Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4661 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לקנות רכב ולהפוך אותו לגז, עד כמה שידוע לי לא כל הרכבים המנוע שלהם מסתדר עם מערכת גז ב 100%, אני יודע שמצובישי לאנסר 2005 כן הולכת עם גז גם סובארו הולכת עם גז, עכשיו אני מתלבט בין לאנסר 2005 לבין אימפרזה 2003/2004 מנוע 2000 וההתלבטות שלי היא כזאת: מצד אחד המצובישי זה אוטו אמין מאוד חלקים זולים לא עושה בעיות בכלל, המינוס שלו שבעיניי זה לא אוטו חזק מבחינת כח אני מחפש משהו שקצת יסחב לי עליות בכיף, ולכן הסובארו ממש קורצת לי, ומצד שני אני לא יודע אם זה רכב אמין האם החלקים יקרים, אם יש לרכב הזה איזה שהוא מינוס שלא ידוע לי עליו ולכן אני מפחד לקנות רכב שאין לי בו יד ורגל, כי אני הולך לקנות אוטו ל 4 שנים הקרובות לכן אני אשמח אם מישהו מבין בסובארו הזאת ויוכל לשפוך לי קצת אור בנושא.

פורסם

שברולט קוואליר 2004, שברולט אלרו 2003-4. רכבים חזקים נוחים יחסית ומפנקים והולכים טוב עם גז. ולדעתי עוד יישאר לך עודף מ 20K. לגבי אמינות שתיהן טובות אבל הקוואליר יותר אמינה.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

לאמריקאיות יש את היתרון המושלם בגז ,למרות שסובארו מגיע גם כן עם התאמה לגז.

אם כבר לשלם ב50 אחוז פחות על הדלק לא עדיף לעשות את זה בסטייל.

ופלוס רציני לאמריקאיות זה שכמות הידיים בני ה-18 שעוברות אליהם בדרך כלל קטנה יותר מי בסובארו.

פורסם

עזוב לא בא בחשבון אמריקאיות, חלקים תיקונים וכל זה ואחרי זה לך תחפש למי למכור אותם לכן אני מעדיף יפניות. כל אופן אני מאוד רוצה לדעת המלצות על הסובארו כי אני לא מכיר את הרכב הזה בדגם של מנוע 2000

פורסם

הלאנסר 1.6 חלשה באופן כללי, ועל גז היא עוד יותר חלשה. גם משאר הבחינות היא לא משהו.

לא שהאימפרזה היא להיט, בשנים הללו היא טיפה מיושנת כבר, אבל לפחות יש לה כיול מתלים מוצלח יותר ואופציה למנוע 2 ליטר עם הנעה כפולה :) (גם ללנסר הייתה גירסת 2 ליטר עם גיר ידני שהייתה נדירה למדי).

הסובארו, היא סובארו, אמינה. יכול להיות שהאחזקה שלה תהיה מעט יקרה יותר בשל מערכת הנעה כפולה (צמיגים, חופשים, שמנים).

מבחינת עלויות חלפים אני לא חושב שאמורים להיות הבדלים גדולים בין מיצובישי לסובארו, אבל זה לא מבוסס עובדתית.

קח בחשבון שמנועי 2 הליטר של האימפרזות של תחילת שנות ה2000 לא היו חזקים מאוד (125 כ"ס), כך שלא לפתח ציפיות (אלא אם תמצא אחת ידנית). מה שכן עם הנעה כפולה ומנוע בוקסר אפשר לצלוח כבישים מפותלים במהירות ובבטיחות (כמובן לא להתקמצן על צמיגים ולשמור על לחץ אוויר תקין!).

יש פה למישהו ניסיון עם פוקוס מוסבת לגז?

פורסם
מצטרף לשאלה, איזה רכבים באים עם התאמה טובה לגז?

בקשר לשאלה כאן, בדקת אפשרות לקנות רכב כבר מוסב?

