Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4707 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום .

ראיתי אוטו מסויים וראיתי שיש לו מספר בעיות . ראשית ישר שמתי לב שמקדימה באחד הפנים ישנו חור קטן ומקומבן , שישר הבנתי שהוא לא יעבור טסט . כמה יעלה לי להחליף פנס אחד קידמי? האם הפנסים של המגאן קופה 99(לפני מתיחת פנים) זהים לפנסים של מגאן I לפני מתיחת פנים?

העניין השני הוא חלונות חשמל - אחד החלונות פשוט לא פועל , כמה יעלה לסדר את הדבר הזה במקרה הכי גרוע?

עניין נוסף הוא הסאן רוף . כשאני לוחץ על הכפתורים אני שומע את המנוע פועל , אבל הזכוכית עצמה לא זזה. מה יכולה להיות הבעיה? וכמה יעלה לסדר?

לגבי מכני , האוטו עצמו הוא 1600 אבל נגיד בעליות לוקח לו זמן לקבל את העוצמה שצריכה להיות בוא , המוכר אמר שזה משהו אם חוטי הצתה??ושביום ראשון הוא מסדר את זה אצל המוסכניק , הוא הזמין כבר את החלקים. נשמע הגיוני?

חשוב לי שתתנו לי הערכת מכירים כמה שאפשר מדוייקת על מנת שאוכל להיתמקח איתו על המחיר .

תודה רבה.

פורסם

חוטי הצתה אחראים על העברת הצתה מכויל לפלאג, טם החוטים הלכו לעולמם או אפילו אחד, זה יגרום להורדת ביצועים של מנוע, כל חוט אחראי על צילינדר, כך שהגיוני שאחרי ההחלפה + החלפת פלאגים המנוע יעבוד עגול יותר.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם

אז בעצם זה יכול להיות מה שהמוכר מספר? שבגלל זה הביצועים קצת ירדו? עשיתי סיבוב על האוטו , וזה מורגש במיוחד בעליות שלאוטו לוקח לצבור כוח.

פורסם

אם הוא אמר שיטפל בזה, דבר איתן אחרי שסידר את הבעיה, בקש סיבוב נוסף ותשאל מה החליף.

לגבי החלון, זה יכול לנסוע מכפתור שרוף, או מנגנון(מנוע), אני מניח שבמקרה הגרוע זה 400 שקל. תלוי איפה תבצע את זה.

חוץ מהתקלות האלו, איך האוטו? שמור? יש הסטוריה?

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם

לגבי סאן רוף,זו עלולה להיות תקלה לא ממש זולה.עדיף לברר את העניין עד הסוף לפני קנייה.

התקלה הפשוטה ביותר על הנייר היא מתג הפעלה (לא נשמע הגיוני במקרה שלך)/ גלגל שיניים ובמקרה הרע יותר עניין של מסילות או חמור מכך,מה שעלול להצריך החלפה של גג קומפלט.

הנה דוגמא אחת:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=176269&highlight=%D7%A1%D7%90%D7%9F+%D7%A8%D7%95%D7%A3+%D7%91%D7%A8%D7%A0%D7%95+%D7%9E%D7%92%D7%90%D7%9F+%D7%A7%D7%95%D7%A4%D7%94&page=2

אם אתה מחולון,מציע לך לגשת לאורן שירותי רכב לקבלת ייעוץ נוסף.

נמצא בחולון ברח' המרכבה,אזה"ת צמוד לצד שמאל.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...