Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4693 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, לאמא שלי יש קורולה מד האוץ עומד על 175 אלף ק״מ, לפי מה שהבנתי ברכב זה יש שרשרת ולא רצועת טיימינג האם נדרש להחליף/ לבדוק אותה? , איזה שמן מנוע מומלץ? שמן גיר האם מחליפים? תודה רבה על העזרה, מברך את הפורום ,בשנה טובה ומתוקה תשמרו על עצמכם!

מה הוא לוחש בלילה, מה הוא לוחש?

פורסם
לא צריך לבצע החלפה, מומלץ לבצע בדיקה ויזואלית של השרשרת בטיפול במוסך.

שי.

בדיקה וויזואלית של שרשרת תיזמון לא שווה כלום.

איזה כייף לי :)

פורסם

במידה והשרשרת לא הייתה נעה בחופשיות או היו חוליות תפוסות כבר ממזמן השרשרת היתה נקרעת.

על-מנת לבדוק שרשרת תיזמון יש לפרקה מהמנוע ולבדוק לפי מפרטי הייצרן. בכול מקרה לא נראה לי שמישהו היה מתעסק עם בדיקת שרשרת לאחר שהיא פורקה מהרכב בקילומטראז' הזה אלא מחליף בשרשרת חדשה.

פורסם

אין המלצת ייצרן להחלפת שרשרת תיזמון לאחר X קילומטרים או מספר שנים. במידה ומכונאי מומחה שמכיר את הרכב ויודע מנסיונו הרב שקיימת סכנה ממשית שהשרשרת תקרע אז כדאי באמת להחליפה בחדשה.

פורסם

בקורולה 2007 טיפול 175 הוא טיפול "גדול". מעבר לשמן ופילטר שמן.יש גם פילטר אויר פלאגים ופילטר אויר למזגן.כמו כן ייתכן גם החלפת נוזל קירורו והחלפת נוזל שמן גיר(סינטטי).

יש שרשרת ואתה לא אמור לגעת בה לעולם!

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

• תוכן חדש...