קודם כל זאת לא שאלתי איזה רכבים הולכים עם גז אבל בכל אופן אני יודע שרוב המאזדות הולכים עם גז רוב הסובארו מיצובישי.

הלאנסר 1.6 חלשה באופן כללי, ועל גז היא עוד יותר חלשה. גם משאר הבחינות היא לא משהו.

לא שהאימפרזה היא להיט, בשנים הללו היא טיפה מיושנת כבר, אבל לפחות יש לה כיול מתלים מוצלח יותר ואופציה למנוע 2 ליטר עם הנעה כפולה :smile: (גם ללנסר הייתה גירסת 2 ליטר עם גיר ידני שהייתה נדירה למדי).

הסובארו, היא סובארו, אמינה. יכול להיות שהאחזקה שלה תהיה מעט יקרה יותר בשל מערכת הנעה כפולה (צמיגים, חופשים, שמנים).

מבחינת עלויות חלפים אני לא חושב שאמורים להיות הבדלים גדולים בין מיצובישי לסובארו, אבל זה לא מבוסס עובדתית.

קח בחשבון שמנועי 2 הליטר של האימפרזות של תחילת שנות ה2000 לא היו חזקים מאוד (125 כ"ס), כך שלא לפתח ציפיות (אלא אם תמצא אחת ידנית). מה שכן עם הנעה כפולה ומנוע בוקסר אפשר לצלוח כבישים מפותלים במהירות ובבטיחות (כמובן לא להתקמצן על צמיגים ולשמור על לחץ אוויר תקין!).

יש פה למישהו ניסיון עם פוקוס מוסבת לגז?

אני שמעתי שהלאנסר היא רכב מאוד אמין שבקושי יש לו תקלות, ההתלבטות שלי בינה לבין הסובארו זה נטו הכח שיש לסובארו שחסר לי בלאנסר, שמצד שני בלאנסר אני מרוויח שנתון חדש יותר, בכל אופן שאת שני הרכבים אני בסופו של דבר יהפוך לגז, אני לא מפתח בכלל ציפיות לגבי האימפרזה, כי ידוע לי שהם לא ממש חזקות ל 125 כח, כל אופן השאלה אם יש איזה "מחלה" לסובארו שאני לא יודע עליה, איזה משהו שמתקלקל באופן תדיר, וגם אם אין אז אני פשוט לא יודע מה לבחור כח בסובארו או חדשנות שזה לאנסר, מה אתם הייתם בוחרים ולמה?

לגבי פוקוס עד כמה שידוע לי היא ממש לא הולכת עם גז, למרות שהייתי בבולגריה לפני כמה ימים וראיתי שמה אחת עם גז, ואמרו לי שהמנועים שלהם ושלנו זה לא אותו סוג מנוע ולכן היא לא הולכת עם גז, כמו כן גם טויוטה שהיא לא מסתדרת עם גז, וגם הונדה לא הולך עם גז כי ש להם מנוע אלומיניום, ואם הולך ראש מנוע צריך פשוט להחליף את כל המנוע, זה סוג של ריזיקה.

פורסם

ככלל הסובארו לא אמורה להיות פחות אמינה מהמיצובישי, והיו לה מספיק שנים בארץ להוכיח זאת.

בקשר למחלות ספציפיות ורגישויות, כדאי לערוך חיפוש כאן בפורום וגם בגוגל, בעולם יש הרבה אתרים שבהם בעלי רכבים כותבים ביקורות על המכוניות שלהם, עוד משהו שמשחק לטובתך הוא שבעולם, בשונה מהארץ, רוב האימפרזות נמכרו בגירסת ההנעה הכפולה שבארץ היא פחות שכיחה.

ד.א, אני הייתי מוסיף לרשימת את הB4 מתחילת שנות ה2000 (הצורה המרובעת יותר), אם בכל מקרה מדובר על גז אז ההבדל בהוצאות הדלק לא יהיו היסטריות ותקבל רכב קצת יותר מפנק.

מבחינת מכאנית, היא אמורה להיות דיי זהה לאימפרזה.

• תוכן חדש...