Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ בטרייד אין

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4725 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום. יש לי יונדאי גטס 2008 דגם glf.

אני מעוניין לעשות עליו טרייד אין,

האוטו היה לשעבר בליסינג קל אוטו ועכשיו הוא שלי פרטי, האוטו עשה 92 אלף ק"מ, האוטו במצב מעולה, ללא תאונות.

המחירון 37 אלף שקל.

בקל אוטו הציעו לי בתמורה לקנות יונדאי I10 מנוע 1250 (להביא להם את הגטס ולהוסיף 25 אלף שקל),

השאלה עכשיו, האם כדאי לי לבצע את העסקה הזאת?

תודה לעונים!!

פורסם

אם שווי הרכב שאתה משאיר להם + תוספת 25 אלף ₪, נמוך ממחיר המחירון של האוטו המוצע לך, אם בדקת אותו, ומצבו טוב יותר מהרכב שאתה מוכר, ואם הוא עונה לצרכיך - רק אז כדאי לך.

אם לא - אז לא.

בדוק במחירון מה שווי הרכב שאתה משאיר להם.

הוסף למחיר הזה 25 אלף ₪. אם הסכום גבוה ממחיר המחירון של הרכב שמוצע לך - אז זה כדאי להם.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

המחירון של הגטס שלי הוא 37. אף קונה בחיים לא יתן לי עליו מחיר מלא.

הם נותנים לי בסביבות ה 28 אלף, אבל זה הכל משוקלל לפי המחיר.

לדוגמא הם יתנו 32 אבל המחיר של הi10 יהיה גבוה מהתוספת של ה25.

פורסם

נתון אחד כבר השלמת.

אם המחירון של הגטס שלך הוא 35, ואתה מוסיך 25, אתה משלם 25+37=62.

אם המחירון של האוטו שהם מציעים נמוך יותר - אתה מרוויח.

גבוה יותר - הם מרוויחים.

הם לא נותנים לך מחיר מחירון מלא על שלך ומבקשים מחיר מחירון מלא על שלהם - אז כדאי להם.

אם אתה חושב שתצליח למכור במחיר גבוה ממה שהם מציעים לך, ולקנות במחיר נמוך ממה שהם מבקשים לך - כדאי לך.

מה לא ברור? זה מתמטיקה. אין קשר לפורום רכב.

כל זה עוד לפני שהתייחסת למצב הרכב שאתה מוכר, למצב הרכב שקונה, והאם הוא מתאים לך, בלי קשר לכדאיות כלכלית.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

• תוכן חדש...