Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4649 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני בן 26 ועד היום נוהג על המאזדה השבורה של ההורים.

עשיתי קצת חיפוש וראיתי ששאלו שאלות דומות לשלי אבל טיפה שונות..

בגדול אני לא צריך את הרכב למשהו יותר מידי מיוחד, בעיקר סיבובים בעיר.. פעמיים - שלושה בשנה טיול לצפון או משהו

אני מחפש רכב שיהיה חסוכני בדלק, אוטומט (אני יודע שזה קצת סותר אחד את השני)

אמין, ואם הוא כבר מגיע למוסך שלא יקרע אותי..

ויהיה נחמד אם הוא גם יהיה שקט.. היום אני על טרקטור..

כל זה תחת תקציב של 20-25 אלף שקל

מה לדעתכם יתאים לי?

נ.ב

מכיוון שאני לא ממש מבין ברכבים אבל כן רוצה לעשות קנייה חכמה הייתי שמח אם תוכלו לפרט מה החסרונות והתועלות של כל רכב

תודה רבה ושנה טובה לכולנו

פורסם

אם זה בעיקר לעיר אתה יכול לבדוק את הפנדה,חלפים זולים,מאוד חסכונית והביטוח זול.

יש לה גיר רובוטי,שזה אומר חיסכון של גיר ידני,אבל הוא פחות חלק ממנו,לכן כדאי לעשות נסיעת מבחן.

יש אם אתה צריך משהו יותר גדול יש את הפונטו ספייס,היא יותר גדולה,ברמת איבזור SX יש לך גיר רובוטי וב ELX יש רציף,היא גם חזקה יותר.

כמו כן יש לך את היונדאי גטס,פחות חסכונית אבל זריזה יותר,גם עלות אחזקה לא יקרה,שים לב שברמת איבזור GLF אין ABS ויש כרית אוויר אח. לכן כדי לחפש GLI/GLS.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תודה רבה על התגובה

קראתי קצת על הגיר הרובוטי והעובדה שהוא חוסך כמו גיר ידיני זה מעולה

אבל זה קצת נשמע כמו משהו שצריך להתרחק ממנו לא?

עד כמה זה מורגש ההחלפת הילוכים? וכמה זה יפגע לי בחוויית נהיגה?

פורסם

מחוץ לעיר הוא בסדר,בעיר למשל לפני במפר הוא יכול להעביר לראשון וזה קצת לא נעים,אני למשל בעיר נוסע על מצב ידני,לחלק זה לא בעיה והם התרגלו כמו אבא שלי למשל והוא נהנה מהגיר.

מבחינת אמינות הייתי אומר זה לא שיא האמינות הוא סביר,תחפש בפורום ותיראה יש כאלה שיש להם בעיה ויש כאלה שמרוצים,הרבה תלוי במזל עם גיר כזה,וגם האוטומטי.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

היי, עשיתי קצת בירורים ובדקתי קצת מול אנשים ובאינטרנט והגעתי להחלטה שאני לא רוצה גיר רובוטי..

אני מעדיף אוטומט רגיל..

יש הצעות אחרות חוץ מהפייאט?

הסתכלתי קצת על הגטס וכולם אומרים שעד 2007 היא שותה דלק.. אבל לפי מה שראיתי גם לפני וגם אחרי היא שותה.. ההבדל בין 1:10 ל1:11 הוא לא שווה.. או שאני מפספס משהו?

תודה רבה על העזרה!

פורסם

הגטס אחרי מתיחת פנים הגיעה ב2006,עם מנוע 1.4.

אחרי המתיחה היא גם חזקה יותר.

פורסם

אתה אומר כדאי לי ללכת על הגטס?

יש עוד רכב חוץ ממנו שיתאים לצרכים ודרישות שלי? (סיריון/משהו?)

אני חושב שבשביל מה שאני מחפש כדאי לי ללכת על רכב אסייתי כלשהו.. תודה

פורסם

הגטס ברמות איבזור GLI/GLS לא רעה,היא אמינה,לא יקרה לאחזקה,הצריכה שלה לא הכי חסכונית,זה לדעתי החיסרון שלה,אתה תקבל בערך 1/12 בממוצע.

אתה מתכוון לקוראיני כמו יונדאי?

שם לא תקבל רכב יותר חסכוני,אבל גם אמין,למשל האקסנט בגירסת 5 דלתות מאוד פרקטית,אבל לדעתי כבר אז כדאי את האלנטרה שתהיה חזקה יותר,אבל פה זה כבר משפחתית.

נסה לחפש פונטו ELX.

• תוכן חדש...