Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4691 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן, כלבים נוהגים לאכול הפרשות חתולים עקב מזון לא מאוזן/מתאים, תוספת מזון זהו אמצעי שעוזר אבל לא מטפל בשורש הבעייה.

אני יכול לתאר לעצמי שיש בסביבה מספיק קקי של חתולים ע"מ שהכלב לא יאלץ ללקק רצפות.

פורסם

כלבים אוהבים לאכול צואה של חתולים, כי הם פשוט אוהבים אותה...

כמובן שהסיבה יכולה להיות אוכל לא מתאים/לא מזין מספיק, אבל הסיבה גם יכולה להיות מאוד פשוטה- זה פשוט טעים להם :(.

לצערי, הגורה שלי לפעמים לא יכולה לעמוד בפיתוי, כאשר היא מריחה "מנהרה" באדמה (בשביל זה, אני שם).

נ.ב

הקטע עם הסידן, הוא בהחלט מיתוס ותו לא.

פורסם

בתור אחד שמגדל כלב ו-3 חתולים אני יכול להעיד שכלב שתזונתו מאוזנת לא יאכל קקי של חתולים גם אם זה מוגש לו בארגז של כסף (או פלסטיק).

בתקופה שעבדתי כעוזר ווטרינר בבי"ח, אני זוכר שהגיעו אלינו כמה מלקקי קירות שבבדיקות הדם שלהם ניכר חסר חמור בסידן.

פורסם

אחרי שהגורה שלי, התחילה לכרסם טיפה את הקיר החיצוני, התחלתי להתעניין ב"עניין" וקראתי לא מעט תגובות, שמדובר במיתוס ותו לא. לפני זה, עוד הספקתי לקנות לגורה כדורי סידן (טיפשי לגורים, אבל לא מזיק) והוטרינר פסל אותם על הסף, בטענה שזה סתם משחק ואין שום חוסר אמיתי בעניין.

בשורה התחתונה: נבירה באינטרנט + דעה אישית של הוטרינר, גרמו לי להסכים כי לא מדובר בדבר אמיתי, אלא מיתוס.

לגבי צואת החתולים:

זה פשוט לא נכון, או לפחות לא נכון חלקית. כן, יכולה להיות בעיה של אוכל שהוא לא מזין מספיק, אבל גם יכולה להיות סיבה פשוטה שהצואה של החתולים, פשוט טעימה להם.

עם כל האוכל המוזר, שמאכילי חתולי הרחוב נותנים להם, כנראה שהצואה יוצאת ממש טעימה, אחרת אין הסבר לכך.

הכלבה שלי אוכלת אוכל שנחשב פרימיום (חמישה כוכבים בכל האתרים ומאושר כמזון פרימיום ע"י CFFAO) ובנוסף, מקבלת חטיפים מזינים ואיכותיים, ועדיין, אם היא תראה צואה ואני לא אהיה לידה, היא לא תחשוב פעמיים.

פורסם

לפי האתר הזה כנראה חסרים לה ויטמינים

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...