Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המחיר של גלישה בכנרת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4689 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפי חבר, 10 ש"ח למגה.

בלי קשר, אני מגיע לכנרת בערך כל שבועיים, וכל פעם שאני חוזר, אני חוטף אלרגיה (או משהו אחר?).

זה אומר שאני במשך כמה ימים עם נזלות בלתי נגמרות ועיניים אדומות, לעיתים גם גירויים מסויימים.

למה זה קורה, ומה אפשר לעשות נגד זה?

אני שוקל להפסיק ללכת, המחיר של זה פשוט בלתי נסבל.

פורסם

אצלנו זה 20 ש"ח למגה.

בלי קשר, בבתי המרקחת יש (ללא מרשם) את הכדורים של "זילרג'י" להקלה על תופעות אלרגניות. אני "גיליתי" אותו רק השנה - והוא חולל פלאים כל פעם שהתחילו תגובות אלרגניות (לרוב מדובר פעמיים\שלוש בשנה) שבאות לידי ביטוי באף מנוזל בסה"כ.

ממליץ שתתייעץ עם הרופא שלך - ובהתאם להמלצתו תשקול את צעדיך (לא כל הרופאים ששים לשלוח לעשות טסטים לבדיקות אלרגיה, ויש כאלה שלא מתרגשים מזה בכלל ויגידו לך לחיות עם זה).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

זה גלישה עם מגלשיים או אבוב?

זה מה שחשבתי טרם נכנסתי

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
זה גלישה עם מגלשיים או אבוב?

זה מה שחשבתי טרם נכנסתי

wakeboard.

תופעה ידועה בכנרת. ישנו עכשיו מחקר בנושא. בצע חיפוש בגוגל שאמור לתת לך תוצאות ב-kitesite.co.il.

חיפשתי שם, אבל לא מצאתי מידע מדוייק על איך למנוע את הדבר הזה. הבנתי כבר שזו תופעה ידועה.

אנשים שם מדברים על המון מוצרים ודברים שונים, אבל חשבתי שאולי מישהו פה יידע להגיד מה באמת עובד.

• תוכן חדש...