Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4703 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רוני, מבחינת המשתמש כל היתרונות הם לפוש.

אבל בשביל זה השרת צריך להתחיל ״להתאמץ״ על כל מייל. משהו שלא תמיד פשוט ליישם ולא תמיד משתלם כלכלית.

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא יודע מה אתכם בלי עין הרע הS3 שלי לא פרייאר ומחזיק 24 שעות בכיף, במיוחד עם הווסטאפ וכל הקבוצות שלא מפסיקות לצפצף:-D

תמיר.

פורסם

גם אני רכשתי גלקסי 4 לפני קצת פחות משבוע ואני גם מרגיש שחיי הסוללה קצרים, קראתי קצת ואומרים שחיי הסוללה משתפרים אחרי כמה מחזורי טעינה.

אני לא מאמין שחיי הסוללה מושפעים מהרום כי סאני כמעט ולא נוגעת ברום.

הגלקסי 4 לא מתחמם יותר מהגלקסי 1 שהיה ברשותי והחומרה שלו חזקה בהרבה.

יש לי את ה9500,מה שאי אפשר להתווכח עליו שזה מכשיר מדהים באמת אני נהנה מהשימוש בו במיוחד מהמצלמה.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

סוללות ליתיום, ככלל, מגיעות למצב נומינלי אחרי 3-5 מחזורי הטעינה הראשונים, שרצוי שיהיו מלאים יחסית (פריקה עד 10-15% וטעינה ל 100%)

אין טעם "לטעון 24 שעות" וכו' כי מעל 99% המכשיר ב trickle charge והסוללה פשוט תקפוץ בין 99.9 ל 100. אין לזה אפקט.

בנוגע לסאני והרום- העברית של סאני היא קובץ XML שהמכשיר רץ ושולף מילים מהדאטאבייס כדי לתרגם באופן פעיל, במקום פשוט לשחרר את העברית שגם ככה מובנית במערכת.

זה טוחן סוללה ומחמם את המכשיר ללא סיבה גם ב IDLE.

פורסם
איבדתי אותך פה. אני לא פאן בוי של שום מערכת. לא אכפת לי.

זה כל כך פשוט שזה מטומטם:

נסה להשאיר אנדרויד כלשהו, לא משנה איזה, בלי sim, דלוק למשך שבוע.

ספר לנו אם שרדו ניצולים (אין דבר כזה).

נסה להשאיר אייפון כלשהו, לא משנה איזה, בלי sim, דלוק למשך שבוע.

אה-הה.

בוא נעשה ניסוי אחר:

קח מאזדה 3 ותעמיד אותה בחניה עם מיכל דלק מלא, תניע מנוע ותשאיר על P בלי לתת גז.

קח את הרכב שלי ותעמיד אותו בחניה עם מיכל דלק מלא, תניע מנוע ותשאיר על P בלי לתת גז.

כנראה שהמאזדה תגמור את הדלק לפני הרכב שלי, זה הופך את הרכב שלי לחסכוני יותר?

תשובה- לא, זה אומר שלמאזדה יש מיכל דלק של איזה 50-60 ליטר כולל רזרבה ולי יש בערך 85 ליטר ואולי במצב שלא מעמיסים על המנועים ומעלים צריכת דלק עוד הרכב שלי עלול להראות חסכוני....(האמת היא שכנראה גם במצב כזה יגמר לי הדלק הרבה לפני המאזדה).

לא מבין את הבדיקה שלך, למה מעניין אותי כמה זמן המכשיר נותר דלוק ללא שימוש וללא סים?

אני משתמש די אינטנסיבי במכשיר (מושך מיילים כל היום, מדבר הרבה, אינטרנט פועל תמיד וכו'), בזמן שלקולגות שלי נגמרת הסוללה באייפון 5 שלהם בשעה 15:00 לי יש עוד בערך 40-60% (תלוי כמה השימוש היה אינטנסיבי).

