Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7702 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

ברשותי פולקסווגן פולו שנת 2002 1.4 ידנית. מאז שהרכב נרכש ביוני 2001 התקלות לא הפסיקו לפקוד אותי. בנוסף לגל התקלות, ישנה תקלה שעד היום חוזרת על עצמה, והיא שהמנוע ניכבה תוך כדי נסיעה. תקלה פתאומית, ומסוכנת מאוד מכיוון שההגה ננעל. אחרי מליון פעמים שניקו לי את המצערת באוטו וכיוונו את החיישנים, התקינו מפריד שמן, ניקו שוב את המצערת, והמנוע ממשיך להתכבות תוך כדי נסיעה.

שלשום כשנכבה לי המנוע שוב, הייתי באמצע סיבוב וההגה ננעל, והאירוע הסתיים בכמעט תאונה.

שאלתי אליכם היא מה אני כבר יכול לעשות בנידון? נפגשתי עם נציג השירות הארצי איתי חיון והפגישה לא העלתה תועלת. מה בדבר הגשת תביעה משפטית?

בתודה,

איתמר ג'ורג'י.

בלב האדם 4 שסתומים.......תאר לעצמך שהיה בנוי מ20 שסתומים.

הלב שלך בנוי למנוע כזה? (ועוד איך!!!)

:onfire:

פורסם

קודם כל אני מציע לך לא לנסוע באוטו יותר זה מסוכן מאוד

גם מבחינת היגוי וגם מבחינת בלמים

שנית בטח שאתה יכול לתבוע, האוטו לא תקין

תקח עורך דין תגיש תביעה, ואתה צריך חוות דעת משמאי/מכונאי

בהצלחה

פורסם

ככלל ובניגוד לדעה הרווחת,תביעה יש להגיש רק לאחר שלא ניתן היה לפתור את הבעיה בשום דרך אחרת.

יש להגיע הכי גבוה בבסולם בעלי התפקידים בצ'מפיון,יש לנסות את הטריק שכמעט תמיד עובד ולבקש שמנהל השירות יתן מכתב שהרכב תקין ואינו מסוכן לתנועה,זה שלב שבעלי תפקידים מפחדים לקחת אחריות. אולי כדאי לפנות באמצעות עו"ד.

תביעה וחשוב מכך ע"מ לזכות בה,תעלה ממון רב,יהיה צורך בקבלת חוות דעת מקצועית (לא שמאי) שעולה לא מעט ויהיה צריך להתמודד עם סוללת מומחי צ'מפיון בפני שופט שאינו מומחה לרכב. אם תפסיד זה יעלה עוד יותר...

תביעה תמשך שנים..

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

כשלי היו בעיות נוראיות במשך יותר משנתיים עם 406, פניתי בדוא"ל לפג'ו בצרפת ותוך זמן קצר עמדו על הרגליים האחוריות בלובינסקי.

בד"כ היצרנים הרבה יותר אכפתיים מהיבואנים לתקלות וללקוחות.

פורסם

1. האם הרכב עדיין באחריות?

2. בהנחה שהרכב התחיל בסדרת התיקונים עוד כשהיה באחריות, האם האחריות הוארכה? (אם כן, סימן שהיבואן מודה שמשהו לא תקין)

3. האם כל היסטוריית הטיפולים והתיקונים נמצאת בידיך? "מיליון פעמים" לא תופס בשום מקום!

4. במידה ובידך כל הניירת, צלם העתקים ושלח אותם בצירוף סיפור המעשה (באנגלית) לייצרן הגרמני ובנוסף העתקים לבעלי התפקידים הבכירים בצ'מפיון. (מנכ"ל, מנהל שירות, מנהל טכני וכו,)

כמו כן ניתן לנסות האגודה להגנת הצרכן.

5. בקש מבעל תפקיד אצל היבואן מכתב רשמי שמאשר את תקינות הרכב. ( כפי שכבר הוצע לך פה )

במידה ותיתקל בסירוב השאר את הרכב אצל היבואן וסרב לקחת אותו ודרוש רכב חילופי עד לפתרון הבעייה.

באם הפרוטה בכיסך והעצבים בראשך בצע בדיקה לרכב אצל צד שלישי מוסמך ונייטרלי וכמובן צרף לשירותיך עורך דין טוב במקרה של תביעה.

בהנחה שאתה מטפל במוסך המרכזי של היבואן אולי שווה לנסות מוסך מורשה אחר שיבדוק את הבעייה (או הפוך )

בכל מקרה עליך להיות נכון לקרב ארוך, ממושך ומעצבן.

בהצלחה!!! ואל תשכח לתייק ניירת, ולהקליט את כל השיחות עם נציגי היבואן

נ.ב. מנסיוני עם סוכנות פיאט לאחר שהרכב היה בבעלות 14 חודשים (מתוכם הרכב היה חודשיים במוסך) וחודש לפני תחילת המשפט הרכב נגנב ( תודה לאל)

סאן רוף פתוח וכסאות מחוממים.

