Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4696 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
היתרון של הדרכה מקצועית ועבודה מבוקרת הוא ברור, ומכאן היתרון בפילאטיס. לא סתם זה מושך נשים יותר, הן לוקחות משימות באופן יותר רציני... אם אתה רוצה לעבוד באופן בריא ונטול פציעות, זה עדיף על אימון עצמי בהרבה.

עכשיו אני מבין טוב יותר למה אשתי כל כך דלוקה על הפילאטיס:

1. היא רצינית ומדוייקת, אוהבת לעשות דברים By the book

2. שונאת להזיע (את זה ידעתי מזמן)

הייתה תקופה שעשיתי קצת פילאטיס, מודה ומתוודה, בעיקר בגלל הנוף. בשום מקום בעולם לא ראיתי כזה ריכוז ישבנים נשיים עגולים ומוצקים כמו במרתף של פילאטיס פיתוח. מבחינת הכושר, לא היה לי אינטנסיבי מספיק, ודי שעמם בסה"כ. היום אני מתאמן בקרוספיט ומרוצה מאוד מעירוב התחומים שהוא מציע ביחד עם הדגש על המנעות מפציעות.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
עכשיו אני מבין טוב יותר למה אשתי כל כך דלוקה על הפילאטיס:

1. היא רצינית ומדוייקת, אוהבת לעשות דברים By the book

הייתה תקופה שעשיתי קצת פילאטיס, מודה ומתוודה, בעיקר בגלל הנוף. בשום מקום בעולם לא ראיתי כזה ריכוז ישבנים נשיים עגולים ומוצקים כמו במרתף של פילאטיס פיתוח. מבחינת הכושר, לא היה לי אינטנסיבי מספיק, ודי שעמם בסה"כ. היום אני מתאמן בקרוספיט ומרוצה מאוד מעירוב התחומים שהוא מציע ביחד עם הדגש על המנעות מפציעות.

אני לא יודע איך אתה עושה קרוספיט, אבל לעשות סנאצ'ים ופווארקלין על זמן זה מתכון לפציעות.

פורסם
לא, זה בולשיט אחד גדול. מה זה אפקטיבי? תגדיר אפקטיביות בשבילך. מה שקראת באינטרנט זה כתבה יחצ"נית לטובת הTVR, ולא הסבר מדעי לגבי סוג האימון, והשוואה אובייקטיבית. יש לזה את היתרונות שלו, כמו שיש למכון (עבודה עם משקלים בעיקר) את היתרונות שלו. כל החבר'ה ש"נראים כמו אלים" הם כאלו שעבדו בחדר כושר, אחרת הם לא היה נראים כמו שהם נראים, יש גבול כמה אפשר לעשות עם משקל גוף, אלא אתה מתייחס לחיטוב נטו. TRX מאפשרת לך לעבוד עם משקל גוף (לא באמת, כי ברוב התרגילים שנקראים "משקל גוף", אתה לא באמת מרים את כל משקל הגוף שלך). זה קודם כל מתחיל בזה שאתה מגדיר לעצמך מטרה, מה אתה רוצה להשיג?. אין דבר כזה "לחזק שריר", ואין דבר כזה "סתם להתנפח". אוויר לא מתמלא בשרירים. יש להגדיל מסת שריר, שזה להעלות את כמות השריר שיש לך, מה שיאפשר לך להרים יותר משקלים במשך זמן קצר. יש לשפר סיבולת שריר, מה שיאפשר לשריר שלך לתת 100% תפוקה במשך יותר זמן, מאשר שריר עם סיבולת פחות טובה. (בדיוק כמו סיבולת לב ריאה, שהיא בכלל סיבולת סרעפת/קרומי אדר, שהיא שריר). ויש שריפת קלוריות/חיטוב. קרא את הלינק שצירפתי, יש שם בדיוק את סוגי האימון שאתה צריך, ותוכל להתאים אותם למטרה שלך. אם אתה רוצה להתחטב, ולהורי אחוזי שומן, עד שכל שריר בגוף שלך ייראה (אל יווני, כפי שאתה מתאר את זה), זה בעיקר בתזונה. תהיה בגרעון קלורי, ותגיע למצב הזה. מומלץ לשלב אימוני כוח, כי כשאתה מגדיל את מסת השריר קצב חילוף החומרים שלך במנוחה עולה, מה שתורם לתהליך ההרזייה/חיטוב.

