Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צום של כמה ימים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4664 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לגבי צום זו לא דרך בריאה לעשות דיאטה, אתה מאט את חילוף החומרים שלך (הגוף מגן על עצמו במצבים קיצוניים)

באופן כללי אין מה להתייאש, אתה לא שוקל כל כך הרבה לגובה שלך.

השינוי צריך לבוא מתזונה וכושר להשלים את התמונה.

שב עם עצמך ותרשום במהלך כמה ימים מה אתה אוכל כל יום (בלי לזייף)

תכניס הכל לתוך מחשבון תזונה לדוגמא:

http://www.goleango.com/מחשבון%20קלוריות.php

אח"כ שב ותחשב לעצמך מהו ה RMR שלך ולפי זה תקבע לעצמך גרעון קלורי. בתור התחלה אל תיצור גרעון גדול מידי

כי אחרת הירידה שלך תבלם מהר יחסית. (תתחיל מ 500 ביום)

בד"כ הבעייה בתזונה שלנו היא עודף פחמימות - תנסה לקצץ משם - מתוקים לחם וכו'.

לגבי כושר זה לא חובה אבל זה גורם לך להרגיש טוב יותר, מדכא רעב ונותן לך אפשרות לא לאכול כמו ציפור.

אם אתה שוקל לעשות כושר ממליץ בחום על אימוני כוח בשילוב עם אירובי ( ממליץ להתחיל בהליכות או אליפטקל בהתחלה)

כי כשאתה יורד במשקל אתה יורד גם בשומן וגם בשריר, אימוני כוח בשילוב עם תזונה נכונה יפחיתו את איבוד מסת השריר בגוף.

טיפים כלליים:

1. לשתות המון מים הרבה לפחות 10 כוסות ביום פעמים אנחנו מבלבלים רעב עם צמא ובנוסף זה תורם לשמירה על חילוף חומרים.

2. תתחיל ארוחה בירקות ותראה שאתה תשבע עם פחות אובל באותה ארוחה.

3. אל תהיה רעב תתכנן את הארוחות שלך כדי לא להגיע למצב של רעב שאתה לא יכול להתמודד איתו.

4. תמצא את נקודת החולשה שלך ותנסה להתמודד איתה - אני תמיד רעב בערב לכן מקפיד לדחות את ארוחת הערב שלי.

5. אל תמנע מעצמך פינוקים לחלוטין זה בדרך כלל נגמר במעידות/נפילות גדולות, פרוסת עוגה (או מה שעושה לך את זה)

פעם בשבוע שבועיים לא שינו כלום.

בהצלחה.

פורסם

לי אישית עוזרים סירטוני מוטיבציה כדי "להיכנס" לאווירה של אימון. לא חייב תמיד אבל לפעמים זה כיף לראות אותם.

לגבי איך לא לקצר תהליכים. אני אישית אוהב לעשות חדר כושר ואימוני ריצה בבוקר. מוקדם. ב6 בבוקר כבר לקום וכמעט מיד לצאת לאימון (אוכלים משהו קטן כמו 2 תמרים או אבקה לפי מה שהתזונאי/ת אומרים לך).

כשאני קם ב6 עד שהמוח מתעורר ומתחיל להמציא תירוצים בסגנון "למה אני צריך את זה?!!" אני כבר באמצע האימון ואז פשוט ממשיך עד שנאי מסיים. אם אני קם מאוחר יותר כבר יותר קשה להילחם נגד זה.

שיהיה בהצלחה!

פורסם

אז היום התחיל היום הראשון,

הגרעון הקלורי שלי הוא 652,

וגם סיימתי אימון קרוספיט ראשון, היה קשה בטירוף, נראה מעניין ובעיקר שונה.

עכשיו נשאר רק להתמיד,

נ״ב - זה בושה לבקש מהאישה לקשור לי את השרוכים בבוקר?

פורסם
אז היום התחיל היום הראשון,

הגרעון הקלורי שלי הוא 652,

וגם סיימתי אימון קרוספיט ראשון, היה קשה בטירוף, נראה מעניין ובעיקר שונה.

עכשיו נשאר רק להתמיד,

נ״ב - זה בושה לבקש מהאישה לקשור לי את השרוכים בבוקר?

בהצלחה !

• תוכן חדש...