Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4600 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום קניתי שעון טורים באייבי ויש בשעון שלושה חוטים, אדם שזה פלוס שחור שזה מינוס וירוק שזה סל"ד.

מה שלא הבנתי איפה אני מחבר את החוט הירוק, חיפשתי הרבה ולא נתנו לי את התשובה שביקשתי!.

מדובר ברכב מיצובישי קולט שנת 95.

הבנתי שצריך לחבר את החוט הירוק לכויל רק שאני לא יודע איפה זה נימצא, ולאיזה חוט לחבר את החוט הירוק שבא מהשעון

אשמח לעזרתכם תודה חג שמח.

שי

my car - colt 1.6 150 HP

פורסם

בקולט 93-97 היה מד סיבובי מנוע מובנה בלוח השעונים. למה שעון חיצוני?

בקוייל - בכניסה, היכן שמגיעים הפולסים של ה -12 וולט, אם אתה לא יודע, עדיף לקפוץ לחשמלאי שיעזור או שתעלה תמונה של הקוייל.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

השעון בלוח השעונים מקבל מתח יחסי לתדר (סיבובי המנוע) דרך יוניט ולא פולסים כפי נדרש בשעון חיצוני. לגבי החיבור, כדאי להעזר בחשמלאי ולעשות חיוט מסודר.

הערה כללית, נראה לי פרויקט מיותר.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
דרך אגב, איך יש לרכב 150 כ"ס? (מצויין בחתימה)

הדגם הזה בא 115 כוחות סוס התקנתי מערכת ניהול מנוע ציפ. והחלפתי את משאבת הדלק. ראש מנוע של 1.8

ושמתי קיט הזרקה למנוע והתקנתי מערכת פליטה ישירה עד האגזוז זרימה חופשית עשיתי בדיקה ויצא לי 147

my car - colt 1.6 150 HP

פורסם

500-700 בסרק? או בכלל גם כשאתה ב 6000 סל"ד הוא מראה 700?

אם זה הראשון, בדוק שאין לך מתג 4-6-8 צילנדרים ואתה במצב המתאים.

אם זה השני אז או שאתה לא במקום הנכון או שהשעון שלך לא אמור להתחבר לקוייל אלא דרך יוניט נוסף.

פורסם

ככה לא נראה שום ראש 1.8 שמתאים לקולט

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

השעון עולה אבל מאחר תמיד. עם אני על 3000 סל"ד בשעון המקורי, אז השעון החיצוני מראה לי 2500 בערך

אני חיברתי את השעון לאחד החוטים שצילמתי יכול להיות שזה לא החוט הנכון?

my car - colt 1.6 150 HP

פורסם

יכול להיות שהשעון תקול או לחילופין חיברת אותו למקום שגוי.

פורסם

אל תדאג גבר,עשית הכל נכון.

גם אני חיברתי דבר כזה וגם אצלי זה מזייף קצת,השעונים באיביי מסריחים,זו הסיבה היחידה :)

בכל מקרה,גם אני מחיפה,אם אתה רוצה בהזדמנות תקפוץ ונראה אם אכן חיברת הכל כמו שצריך.

• חודש מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...