פורסם

בידי כל העתקים, הניירות והטיפולים, ואבצע את עצותכם. אשמח לעדכן אתכם באם יהיו התפתחויות.

איתמר ג'ורג'

בלב האדם 4 שסתומים.......תאר לעצמך שהיה בנוי מ20 שסתומים.

הלב שלך בנוי למנוע כזה? (ועוד איך!!!)

:onfire:

פורסם

זה ידוע

גם לחבר שלי יש פולו(אני כמעט בטוח אותה שנה) גם 1.4 ידני

וגם לו הייתה תבעיה (תבעיה = את הבעיה)הזאת

אבל הוא הלך למוסך וסידרו לו

אבל נשאר עוד כמה בעיות

1)יש לו במכונית BUILD IN אגזוז זרימה חופשית(אגזוז מרעיש )

2)אתה יכול לצפצץ בעזרת לחיצה על החלק העליון של ההגה(איפה ששמים תיד) (תיד = את היד).

3)אתה יכול לצפצץ בעזרת הפעלת הווישרים

עצוב עצוב

פורסם
שלום לכולם.

בנוסף לגל התקלות, ישנה תקלה שעד היום חוזרת על עצמה, והיא שהמנוע ניכבה תוך כדי נסיעה. תקלה פתאומית, ומסוכנת מאוד מכיוון שההגה ננעל.

לגבי הבעיה הזאת, באוטו של חברה שלי זה גם קרה והבעיה הייתה במחשב ניהול מנוע. לאחר החלפתו (6000 ש"ח!) הבעיה נפתרה.

פורסם

קח מצלמת ווידיאו, קח את האוטו למקום מבודד ממכוניות ואנשים, כביש נטוש או משהו, תצלם מהלך נסיעה ושהמנוע נכבה באמצע, בנוסף לזה תצרף את כל הקבלות והמשמכים בקשר לתקלות שאמרת שתוקנו, ושלא עזרו, קח עורך דין, ואני רוצה לראות שופט שלא יוציא אותך זכאי ויפסוק לטובתך פיצוי הולם.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

מצער שזה קורה

לי הייתה בעיה עם סיאט לאון טורבו...אני לא יתחיל להכנס לפרטים, אבל היו המון בעיות שלא היו אמורות לקרות, אז שלחנו מכתב עורך דין לפוקסווגן העולמי והם הפנו חזרה לארץ, ובארץ נתנו לנו חזרה את כול הכסף על התיקונים שהיינו צריכים לעשות בחזרה, וטיפלו לנו בבעיות ,ד"א הם לא פתרו אותם,

וגם עוד שנה אחריות ושהם יטפלו בכל מה שיקרה לאוטו במהלך השנה הזאת!

ואנחנו עדיין בשיחות איתם ומתכוונים אולי גם לתבוע, אבל זה עדיין בגדר שאלה!

פורסם

עד כמה שאני יודע, זוהי בעייה מוכרת מאוד ונפוצה ביותר בדגמי הפולו בשנים 2000-2003 .

התקלה ניגרמת בגלל בעייה חשמלית כלשהי שקשורה לאימובילייזר של הרכב , שמותקן בארץ,

ובשל תקלה בו הרכב נכבה (והגיוני שכך), ובד"כ בנסיעה במהירות נמוכה, לפי מה ששמעתי ננעלים גם הבלמים של הרכב ביחד עם ההגה (לא ?)

אני לא יודע מה היקף התופעה, אבל אני יודע שהיה נסיון התארגנות של בעלי פולו לתביעה ייצוגית.

תברר טוב טוב מה הולך, תתשאל קצת בעלי פולו (במיוחד במוסכים) ותראה אילו תוצאות אתה תגלה.

פורסם

גם לאבא שלי היו בעיות דומות עם אסטרא...

הוא הגיע על לאיזה מנהל באופל אירופה, ורק אז התיחסו אלינו ברצינות!

בקיצור, תבענו את אופל (UMI) וזכינו...

בבית דין לתביעות קטנות אומנם אבל גם זה ניצחון!

אל תוותר להם, כל מה שהם יודעים לעשות זה "ניקוי מצערת" ו"ניקוי מגעים", 300 ש"ח בבקשה, לא כולל מע"מ ...

בקיצור, הם ינסו למשוך אותך, אבל לי יש זמן, אתה תנצח בסוף (אם אכן הבעיה היא באוטו )

בהצלחה!

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

א. אני רוצה להבין מה מסוכן בזה שהרכב נכבה בנסיעה של 5 קמ"ש?

ב. יש לזה פתרון .

ג.לי פתרו את הבעיה , סבלתי ממנה הרבה זמן ולא הרגשתי אף פעם שזה סיכן אותי כי הרכב נכסה רק בפקק .

• תוכן חדש...