Tvr_speed_12 וGSI16V כתבו פה בערך מיליארדי תגובות על כל הנושא, אתה יכול לחפש שרשורים שהם הגיבו בהם.

כמו שאמרתי, קודם תבחר מטרה, חיטוב, או העלאת מסת שריר. אחר כך תוכל להתאים תזונה וסוגי אימונים.

המטרה שלי היא בסופו של דבר להראות טוב, ממה שהבנתי מהלינקים שלך זה נקרא "היפרטרופיה", הגדלת מסת שריר?

מה הממלצה שלך מכאן? למישהו שהיה כל חייו שמן, ירד 54 קילו, ועכשיו רק התחיל להתאהב בספורט. מבחינת תפריט - מסודר מאוד, לא כולל ג'אנק פוד, על טהרת הדברים הטריים כמה שניתן. שמן כמעט ולא קיים בתפריט, מקסימום כפית ומטה ביום.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

חדר כושר, תכנית עצימה (ממליץ לעבוד בטווח חזרות עם משקל שיהיה לפחות 70% מהמקסימום שאתה יכול פעם אחת ולנסות כל הזמן להשתפר), תפריט עם פלוס קלורי קל (בתור התחלה, אחרכך תבחן אם להעלות עוד קלוריות), מספיק חלבונים ובוודאי שומנים

אחד הדברים שקשורים למזון והכי מסוכנים לגוף זה להתנזר משומנים (הורמנים, פוריות, עור, שיער, עיכול, מערכת חיסונית - כל אלה נפגעים כשיש מחסור בשומן)

1 גרם שומן לקילו משקל גוף זו ההמלצה

חשוב שיהיו מהשומנים הטובים (טחינה, זית, אגוזים, שומן מן החי [כן כו הרווי הזה שיצא סביבו הייפ מפחיד], חמאת בוטנים טבעית, אבקדו וכו׳

רצוי להמנע משומני טראס/שומן מעובד/מטוגן או שעבר חימום ממושך בחום גבוהה

אל תסתכל על כל הבילדרים שהכל אצלהם זה low fat, 0fat וכו׳

יש להם את הדרך שלהם לפצות על הורמונים ושאר החוסרים

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
אני לא יודע איך אתה עושה קרוספיט, אבל לעשות סנאצ'ים ופווארקלין על זמן זה מתכון לפציעות.

עובד עם מדריך שנכנס בי אם אני לא עושה את התנועות נכון, ועם שכל ישר שגורם לי לא לדחוף את עצמי סתם, אלא להתקדם ברוגע. מצד שני, אני כולה מתאמן כמה חודשים, נראה איך יהיה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
חדר כושר, תכנית עצימה (ממליץ לעבוד בטווח חזרות עם משקל שיהיה לפחות 70% מהמקסימום שאתה יכול פעם אחת ולנסות כל הזמן להשתפר), תפריט עם פלוס קלורי קל (בתור התחלה, אחרכך תבחן אם להעלות עוד קלוריות), מספיק חלבונים ובוודאי שומנים

אחד הדברים שקשורים למזון והכי מסוכנים לגוף זה להתנזר משומנים (הורמנים, פוריות, עור, שיער, עיכול, מערכת חיסונית - כל אלה נפגעים כשיש מחסור בשומן)

1 גרם שומן לקילו משקל גוף זו ההמלצה

חשוב שיהיו מהשומנים הטובים (טחינה, זית, אגוזים, שומן מן החי [כן כו הרווי הזה שיצא סביבו הייפ מפחיד], חמאת בוטנים טבעית, אבקדו וכו׳

אל תסתכל על כל הבילדרים שהכל אצלהם זה low fat, 0fat וכו׳

יש להם את הדרך שלהם לפצות על הורמונים ושאר החוסרים

TheHunter88

כדאי לפני מעבר ל + קלורי להיות שבועיים במאזן קלורי נייטרלי.

אני משער שהיית בגרעון קלורי גדול בדיאטה שלך (לפי קצב הירידה) משמע שחילוף החומרים ירד במקביל.

לעבור ישר ל + קלורי יכול להיות מתכון להשמנה.

סיימת את הדיאטה או שאתה מעוניין לרדת עוד ?

