Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עדכון גרסה בWAZE

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4709 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אחרי כל התלונות שלך על המכשיר הממשק והאפליקציות, הבעיה היא אצלך ספציפית.

או בך או במכשיר (יותר סביר), כי אצל אחרים אין את כל הבעיות האלה כולל אצלי.

באנדרואיד שמתי לב שבגרסה האחרונה כשפותחים אותה מופיע למעלה שורת חיפוש לניווט מהיר, האם יש דרך לגרום לה להשאר ולא להעלם אחרי 2 שניות?

הבעיה לא אצלי. אתה תגלה את הבעיה בוויז לאחר שתפעיל אותה מספר פעמים.

דרך אגב אתמול בלילה יירד עידכון נוסף לאנדרואיד 4.3 בגודל של 2 מגה ווייתכן שהעידכון של גוגל עושה בעיות.

לא מצאתי אפשרות ששורת החיפוש הקולי/טקסט תשאר מעבר לכמה שניות.

איזה כייף לי :)

פורסם
או בך או במכשיר (יותר סביר), כי אצל אחרים אין את כל הבעיות האלה כולל אצלי.

במקרה של ווייז, 3.7.2.0 היתה בגדר "לא שמישה" מבחינתי על הנקסוס 4 (בשילוב 4.3) - קריסות בשוטף וסרטים עם ההנחיות הקוליות. עם 3.7.3.0 עדיין לא התנסתי מספיק, אך שיפור משמעותי שהורגש על ההתחלה הוא התזוזה של המפה, שהפכה לחלקה לחלוטין וההתאמה לרזולוציה של המכשיר.

פורסם
דרך אגב אתמול בלילה יירד עידכון נוסף לאנדרואיד 4.3 בגודל של 2 מגה ווייתכן שהעידכון של גוגל עושה בעיות.

עדכון אבטחה בלבד (JWR66Y), אין שינוי בקרנל או רדיו.

פורסם

במקרה של מרק זה לא רק WAZE, זה באופן כללי.

מרק אני לא זוכר מתי בשנה האחרונה היו לי בעיות עם WAZE ברמת תקלה, מצד שני אצלך יש בעיות עם שלל אפליקציות ותכונות של המכשיר מהרגע שקנית את הנקסוס, אז איך אין אצלך בעיות?

בגלל המצב הנתון, אתה לא דוגמה לבדיקת אפליקציות כי אצלך יש בעיות בלי קשר לאפליקציה ספציפית.

בדיוק כמו עם הפנגו, אצלך זה לא זיהה טוב את המיקום שלך, אצלי זה מזהה וגם אצל אחרים זה מזהה.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

טוב ועכשיו תשובה רצינית.

ההתנהגות של כיבוי אפליקציה בצורה של כפתור כיבוי השתנתה בios לאחרונה מאחורי הקלעים ולכן השינוי עם המצב שינה.

הדרך החדשה היא נכונה יותר מבחינת התנהגות ושמירה על הסוללה (אני לא אלעה בפרם , זה קשור לזה שה אפליקציה היתה נדלקת בעצמה ברקע עקב שינוי של אפל).

וזה שהיא מופיעה בטקס באר למטה לא אומר שהיא מקבלת זמן ריצה אלא שאם היא עדיין בזיכרון (שאפל מנהלים בעצמם) היא יכולה לעלות מיד.

על זה מוסיפים דרגת סיבוכיות של אפליקציות gps שמקבלות זמן ריצה בכל שינוי מיקום...

בקיצר חפירה אבל מה שהם עושים עכשיו עובד יותר טוב ומבזבז פחות סוללה בקיצור.

באנדרואיד זה המערב הפרוע והכל רץ מתי שבא לו - בהתאם החיי סוללה.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
במקרה של מרק זה לא רק WAZE, זה באופן כללי.

מרק אני לא זוכר מתי בשנה האחרונה היו לי בעיות עם WAZE ברמת תקלה, מצד שני אצלך יש בעיות עם שלל אפליקציות ותכונות של המכשיר מהרגע שקנית את הנקסוס, אז איך אין אצלך בעיות?

בגלל המצב הנתון, אתה לא דוגמה לבדיקת אפליקציות כי אצלך יש בעיות בלי קשר לאפליקציה ספציפית.

בדיוק כמו עם הפנגו, אצלך זה לא זיהה טוב את המיקום שלך, אצלי זה מזהה וגם אצל אחרים זה מזהה.

תומר, ייתכן בגלל השימוש היומי של באפליקציות שציינת הינו רב כלומר כמה פעמים ביום אני נוסע עם וויז לכן מבחינה סטטיסטית אני נתקל ביותר באגים מאשר אתה.

המכשיר חדש עם גירסה 4.3 ללא שטויות.

לך תדע...

איזה כייף לי :)

פורסם

מרק, 4.3 עוד חדשה מאוד ויקח קצת זמן עד שכל האפליקציות יעברו התאמה עבורה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

והסיבה שאפל ביקשה מהם לעשות את השינוי הזה הוא ההבדל בהתנהגות מערכת ההפעלה שציינתי...

סמוך עליי, בגלל השינוי הזה גם אני הייתי צריך לשנות את הקוד שלי באפליקציות שעבדתי עליהן (ומגיעות גם למיליוני אנשים כל חודש...)

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם

נקסוס 4, לעולם לא קרסה לי Waze, משתמש במכשיר כבר 4 חודשים, יותר מזה לא היה לי אפילו FC אחד, ואני מריץ Nightly של AOKP.

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

Front AMP:Rockford Punch 500a2|

פורסם
למה ? מה הקשר למערכת ההפעלה החדשה ?

לא קשור עדיין ל7 ישירות.

זה שינוי שקרה מאחורי הקלעים ב6.1 ומשתנה עוד קצת ב7.

באופן עקרוני הכיבוי של האפליקציה היה קומבינה ונעשה עם פקודת c ישירות ולא ממש מה שאפל רצו גם ככה.

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...