Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4656 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מתלבט האם לתקן את הרכב שברשותי, סיטרואן קסרה 2003 HDI, צריך להשקיע בה מגדש טורבו חדש או מפירוק במצב טוב, ולבצע שיפוץ למשאבת סולר ועוד כמה תיקונים קוסמטיים קטנים, בנוסף להחליף סטרטר (אך אין חובה כרגע).

או לחילופין, קנייה של רכב יד שניה בסביבות 25-30 א"ש, אשמח להמלצות לדגמים בסכומים אלו או או האם כדאי לי להשקיע בתיקון הרכב, אני סטודנט וכל הוצאה משנה כאן.

תודה על העזרה.

פורסם

התיקונים היו פחות מ-25 אלף ואת הרכב שלך עם טורבו תקול או לקראת גסיסה ואותו דבר לגבי משאבת סולר לא תוכל למכור במחיר גבוהה.

רכב חדש בלי בעיות זה הרבה יותר נחמד יש לך פיאט פונטו גרנדה במחירים האלה.

פורסם
התיקונים היו פחות מ-25 אלף ואת הרכב שלך עם טורבו תקול או לקראת גסיסה ואותו דבר לגבי משאבת סולר לא תוכל למכור במחיר גבוהה.

רכב חדש בלי בעיות זה הרבה יותר נחמד יש לך פיאט פונטו גרנדה במחירים האלה.

מסכים.

נראה לי שהגעת לשלב בו צריך להפסיק לתקן את הרכב ולרכוש משהו חדש יותר. אפילו אם צריך הלוואה.

אסתייג ואגיש שאני לא מכיר את הרכב המדובר. חשבתי ש hdi זה המודלים בלי הטורבו...

אם יש לך מוסכניק שאתה סומך עליו תברר איתו מה עמדתו. אם העלות אינה גבוה אז אולי שווה לנקוט בגישת ה-"תיקון אחרון ודי" = לתקן ולדעת שבבעיה הבאה מחסלים העניין ומוכרים לברזל/גריטה...

פורסם

התיקון אחרון ודי למה שאמרתי להערכתי יצא קרוב ל 9-10 א"ש , השאלה אם יש טעם או פשוט לקנות כמו שאמרת פונטו גרנדה ב 25 או כל רכב אחר באותה רמה, בדגם 2008-2007 ולהתקדם קצת...

פורסם

לא באתי להגיד שתחליף, אבל אתה מצייר רק את תקלות הרכב תתאר את המצב הכללי שלו: מד האוץ מצב הגיר וכל שאר הדברים.

רכבי סולר יש להם סיבולת יחסית גבוהה.

תוסיף על כך שזה רכב יחסית מפנק ועם צריכת דלק טובה (הכל תלויי במצבו הכללי)

פורסם

כרגע הצריכת דלק חצי כוח כי יש בעיה ככל הנראה במשאבת סולר, הסולר לא נשרף כמו שצריך, בנוסף הטורבו לא גודש כמו שהוא צריך.

גיר עשיתי בפברואר לאחר 3 שנים שיש לי את הרכב (אז).

פורסם

כל מה שקשור לטורבו ולמשאבה אין טעם להזכיר פעמיים אלה עם כן יכול להיות שזה לא רק הבעיה לו כבר השקעת בגיר וכל השאר עובד אז עדיף לתקן ולנסוע.

מציע לך להעלות את נושא התיקון בטכני יכול להיות שם מישהו יוכל לכוון אותך יותר על מקור הבעיה ולחסוך לך קצת יותר

פורסם

במצב של טורבו ומשאבת הזרקה, התיקון הוא שווי הרכב.

למכור במצב הזה - סיכויים אפסיים. אף אחד לא יקנה רכב של 10K ב 5K וישקיע עוד 10K תיקונים.

מה מצב הרכב באופן כללי ? איזה יד, כמה קילומטרים, איזה צבע, כמה טסט ?

האם מדובר בגרסה האוטומטית או הידנית ?

תעשה את החשבון שלך ולפי זה תחליט אם אתה מתקן או לא.

אם החלטת לזרוק אותו, אני מוכן לקחת אותו (העברת בעלות כדת וכדין) ולנסות לשקם אותו.

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

הייתי במצב שלך, עם אותה סיטרואן קסארה (למעשה גירסא יותר פשוטה שלה).

בסוף הבנתי שאם אני משקיע שוב אני אידיוט, לקחתי את הכסף שהיה אמור לשמש אותי לתיקון ושמתי אותו כמקדמה לפונטו ספייס, את היתר השלמתי בעזרת חברת מימון. מאז לא ראיתי מוסכים ותיקונים.

אם אתה סטודנט, אני ממליץ לך לבקש הלוואת סטודנטים, לקנות לעצמך פיאט פנדה 2011 ב-40K ולגמור עם הסיוט הזה שנקרא רכב דיזל מזדקן.

• תוכן חדש...