כשעברתי ל-4S נתתי לאישתי את ה-3S LTE שלי במקום האייפון 4S שלה, הדבר הראשון שהיא שמה לב זה שהסוללה מחזיקה הרבה יותר זמן.

אני אתקן אותך, קח אייפון כלשהו, לא משנה איזה, עם SIM ותעבוד איתו באינטנסיביות, הוא ייכבה הרבה לפני כמעט כל מכשיר אחר.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
קראתי קצת על רום בשם CyanogenMod 10.1/2.

התקנה של אחד מהרומים שלהם יכולה לפתור את הבעיה?

ראיתי ש 10.2 חדש יחסית ונמצא בגרסת הבטא שלו, עדיין מומלץ להתקין או לחכות שתצא הגרסה המלאה

ובנתיים להתקין את 10.1?

תודה.

אם אין לך סיבה מיוחדת לעשות את זה, עדיף שלא תיכנס לזה. CM לדעתי נחות משמעותית מהרומים של סמסונג.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

מה שבאמת חשוב הוא כמה שעות מסך יש לך,

הסוללה מחזיקה בשימוש בסיסי כ4 וקצת שעות מסך וכ15 שעות המתנה(אצלי לפחות,לדעתי זה הממוצע לפי מה שראיתי).

ברגע שיש לך פחות שעות מסך,יש לך הרבה יותר שעות המתנה.

לדוגמא אני בקלות יכול להגיע ל24 שעות המתנה במידה ועשיתי 2 שעות של המסך.

(גם לי יש S4)

Seat Ibiza 3d 2010 כרגע...

ובעתיד...אלפא אלפא אלפא ואלפא!

פורסם
סוללות ליתיום, ככלל, מגיעות למצב נומינלי אחרי 3-5 מחזורי הטעינה הראשונים, שרצוי שיהיו מלאים יחסית (פריקה עד 10-15% וטעינה ל 100%)

אין טעם "לטעון 24 שעות" וכו' כי מעל 99% המכשיר ב trickle charge והסוללה פשוט תקפוץ בין 99.9 ל 100. אין לזה אפקט.

בנוגע לסאני והרום- העברית של סאני היא קובץ XML שהמכשיר רץ ושולף מילים מהדאטאבייס כדי לתרגם באופן פעיל, במקום פשוט לשחרר את העברית שגם ככה מובנית במערכת.

זה טוחן סוללה ומחמם את המכשיר ללא סיבה גם ב IDLE.

אז מה שאתה בעצם אומר זה שעדיף רום אחר על רום של סאני?

מצאתי מדריכים על התקנת רום של CM כמו שציינתי למעלה.

איזה רום מומלץ?

פורסם

אל תתקרב ל CM, אתה פותח פה שק שרצים רציני.

עד כמה שאנשים מעריצים את הרום הזה, הוא בחיים לא יעבוד על המכשיר בצורה טובה וללא באגים כמו רומים של סאמסונג עצמם.

החלף לכל רום של I9500 ממדינה אחרת, רק לא ישראל, בעזרת תוכנה בשם ODIN, יש מדריכים ב iandroid, התהליך לוקח 2 דקות, סיכון מינימלי, ואין הרבה התעסקות.

פורסם

ויש הבדל משמעותי בין רום נקי ממדינה אחרת לרום של נקי ישראלי?

כמו כן, אפשר להגדיר עברית ברום שהוא לא ישראלי?

תודה.

פורסם

ניתן, אבל חייב להתקין תוכנה בשם Morelocale 2 הדורשת ROOT.

העברית, יש לציין, מוטמעת במערכת בדרך זו ולא יהיו לה ההשלכות השליליות של העברית של סאני.

עד כמה משמעותי יהיה ההבדל- כל מקרה שונה, ההבדל בזמן הסוללה נע בין 10% בחלק מהמקרים למעל 25 בחלק מהמקרים.

• תוכן חדש...