Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4714 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי בעייה ברנו טווינגו שלי חוץ ממנה האוטו פשוט מושלם אי אפשר לבקש יותר טוב מזה רכב כייפי חסכוני ואמין.

הבעיה היא כזאת שאני מדליק מזגן המדחס כל שניה נכנס לפעולה ונכבה ונגיד שהמזג אוויר קר לדוגמא בלילה בדרך כלל זה לא קורה..

מה זה יכול להיות?

יש לי רקע במכונאות והבעיה לפי דעתי לא נובעת מהקלאץ של המדחס מזה עוד יכול להיות?

פורסם

תבדוק מגעים חשמלאים, פיוזים ורלה.

להלן חמשת הרכבים הנגררים ביותר לשנת 2013-2014

פז'ו וסיטראן-מזדה-רנו-פורד(קונקט)-יונדאי

פורסם

רוב בעלי הטווינגו פה דיווחו על כך שהמדחס שלהם נכנס ויוצא מפעולה כל 20-30 שניות.

כך גם אצלי, זה לא מונע ממנו להקפיא לי את התחת.

כבר חתמתי...

פורסם

לא אז אצלי זה לא ככה..

שהמזג אוויר קר בחוץ לדוגמא בלילה בדרך כלל לא תמיד הוא עובד תקין..

שחם הוא נכנס לפעולה ויוצא כל שניה לא כל 20 שניות ולפעמים הוא פשוט מפסיק לגמרה לעבוד ולפעמים חוזר בקיצור עושה מה בא לו.. עברתי על החשמל נראה תקין גם הקלאץ של המדחס תקין לפי דעתי..

פורסם

לי הייתה פעם תקלה דומה ברכב אחר.

ברכב ההוא היה חיישן שתפקידו לנתק את המדחס כאשר הצנרת יורדת מתחת לטמפ מסויימת כדי למנוע קיפאון של המערכת.

התברר שהחיישן היה מקולקל ולכן ניתק כל כמה שניות את המדחס.

פורסם
לא אז אצלי זה לא ככה..

שהמזג אוויר קר בחוץ לדוגמא בלילה בדרך כלל לא תמיד הוא עובד תקין..

שחם הוא נכנס לפעולה ויוצא כל שניה לא כל 20 שניות ולפעמים הוא פשוט מפסיק לגמרה לעבוד ולפעמים חוזר בקיצור עושה מה בא לו.. עברתי על החשמל נראה תקין גם הקלאץ של המדחס תקין לפי דעתי..

כדאי שתיקח את הרכב למזגניסט שיבדוק לחצים במערכת. ייתכן ויש עודף גז במערכת *או* תקלה אחרת (כמו שאמר ari C5 - ייתכן והחיישן לחץ [פרסוסטט] של המערכת לא תקין). אני לא שולל גם תקלה במעגל הטרמוסטט של המזגן (אם הוא אלקטרוני או מכאני אני לא יודע - אבל צריך לבדוק שהפיקוד למדחס תקין).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...