פורסם

אז זה לא פילאטיס כמו שצריך.

פילאטיס רציני זה קשה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

בלהזיע התכוונתי ללהזיע, לא ללהתאמץ, כלומר כן מתאמצים שם, פשוט לא מסיימים ספוגים בזיעה.

תפוסים לה השרירים טוב טוב אחרי אם היא לא מקפידה ללכת קבוע, אז אני די בטוח שהיא מקבלת תמורה טובה לכסף שלי.

לפני 22 שעות, hans כתב:

פורסם

לא על זמן, פשוט באינטנסיביות ובלי הרבה מנוחה באמצע. קרוספיט זו אחלה של שיטת אימונים, שמכסה את כלל סוגי האימונים, כל הדגש שם הוא על גיוון ועבודה על כל הגוף. וזה גם מאוד כיף.

פות"ש, תוסיף חלבון ושומן לתפריט, ותוריד מעט בפחמימות. תגיע לפלוס קלורי, אך בעיקר בעזרת שומן וחלבון, מה שימנע גם השמנה דרסטית יחד עם העליה במסת שריר. כמובן, שזה לא אומר לא לצרוך פחמימות בכלל, פשוט צרוך אותן פחות, וממקורות טבעיים (תפו"א, סלק, בטטה, אורז, אפונה וכדומה), ופחות לחם ופסטות.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

לזה התכוונתי בשמן למען האמת. טחינה, חומוס, שקדים למיניהם ודברים כאלה אני צורך.

ממה שאני מבין ממך, אין מנוס מחד"כ ועבודה עם משקולות, אך האם כדאי לשלב גם TRX? האם זה לא יתן פלוס מסויים?

TheHunter88

כדאי לפני מעבר ל + קלורי להיות שבועיים במאזן קלורי נייטרלי.

אני משער שהיית בגרעון קלורי גדול בדיאטה שלך (לפי קצב הירידה) משמע שחילוף החומרים ירד במקביל.

לעבור ישר ל + קלורי יכול להיות מתכון להשמנה.

סיימת את הדיאטה או שאתה מעוניין לרדת עוד ?

אני כרגע נמצא בשמירה, משמע משתדל לשמור על נייטרליות. כרגע עוד יורד טיפה, לא בקצב של פעם אבל עדיין ירידות של 300-600 גרם בשבוע. לפעמים גם 300-600 גרם עליות.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם
לזה התכוונתי בשמן למען האמת. טחינה, חומוס, שקדים למיניהם ודברים כאלה אני צורך.

ממה שאני מבין ממך, אין מנוס מחד"כ ועבודה עם משקולות, אך האם כדאי לשלב גם TRX? האם זה לא יתן פלוס מסויים?

אני כרגע נמצא בשמירה, משמע משתדל לשמור על נייטרליות. כרגע עוד יורד טיפה, לא בקצב של פעם אבל עדיין ירידות של 300-600 גרם בשבוע. לפעמים גם 300-600 גרם עליות.

לשלב TRX יחד עם אימונים במכון זה בזבוז, אתה תדפוק לעצמך את ההתאוששות ובנוסף אין שום יתרון

מ-TRX. תתאמן כמו שצריך במכון וזהו.

פורסם

ראיתי משהו דומה במגה ספורט, היה שם רק אחד מהפריט הנ"ל ( היה ניראה כמו כבל עם רצועות ), עלה בסביבות ה 1000 ש"ח.

עדיף לדעתי להתקשר לברר כי לא רוצה שתתפוס אותי במילה.

פורסם
עובד עם מדריך שנכנס בי

תבין ידידי, אתה לא יכול להגיד שאתה זורם עם פילאטיס ואז לבוא ביציאות כאלה.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
:sissies: צודק

לפני 22 שעות, hans כתב:

פורסם

לא אם אתה משקיע הרבה בטכניקה, יודע את הגבול שלך ומודע לאיכות החזרות שאתה עושה.

אבל יש לי הרגשה שאתה יודע את זה וסתם רוצה להשמיץ קצת.

nitch -> אני לא זוכר אתה גר בארץ או בחו"ל. אם בארץ אז אפשר לדעת באיזה מכון/בוקס קרוספיט/מחסן אתה מתאמן?

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• תוכן חדש...