Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רדיו דיסק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4647 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני מתלבת בין כמה רדיו דיסקים של PIONEER .

DEH-5050UB

DEH-6350SD

DEH-8350SD

הינה השווה בZAP

h t t p :// w w w.zap.co.il/compare.aspx?sog=t-mp3&modelsid=839152,791829,681439 (בלי רווחים)

אם אתם ממליצים על משהו אחר אשמח להצעה. התקציב בערך 800 למרות שרוצה פחות לא רוצה להשתגע עם מערכת.

תודה רבה.

פורסם

אני רוצה שיהיה פחות או יותר איכות ועוצמה אבל לא משהו יקר, שיהיה דברים חוץ מדיסקים כי לי עכשיו יש רק דיסקים

בהתחלה חשבתי על PIONEER רגיל ב400-500 שקל שיש שם USB וAUX

אבל אמרו לי שעדיף להשקיע ברדיו דיסק

פורסם

זה נכון שעדיף להשקיע ברדיו דיסק (hu( , אבל זה גם מאד תלוי מה רוצים ממנו, חיבור/שליטה על מגברים וכו', ועדיין לדעתי עדיף ללכת על היותר טובים, האופציות שהעלית טובות.

בכל אופן היה לי את ה 8350sd והוא מכשיר מעולה, נהנתי וממנו.

אם אני לא טועה הוא מהסדרה הקודמת של פיוניר, הוא מכיל usb,aux sd card והוא מתמשק עם אייפון יפה מאד במידה ויש לך אייפון.

SCANSPEAK

פורסם

אני מתלבט כי הגרסה DEH-5050UB זה עם USB וAUX מאחורה וזה לעביר כבלים ולדעתי גם לא נוח לעבוד.

ואייפון אין לי אז אני לא צריך תוכנה כזו SD CARD בכלל לא יודע אם מתישהו נשתמש בזה

אני מעדיף 3 יציאות שליטה גם ואקולייזר טוב וללכת על משהו יותר טוב כבר לא יכול אני חייל וגם זה יקר לי תאמת

האם יש לך להציא לי משהו?

פורסם

לדעתי ה usb מאחורה זה ייתרון, ב8350 הוא קדמי, ואז ה dok בולט ויכול לקבל מכה ולעשות נזק, להעביר מאריך usb מאחורה לאחד התאים זה קלי קלות, עושים את זה במהלך ההתקנה של ה hu.

SCANSPEAK

פורסם

כה צודק שזה קל אבל עכשיו מציאים לי בחנות אחת DEH6350SD ב800 עם 3 שנים אחריות וקומפוננת של PIONEER TS-A1605C "6.5 ב650 וכולל התקנה יוצא לי 1600 ש"ח האם זה שווה ?

פורסם

קומפוננט קונים רק אחרי שמיעה, יש את ה 8350 באותו מחיר אם אני לא טועה ולדעתי הוא עדיף.

מה גם ששני ה hu האלו הם מהסדרה הקודמת של פיוניר.

SCANSPEAK

• תוכן חדש...