Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פג'ו 206 צריכת דלק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4701 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

אני חושב שיש לי בעיה של צריכת דלק גבוהה, שאני מניע את האוטו המד דלק מצביע לי על כמות מסוימת ולאחר דקה שתיים שהאוטו מונע המד ממש יורד משמעותית..משהו כמו בחצי פס

מה זה יכול ליהיות?

הייתי בבדיקת 4 גזים חובר למחשב הכל תקין חוץ מחיישן אויר שהוחלף לחדש

כמו כן יש ריח קל של דלק מהאגזוז, אין נזילות.

• ספונסר פורום
פורסם

לא ככה בודקים צריכת דלק, השעון דלק לא מדויק בכלל.

כדי לבדוק צריכת דלק אליך לתדלק מיכל מלא, לנסוע כמה מאות קילומטרים ולתדלק שוב מיכל מלא. לאחר התדלוק תבדוק כמה קילומטרים נסעת ותחלק את כמות הקילומטרים בכמות הליטרים שתדלקת.

עם הנתון הזה תחזור ואז יהיה כיוון כללי האם יש בעיה ואם כן מה חומרתה.

פורסם

ההתנהגות של מחוג הדלק לא מהוה סימן לתצרוכת דלק גבוהה.

הדרך הנכונה לבדוק היא למלא את המיכל עד הסוף, לסוע נגיד מאה קילומטרים, למלא את המיכל עד

הסוף שוב . יש לחלק את מספר הקילומטרים במספר הליטרים שנכנסו למיכל וכך תדע כמה קילומטר לליטר

אוכל המנוע.

פורסם

תודה,

ובעניין ריח הדלק מהאגזוז? מה זה יכול ליהיות?

אם בדיקת 4 גזים תקינה, המרססים תקינים (מה שהמוסכניק אמר)

אז??

אע המוסכניק טען שזה יכול ליהיות הנשם דלק או משהו כזה שסתום/מלוכלך שגורם לצרות... הייתכן?

כמו כן הספידומטר מזייף, זאת אומרת מתחיל מ 50 או 70 ועולה במקום מ 0

לפעמים אני צריך "לאפס אותו" להדמים לפתוח סוויצ לסגור סוויצ וכל פעם המד יורד ב 10 עד שמגיע ל 0

מה זה??

פורסם

לגבי הספידומטר - מנוע צעדים שמפעיל את המחוג בלוח שעונים לא תקין. אפשר להחליף את המנוע בלבד בעלות של כמה מאות שקלים.

פורסם

מנוע צעדים הוחלף לחדש מקורי לפניי שבועיים עקב בעיות בהנעה...

גם לפני שהוחלף (עם המנוע צעדים הישן) הייתה בעיה בספידומטר

פורסם

עשיתי מדידה,

עם מיכל מלא,

נסעתי בערך 65 קמ

לאחר הנסיעה הייתי צריך לתדלק 13 ליטר בנזין כדי להחזיר את המיכל למלא

הנסיעה הייתה מקניון הזהב בראשון לציון לתוך חדרה.

*הנסיעה הייתה עם מיזוג (בלילה)

נשמע לכם הגיוני?

• תוכן חדש...