כזה ק"מ.

אם אפשר לקנות אחת שמורה יותר /הרבה יותר אני לא חושב שבתקציב הזה ה-5K אמורים לשחק תפקיד.

מזכיר את הסיפור של הבחור עם הפרארי,שקנה רכב במיליונים,לא עשה ביטוח מקיף וקיבל..... (5 אותיות)8)

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אז לרדת ממנה, בקיצור. רב הנסתר על הגלוי, אתם טוענים...

אוקיי. עמדתכם אומצה.

אתאפק עוד עד שאמצא סופרב ראויה יותר.

גמר חתימה טובה לכולם

• תוכן חדש...