Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קיבלתי ירושה ע"ס 6,800,000€

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4674 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באמת? ממש לא...

דיברתי עם אמא שלי היום מהעבודה (עשיתי משמרת לילה, והייתי רעב מת)) ושאלתי אותה מה יש לאכול לפני שהיא יוצאת לעבוד. אמרה מה יש, והזכירה איזה מכתב מעורך דין בספרד. עו"ד? רק כספים הם רוצים ממני.

מה כתוב שם? אין לה מושג (לא יודעת לקרוא אנגלית טוב). הגעתי הביתה, מרוט מהלילה, והתחלתי לקרוא - מיד הבנתי שזה עוקץ.

הם מזכירים שם מישהי בשם ויקטוריה אלרואי (שאלרואי זה שם פרטי ולא משפחה) שנפטרה לא מזמן והורישה לי את הסכום הנקוב. היא ציוותה להעביר "20% לצדקה, 30% למשרד ואת החמישים הנותרים אליי".

מבירור קצר עם חבר הוא המליץ לי לגשת להגיש תלונה במשטרה. הלכתי, הגשתי, נראה מה יהיה.

הלוואי עליי שהיתה לי דודה כזו, אבל איך אומרים? It's too good to be truth...

איך ידעתי שזה לא אמייתי? המכתב סרוק, באיכות זבל, חתימה סרוקה ולא במקום, חתימה פעמיים עם kindest regards, סמליל משרד עו"ד לא מקורי (שונה מהמקור, אבל דומה) ועל הבול (מודפס) במעטפה כתוב פורטוגל כשהמשרד מספרד...

אז הלוואי על כל אחד מאיתנו כזו... מצ"ב המכתב.

letter.jpg

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

לפני הרבה שנים, טרם פרוץ המרשתת, הוצאתי דו"ח של חשבון הבנק שלי (באותו זמן ניהלתי אותו בדיסקונט) ולהפתעתי נוספו לו איזה מיליון דולר (אולי היו אלה לירות או שקלים או ש"חים, מי זוכר). כבר חשבתי שרקנאטי מחלק מתנות, אבל התברר שהפקיד לא שמע על כך.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הטרדת שווא של המשטרה.

לא הבנתי למה אתה לא יוצר קשר עם פאבלו?

תראה מה הוא אומר...

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

GSI16V - ניסיתי. מענה קולי בספרדית. אתה מבין? אני לא.

שמר: לא נורא. שהתחנה היקרה שלנו תעשה משהו...

צריך גם קרם אני מאמין.

פורסם
ברכותיי, בזבזת את זמנך וזמנם של השוטרים.

הטרדת שווא של המשטרה.

^זה.

אין למשטרה מספיק תיקים לסגור על חוסר עניין לציבור? :roll:

אתה יודע מה היה קורה אם כל אחד שמקבל מכתב עוקץ-ניגרי היה מתלונן במשטרה?

פויה.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

אני מתבייש במעשיי. :oops:

אבל בה בעת אני מרוצה מעצמי. :-D למה? כי משעמם לשוטרים שלנו בתחנה.

צריך גם קרם אני מאמין.

פורסם

כשאני התעקשתי שיקבלו תלונה על פגע וברח (נהג שלי שפגע עם רכב שלי ברכב אחר וברח) השוטר ישב איתיט יותר מ 40 דקות בטלפון והתחנן שלא אגיש את התלונה (זה התחיל בבקשה שאמסור פרטי רכב ונגמור את הסיפור ואני סירבתי כי מדובר בנהג מקצועי שהיום בורח בפגיעה ברכב ומחר יברח כשידרוס ילד, המשיך בהסברים שהם ירדפו אותי כבעל הרכב ולא את הנהג למרות שפרטיו ידועים וכשהסברתי שאני מוכן לזה עברו לזה שהתיק ממילא ייסגר מחוסר עניין ציבור) אז אתה באמת חושב שמעניין אותם איז עוקץ ספרדי?

אני רק מקווה בשביל שלפיד לא יקפוץ על המציאה ויבוא לגבות ממך מס על הסכום.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

תשלח לו מייל או שתשכור את פרנקוס לתרגום

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אחי הצעיר פעם ענה למכתב כזה, מנסיך ניגרי או משהו בסגנון. הוא התחיל דו שיח מרתק, בו הצד השני ניסה בחינניות לשכנע אותו רק לפתוח חשבון בנק ולהפקיד בו סכום כסף עבור אגרות טיפול במיליונים.

בגלל שאחי כשרוני ממני בכתיבה, הוא הפך את זה לכתבה מצויינת שהופיעה בבלייזר.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

• תוכן חדש...