Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4694 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

קודם כל רציתי להגיד שכיף לקרוא כאן הרבה המלצות והבנה של רכבים מחברי הפורום.

אני רוצה לקנות רכב והתקציב הוא בערך 60k (הלוואה/מימון)

אני רוצה רכב אוטומט, אך מעדיף את הגיר ה"טיפש" והטוב, שמעתי שגיר dsg לא הכי מוצלח שלא נדבר על הרובוטי הרגיל...

לגבי צריכות דלק, ראיתי שכל הרכבים צורכים פחות או יותר אותו דבר ואין פה איזה משהו מפוצץ ככה שזה לא הכי משנה אמנם כדאי שיהיה חסכוני ככל שניתן מן הסתם.

אם יש sun roof מה טוב..אך לא חובה, חשוב שיהיה מזגן חזק ומקפיא, כל נסיעה שלי היא עם מזגן אפילו בלילה.. ;+)

אז ההתלבטות היא:

מאזדה 2 / 3

פולו 1.4 אוטומט

איביזה 1.4 אוטומט (עוד לא סגור על ידני / אוטומט)

מדובר ברכבים החל מ-2009 ומעלה.

אם אתם מכירים גם מקום מאיפה לקנות / הלוואה בבקשה ציינו זאת.. או אפילו אם יש סוכנות שמוכרת גם "ישנות" בשנים שציינתי.

תודה לכל היועצים והמנסים. נקווה שנגיע להחלטה בעזרתכם. ;+) שיהיה שבוע מוצלח.

פורסם

גיא תודה רבה על ההצעב, אבל אני עוד לא סגור על איזה אני רוצה.

נראה לי שאני הולך לכיוון אוטומט, עוד לא יודע איז רכב אולי תוכל לתת לי מספר טלפון ואני אצור קשר אולי לגבי רכבים אחרים גם..

פורסם
גיא תודה רבה על ההצעב, אבל אני עוד לא סגור על איזה אני רוצה.

נראה לי שאני הולך לכיוון אוטומט, עוד לא יודע איז רכב אולי תוכל לתת לי מספר טלפון ואני אצור קשר אולי לגבי רכבים אחרים גם..

ספר לנו מה הנציג שלח לך.

אתה מחפש מכונית מיני או משפתחתית?

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

לא מכיר את המזדה 2.

היתה לי איביזה 1.6 ידנית בעבר. שנתון 2003.

אתן לך את התייחסותי:

מזגן פצצה. לחובבי הטמפרטורה הנמוכה. לדעתי זה המצב לגבי כל רכבי הקונצרן.

החזקתי אותו 6 שנים ו 70,000 ק"מ (קניתי עם 60).

5 שנים נהדרות. טיפלתי במוסך של החברה. טיפולים לא זולים אבל הרכב לא נתקע אף פעם.

שנה אחרונה מאוד בעייתית. תקלה ידועה לשמצה בבית המצערת+בעיות אחרות מגוונות גרמו להוצאות של 15,000 ש"ח בשנה מעבר לטיפולים.

ממה שביררתי מדובר בתופעה מקובלת באיביזות. עד 120 אלף ק"מ נקי. כשמתחילות הצרות הן לא נגמרות. אצלי זה כנראה היה קיצוני יותר.

ממליץ לך על ידני. בטח מבחינת אמינות.

• תוכן חדש...